Quize Özgün Başvurdum 4Gündür TIK YOK SÜPER kanal

yasincelebi

Kayıtlı Üye
arkadaşlar 4 gün oldu kayıt oldumbekliyorum
kanal kötüde kanal deil
aylık 1.5m izleme 4k abonesi var aktif kanal
napıyım sizce arkadaşlar
vede neden hayla almadı

hocam gidip köprüden atlasan daha iyi . Özgün kanalları bile atıyor,kapatıyor quiz.Madem davet gelmedi özgünse gizzaya başvur :D

özgün kanalını neden quize bağlıyorsun ki hocam içerik Türkçe ise daha iyi destek veren partnerler var biraz araştırırsan senin için iyi olur.

almamakla sana ıyılık yapmıs,kanal kapatan,kapananları odemeyen

Bir tane özgünü zamanında yanlış yapıp quize bağlamıştım, tam para kazandırdığı zamanda atmıştı tüm para çöp olmuştu. Bence davetiyeyi kabul etmeden başka partner bak. Fullscreen olur.

arkadaşlar 4 gün oldu kayıt oldumbekliyorum
kanal kötüde kanal deil
aylık 1.5m izleme 4k abonesi var aktif kanal
napıyım sizce arkadaşlar
vede neden hayla almadı

Merhaba Yasin, Her ay duzgun bir sekilde odemeni almak,herhangi bir sorunda aninda destek almak,bilgi almak ve sorunsuz olarak yaptigin bu isten her ay kazancini almak istiyorsan Gizza'ya Beklerim.

Bu konu vesilesi ilede sunu demek istiyorum,Quiz yada herhangi bir networkde Ozgun iyi kanali olupda sorun yasayan,kanalini cikartmak isteyipde cikartamayan varsa benimle iletisime gecsin.Belki birseyler yapabilirim bu konuda.Ama lutfen sadece Ozgun calisan kanal sahipleri yazsinlar.

Son düzenleme:
Merhaba Yasin, Her ay duzgun bir sekilde odemeni almak,herhangi bir sorunda aninda destek almak,bilgi almak ve sorunsuz olarak yaptigin bu isten her ay kazancini almak istiyorsan Gizza'ya Beklerim.

Bu konu vesilesi ilede sunu demek istiyorum,Quiz yada herhangi bir networkde Ozgun iyi kanali olupda odeme alamayan,kanalini kurtaramayan varsa benimle iletisime gecsin.Belki birseyler yapabilirim bu konuda.Ama lutfen sadece Ozgun calisan kanal sahipleri yazsinlar.

benim özgün oyun kanalı var attılar ve parayı ödemiceklerini söylüyorlar ama aynı dashboardda başka kanallarda vardı alınabilir mi para?

benim özgün oyun kanalı var attılar ve parayı ödemiceklerini söylüyorlar ama aynı dashboardda başka kanallarda vardı alınabilir mi para?
Mesajimda,Para'dan kastim kanallarini kurtaramayanlar,ayrilmak isteyipde muhattap,destek alamayanlar icindi...Ben yinede yanlis anlasilmalar olmasin diye ilk mesajimi duzelteyim.

Son düzenleme:
Mesajimda,Para'dan kastim kanallarini kurtaramayanlar,ayrilmak isteyipde muhattap,destek alamayanlar icindi...Ben yinede yanlis anlasilmalar olmasin diye ilk mesajimi duzelteyim.

tamam anladım. Neyse Allah'tan kanalı attılar ne diyeyim artık çöktüler paraya resmen.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri