quize bağlı kanal bilgilerini unuttum ödemeler kaldı

snowfalcon

Kayıtlı Üye
selamlar paypal ile düzenli ödeme aldığım bir kanalım vardı. paypal olayı bitince ödemede alamaz oldum ama panelede erişemiyorum nasıl çözebilirim bu sorunu tecrübesi olan var mı?

QuizGroup MCN Support <[email protected]>
Hocam bu adrese mail at. Ben aşağıdaki gibi yazdım bana maili bildirdiler ama şifreyi de sen bulacaksın artık.

I have 1 dashboard which was added Paypal as payment method. Since you have stopped to paid earning over paypal, i can not take my money. I was thinking to change payment method but i could find my mail adress which is used for this dashboard. Kindly ask you to help me about the find my channel. I can share my paypal details that assign for this dashboard.
I only need to know what is the first few letters of my mail adress. I can find rest and password myself. Below you can see paypal mail and my transaction history.

Maile de paypaldan daha önce aldığın ödemenin dekont görüntüsünü ekle.

QuizGroup MCN Support <[email protected]>
Hocam bu adrese mail at. Ben aşağıdaki gibi yazdım bana maili bildirdiler ama şifreyi de sen bulacaksın artık.

I have 1 dashboard which was added Paypal as payment method. Since you have stopped to paid earning over paypal, i can not take my money. I was thinking to change payment method but i could find my mail adress which is used for this dashboard. Kindly ask you to help me about the find my channel. I can share my paypal details that assign for this dashboard.
I only need to know what is the first few letters of my mail adress. I can find rest and password myself. Below you can see paypal mail and my transaction history.

Maile de paypaldan daha önce aldığın ödemenin dekont görüntüsünü ekle.

teşekkür ederim mail attım

tam 2 hafta boyunca kanallarıma giriş bilgilerimi aradım. sonunda bir şekilde bu giriş bilgilerimi kendi bilgisayarımda buldum. senin problemin gibi aslında benimde problemim sadece ödeme yöntemlerini değiştirmekti. ben ödeme yöntemlerini değiştirdim diğer gün tüm paralar yattı. paraların yattığı ertesi günü de tüm bu kanallar kapandı. inşallah sende kanallara girip yöntemi değiştirir ve paranı alırsın.

Sorun cozuldumu???

MALESEF OLUMSUZ DÖNÜŞ YAPTI MAİL ADRES BİLGİSİNİ VEREMEM DEDİ

tam 2 hafta boyunca kanallarıma giriş bilgilerimi aradım. sonunda bir şekilde bu giriş bilgilerimi kendi bilgisayarımda buldum. senin problemin gibi aslında benimde problemim sadece ödeme yöntemlerini değiştirmekti. ben ödeme yöntemlerini değiştirdim diğer gün tüm paralar yattı. paraların yattığı ertesi günü de tüm bu kanallar kapandı. inşallah sende kanallara girip yöntemi değiştirir ve paranı alırsın.

hocam kanal url bende şifresini de biliyorum ama maili hatırlamıyorum malesef. kanal öyle kaldı. url den mail öğrenme mümkün müdür acaba

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri