arkadaşlar bu partnere müracaat ettim sonra kanalımın dashboardına bi seçenek geldi tümünü kabul ettim ilerledim bilgileri girdim izinleri verdim
bir kaç videomda para kazanma aktif değil ? şeklinde bekliyordu daha sonra tüm videolarım $ işareti pasife döndü (griye) ve yavaş yavaş tekrar yeşile aktife döndü
şuan analitik bölümünde izlenme sayım görünüyor ama ömür boyu kazanç diye baktığımda bile kazan 0 $ görünüyür kanal yeni bi kanal 45k izlenmesi var 100 + abone ve 25$ gibi bi kazanç vardı
daha sonra tüm videoların para kazanması aşşağıdaki resimdeki gibi oldu ama gel gelelim quizin paneline girmek istediğimde ise aldığım yanıt şu şekil oluyor şuandada videolarda reklam çıkıyor bu gelirler kime gitmektedir
resim budur videoların son hali son yüklediğim 10 video bir kaç saat önce
bir kaç videomda para kazanma aktif değil ? şeklinde bekliyordu daha sonra tüm videolarım $ işareti pasife döndü (griye) ve yavaş yavaş tekrar yeşile aktife döndü
şuan analitik bölümünde izlenme sayım görünüyor ama ömür boyu kazanç diye baktığımda bile kazan 0 $ görünüyür kanal yeni bi kanal 45k izlenmesi var 100 + abone ve 25$ gibi bi kazanç vardı
daha sonra tüm videoların para kazanması aşşağıdaki resimdeki gibi oldu ama gel gelelim quizin paneline girmek istediğimde ise aldığım yanıt şu şekil oluyor şuandada videolarda reklam çıkıyor bu gelirler kime gitmektedir
Sorry, your Google Account had not signed up with QuizGroup
Please add another account and sign in.
Please add any Google account, which you had already signed up for the QuizGroup Partner Program.
Otherwise click on the "Join now" tab to submit your first application.
resim budur videoların son hali son yüklediğim 10 video bir kaç saat önce
Son düzenleme: