Quize Yeni Panel Gelmiş.

ceyo

Yasaklanmış
Arkadaşlar, mobilim şuanda, quizde yeni dashboard oluşmuş.

Dashboardları birleştirme gibi bir seçenek falan var bi bakıp burda paylaşabilirmisiniz.

hemen bakalım

edit:
herhangi bir değişiklik yok sadece profile bölümüne resimdeki gibi buton koymuşlar ve dashboarddaki kanallardan herhangi birine öncelik vereceğiz ve diğerlerininde ödemesini falan filan o öncelik verilen kanaldaki bilgilere gönderecekler.
WV0YQm.png

Son düzenleme:
Kapananlar hariç Bütün kanllarımı webmoneyde ayrı ayrı cüzdanlara ekledim bile geç kaldın quiz :D

Tüm panoları birleştirmek için "Öncelik pano" seçeneğini aktif edin. Mevcut (açık) pano tüm kanallar için bir öncelik pano olarak kabul edilecektir. Tüm birleşik kanalları birleştiren bir tane var ve aynı profil ve ödeme yöntemi / hesap edecek sonra lütfen unutmayın. Eğer kimse kanalların ödeme yöntemi / hesap değiştirmek istiyorsanız, sizin pano Kanallar bölümünde "Ayır" seçeneğini kullanın lütfen.

---------- Spam Engelliyici 14:41 ---------- Önceki Mesaj 14:38 ----------

tüm kanalları ne zaman birleştirecek acaba

Logini google dan ayri, kendilerine ozgu bir panel yazmadilar be arkadas ya. Bu kadar sıkıntiya giriyorlar.
Ne kanallarimi toplayabiliyorum bu sebepten oturu nede esnek raporlama yapabiliyorum

ya birleştirmeye çalıştım creator studio'ya girin diyor ama gelen giden bir şey yok

10 defa giriş çıkış yaparak 30 ar kanal olan dashboardları tek dashboard da topladım. Mail geliyor ondan sonra birleşiyor.

hocam topladınız tek dashboardın yanı tek kanalın patlaması ya da partnerden atılması durumunda ne olur? bilginiz var mı?
yanı baglıcagmız ana dashboard kanalının quize baglı olup videosuz boş bi kanal olması mantıklı mıdır?

hocam topladınız tek dashboardın yanı tek kanalın patlaması ya da partnerden atılması durumunda ne olur? bilginiz var mı?
yanı baglıcagmız ana dashboard kanalının quize baglı olup videosuz boş bi kanal olması mantıklı mıdır?
Gerek yok böyle bir şeye kapandıktan sonrada o panelde açık kanal bulunacagından panel iptal olmuyor o kapanan mail ile girebilirsin ;)

Gerek yok böyle bir şeye kapandıktan sonrada o panelde açık kanal bulunacagından panel iptal olmuyor o kapanan mail ile girebilirsin ;)

peki o halde toplama çalışmalarına başlıyalım hocam tesekkurler bılgı için ;)

We are happy to announce "Dashboards uniting" option is available in the QuizGroup Partner Program dashboard right now! Now you will be able to unite all your dashboards and manage all your channels via one dashboard!
To unite all your dashboards please choose your "Priority dashboard", click the "Unite dashboards" tab and sign in that Google account which you would like to unite to the "Priority dashboard". Further instructions will follow.
If you would like to change the payment method/ account of some of your channels, please use the "Detach" option in the Channels section of your dashboard.
If you have any questions or need assistance, our customer service team is here to help.
Please send us your queries at [email protected].

Quiz amcam ne demek istemiş burda? kanallarım life'a bağlıydı

bi deneme yaptım talebe alındı diyor herhalde onlar değiştirecek.

10 defa giriş çıkış yaparak 30 ar kanal olan dashboardları tek dashboard da topladım. Mail geliyor ondan sonra birleşiyor.

ben bi tane ekleme talebinde bulundum hala kanalların listesinde gözükmüyor başka ekleyemiyorum

bu uyarı geliyor

You have already requested dashboards uniting.
Please enter each channel "Creator Studio" and click security link.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri