quizden paypalıma yatan paranın hangi kanalıma ait olduğunu nasıl öğrenebilirim.

Orhanoglu

Kayıtlı Üye
quizden paypal adresime para yattı ama hangi kanaldan ödeme aldıgımı hatırlamıyorum.nasıl öğrenebilirim

---------- Spam Engelliyici 13:55 ---------- Önceki Mesaj 13:42 ----------

yokmu bilen yav.

Kanal ıd mevcuttur mail atarsan ögrenebilirsin başka yöntem varmı bilmiyorum.

panelleri teker teker dolaşıp kanal ıd lerine bakacaksın
açıklamadaki ıd hangisinde yazıyorsa o

ben geçenlerde para aldıgımda,2 gün sonra şu mail geldi quizden.2 paypal hesabına ödeme geldi,2 tanede bu şekilde mail geldi.bende mesaj atıp sorucaktım tam hangi kanalın ödemesi bunlar diye,gerek kalmadı :)

Başlık : QuizGroup 2014-12 Payment Notification
Dear Sir/Madame,

A transfer to Your account paypal adresim in the amount of USD xxx has been made on 18.01.2015.

Channel: ödeme yapılan kanal urlleri....
Reporting period: 2014-12

If there are any concerns, please contact us at [email protected]

Thank you.

Best regards,
The QuizGroup Team

Arkadaşlar quiz'e her kanal bağladığınızda kanal id kısımını not alırsanız hiç bir sıkıntınız kalmaz. Örneğin exel'de kanallarınız var her kanalın url'si ip'sine kadar bilgiler yazıyor, oraya bir de kanal id bölümü yaparak kanalı bağladığınızda oraya not alırsanız size çok faydası olacaktır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri