Quizgroup 50k Aboneli Kanal Fiyat Araştırması

TuKeNeCeGiZ

Yasaklanmış
Merhaba Arkadaşlar,

Ortalama 50k küsür Abonesi olan, Yabancı dil, toplam 31 milyon görüntülemeli, 2 video 1 milyon küsür görüntülemeli ve gizli, içinde 700k, 200k, 300k vs. görüntülemeli ve gizli videolar var. Kanalda herhangi bir kazanç yok. Geçen yıl 1 telif aldığından dolayı ve ben 1 yıllığına dış göreve gittiğimden dolayı videoları gizlemiş bu şekilde bırakmıştım. Geçen yıl videolar aktifken aylık 4k TL ile 6k TL arasında geliri vardı. Az önce 60k Küsür abonesi olan bir kanalımı quize bağlarken bu kanalımı da bağladım.

Neyse uzun lafın kısası kriterler yukarıda yazıyor eksiklerim varsa konu altında veya konuyu editleyerek ekleyebilirim. Fiyat olarak kanal satış piyasasını bilmediğimden ve bu kriterlerde bir kanalın ne kadar edeceğini bilmediğimden sizlere danışmak istiyorum.

Hayırlı forumlar diliyorum.

Son düzenleme:
O kadar ileri seviye kanallar forumda satılmıyor.Ayrıca kimse risk almaz bu işte.Kanal bugün var yarın yok.Dolayısıyla bu konuda çok fikir sahibi değiliz.

5k yakın abone 3-4m görüntülenme alan kanalım rec bağlıydı kapandı içinde 2k para kaldı yani nekadar çok kanal izlenirse risk artıyor bu kanal 4 aylıktı bu ay kapandı şimdi senin kanal ederi 30k olsa bile videolar milyon izlenmiş videoları gizliden çıkarsan topluluk havalarda uçuşacak bu boyutta kanal satın alan kişi çok fazla risk alır benim gözümde kanal 30k eder ama enazından 2 ay garanti verilirse

Merhaba Arkadaşlar,

Ortalama 50k küsür Abonesi olan, Yabancı dil, toplam 31 milyon görüntülemeli, 3 video 1 milyon küsür görüntülemeli ve gizli, içinde 700k, 200k, 300k vs. görüntülemeli ve gizli videolar var. Kanalda herhangi bir kazanç yok. Geçen yıl 1 telif aldığından dolayı ve ben 1 yıllığına dış göreve gittiğimden dolayı videoları gizlemiş bu şekilde bırakmıştım. Geçen yıl videolar aktifken aylık 4k TL ile 6k TL arasında geliri vardı. Az önce 60k Küsür abonesi olan bir kanalımı quize bağlarken bu kanalımı da bağladım.

Neyse uzun lafın kısası kriterler yukarıda yazıyor eksiklerim varsa konu altında veya konuyu editleyerek ekleyebilirim. Fiyat olarak kanal satış piyasasını bilmediğimden ve bu kriterlerde bir kanalın ne kadar edeceğini bilmediğimden sizlere danışmak istiyorum.

Hayırlı forumlar diliyorum.

Öncelikle uzun zaman gizlenen video, açıldığı zaman eski haline gelmesi %15 lik bir ihtimaldir.
Sonra kanal kazanmıyor diyorsunuz. eğer düşünürseniz biz satın alabiliriz hocam. Özelden skype gönderin lütfen.

5k yakın abone 3-4m görüntülenme alan kanalım rec bağlıydı kapandı içinde 2k para kaldı yani nekadar çok kanal izlenirse risk artıyor bu kanal 4 aylıktı bu ay kapandı şimdi senin kanal ederi 30k olsa bile videolar milyon izlenmiş videoları gizliden çıkarsan topluluk havalarda uçuşacak bu boyutta kanal satın alan kişi çok fazla risk alır benim gözümde kanal 30k eder ama enazından 2 ay garanti verilirse

ya milleti anlamak imkansız bu adam sana deseki sana 6 ay garanti bırak 30k yı 20 k verip alırmısın acaba bol keseden yorum ne çok seviyorsunuz ya bırakında bizim gibi ciddi düşünen insanlar pazarlık yapabilsin satıcı arkadaşın dikkatine 1 ay en azaından yarı paramı kurtarmak adına büyük bir risk alarak 7k veririm ama 1 ay garanti isterim fiyat uygunsa cevap yazarsın yoksa zaten 20k ya 30 k ya lafla alan çok var onlara satarsın

ya milleti anlamak imkansız bu adam sana deseki sana 6 ay garanti bırak 30k yı 20 k verip alırmısın acaba bol keseden yorum ne çok seviyorsunuz ya bırakında bizim gibi ciddi düşünen insanlar pazarlık yapabilsin satıcı arkadaşın dikkatine 1 ay en azaından yarı paramı kurtarmak adına büyük bir risk alarak 7k veririm ama 1 ay garanti isterim fiyat uygunsa cevap yazarsın yoksa zaten 20k ya 30 k ya lafla alan çok var onlara satarsın
ayda 4-5k getiren 50k aboneli kanal 7k mi satacak birde fiyat garantisi istiyorsun sen olsan bu fiyata satarmısın üstelik kanal quiz paranda içerde kalmaz bu fiyatı öldürmektir sadece 10k satarsa nakit var para garantisi varsa hemen havale yapıp alayım

Keşke telif geldiğinde videoları gizlemek yerine para kazanmasını açıp bırakıp gitseydiniz, döndüğünüzde zengindiniz belki de. :)

Arkadaslar yanlis bilinen bir dogruyu foruma söylemek istiyorum. Yazmissiniz yüksek izlenimli videolar risk tasiyor topluluk yada telif gelme orani yüksek diye... Benimde yüksek aboneli birsürü kanalim var ve yillardir kapanmiyorlar. Flag atarlar topluluk ihtari gelir ama itirazda bulunurum ve söyle yazarim. "Ben bu kanali yillardir yönetiyorum, binlerce abonem var ve abonelerime karsi bir sorumlulugum var. Youtube kurallarini cok iyi biliyorum ve hicbir zaman ihlal etmem." simdiye kadar her aldigim ihtarim kalkti. Telif konusu ise tartisilir o sizin iceriginize kalmis. Bana sürekli eslesen gelir ama 1 video atarim o eslesen gelene kadar zaten parayi kaldiririm :) Birde siz kanali yönetmeyi bilmezseniz izlenim cekmek icin aciklama etiket yada yaniltici kücük resim girerseniz tabiki bir yerde video kaldirilacaktir.

30k para verene tum samimiyetimle söylüyorum satmam. Çünkü kanal o kadar etmez. Bunu bile bile firsatcilik yapmak ne vicdana sigar ne kisilige yakisir.
Öncelikle uzun zaman gizlenen video, açıldığı zaman eski haline gelmesi %15 lik bir ihtimaldir.
Sonra kanal kazanmıyor diyorsunuz. eğer düşünürseniz biz satın alabiliriz hocam. Özelden skype gönderin lütfen.
Gecen yil gizlenen videolar max. 15 gun sonra acildiginda min. 1 haftada eski yerine oturuyordu ama uzun sureli gizli videoyu acmayi denemedim. Skype bu aralar kullanamiyorum. Ev cocuk pc basina gecmeme engel oluyor ama persembe gununden itibaren gecebilirim. Teklifiniz varsa pm atar misiniz.
Keşke telif geldiğinde videoları gizlemek yerine para kazanmasını açıp bırakıp gitseydiniz, döndüğünüzde zengindiniz belki de. :)
O konuda birkez dilim yandi :) unuttum kanali 1 ayda 11 milyon izlenime 15k $ telif uyari falan derken kanal kapanmis para alamamistim. Gene disariya gitmistim :)
Arkadaslar yanlis bilinen bir dogruyu foruma söylemek istiyorum. Yazmissiniz yüksek izlenimli videolar risk tasiyor topluluk yada telif gelme orani yüksek diye... Benimde yüksek aboneli birsürü kanalim var ve yillardir kapanmiyorlar. Flag atarlar topluluk ihtari gelir ama itirazda bulunurum ve söyle yazarim. "Ben bu kanali yillardir yönetiyorum, binlerce abonem var ve abonelerime karsi bir sorumlulugum var. Youtube kurallarini cok iyi biliyorum ve hicbir zaman ihlal etmem." simdiye kadar her aldigim ihtarim kalkti. Telif konusu ise tartisilir o sizin iceriginize kalmis. Bana sürekli eslesen gelir ama 1 video atarim o eslesen gelene kadar zaten parayi kaldiririm :) Birde siz kanali yönetmeyi bilmezseniz izlenim cekmek icin aciklama etiket yada yaniltici kücük resim girerseniz tabiki bir yerde video kaldirilacaktir.

Yazdiklarinda, Bu konuda hem fikiriz.

---------- Spam Engelliyici 18:36 ---------- Önceki Mesaj 18:28 ----------

ayda 4-5k getiren 50k aboneli kanal 7k mi satacak birde fiyat garantisi istiyorsun sen olsan bu fiyata satarmısın üstelik kanal quiz paranda içerde kalmaz bu fiyatı öldürmektir sadece 10k satarsa nakit var para garantisi varsa hemen havale yapıp alayım

Konuyu yanlis okunussunuz. Gecen yil o civarda kazandiriyordu kanal. Konuyu tekrar okur musunuz.

ben sadece 50k abone için bile alabilirdim 50 k abonelik bi kanala telif gelmeyen günlük haber videoalrını bıle atsan izleniyor. birde abone çoksa izlenmesi çoksa kapanma ihtimali o kadar düşüktür benım gorusum... 300 k takip ettiğim bir kanal var hergun baskalrının videoalrıu yukluyor günlük popüler daha kapandığını gormedım yıllardır....

ben sadece 50k abone için bile alabilirdim 50 k abonelik bi kanala telif gelmeyen günlük haber videoalrını bıle atsan izleniyor. birde abone çoksa izlenmesi çoksa kapanma ihtimali o kadar düşüktür benım gorusum... 300 k takip ettiğim bir kanal var hergun baskalrının videoalrıu yukluyor günlük popüler daha kapandığını gormedım yıllardır....

Bu konuda hak veriyorum çünkü onun denemesini yaptim. Normalde direk flag, telif, eslesen gelipte hemen kapanan kanala yukledigim video bunun gibi 60 binlik kanalima yukledim sadece uyari geldi.

50 k abonesi için bile alınabilir. Videolar silinir, özgün devam edilir. Yatırım düşünenler ilgilenebilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri