Quizgroup Gizemli Kazancım Yardım.ACİL

• Kullanıcı Net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup

Net

Kayıtlı Üye
I7v76YX.png

Kazanç Paylaşmak Yasak biliyorum Fakat bu Kazanç benim değil O yüzden paylaşıyorum arkadaşlar benim hesabımda gözüküyor ama.

Şimdi arkadaşlar Dashboard ayrıldı bugun kesinleşen paralara bakıyordum 1341$ gözüküyor 26 Tanede Ref kanalım gözüküyor Fakat refler benim değil galiba Gmailci bağlamış daha önceden. Her neyse Bu kazanç bana yatacak para değil sanırım. Bütün Reflerimin vs hepsinin Parasımı bu Kafam karıştı. Normalde Bu ay o Hesaptan yatacak para 100$.

Acaba arkadaşlar daha önceden kanalı aldığım kişi Paypalını girdi sonra ben değiştirdim kendi paypalımı girdim dashboard Birleşince yanlışlıkla geçmişteki paypalamı ekledi acaba?

Son düzenleme:
senin dashboardında yazıyorsa senin paypalına yatar.

I7v76YX.png

Kazanç Paylaşmak Yasak biliyorum Fakat bu Kazanç benim değil O yüzden paylaşıyorum arkadaşlar benim hesabımda gözüküyor ama.

Şimdi arkadaşlar Dashboard ayrıldı bugun kesinleşen paralara bakıyordum 1341$ gözüküyor 26 Tanede Ref kanalım gözüküyor Fakat refler benim değil galiba Gmailci bağlamış daha önceden. Her neyse Bu kazanç bana yatacak para değil sanırım. Bütün Reflerimin vs hepsinin Parasımı bu Kafam karıştı. Normalde Bu ay o Hesaptan yatacak para 100$.

bende diyorum nerde benim paralar :D büyük ihtimal kanal aldığınız kişideki kanallarda o dashboarda gelmiş geçen konusu vs. vardı

satıcı bir hata yaptı referanslı hesabı sana verdi herhal :D

iyi taktikmiş aslında hem kanal satacan hem ref linkinden para kazancan tuttum bunu :D

26 ref kanalı nerde? 26 tane aktif kanalın var diyor orada?
ARKADAŞLAR BENİM KANAL ÇALINMIŞ PAYPAL HESABI BAŞKA YA KİM BU ATEŞ EDECEM BULURSAM HEYECAN YAPMIŞTIM

bu postun nedir hocam biraz düzenli bilgi versen

ARKADAŞLAR BENİM KANAL ÇALINMIŞ PAYPAL HESABI BAŞKA YA KİM BU ATEŞ EDECEM BULURSAM HEYECAN YAPMIŞTIM

hocam sonradan yazdım onu kanalı çalınmış veya bir şekilde birinin dashboratına geçmiş kanal

Quize mail atıp ögrenemiyomusun değiştirilen paypal mailini çalındı felan dersen belki yardım ederler

Channels yazan yere tiklayip baksana hangi kanallar sana ait hangileri degil. Kapali olanlar varsa bi kac tanesinin mailini yaz sahipleri cikar ortaya. Acik olanlari yazma ama.

Channels yazan yere tiklayip baksana hangi kanallar sana ait hangileri degil. Kapali olanlar varsa bi kac tanesinin mailini yaz sahipleri cikar ortaya. Acik olanlari yazma ama.

hocam peki kazancımı alabilirmiyim bu ay yoksa o kişiyemi yatar?

Benim 15 kadar kanalım kayıp yok oldu, dashboard a giriyorum sadece 2 gün ekledigim 2 kanal var. Ama bu resimde 25 kanal gözüküyor. o zaman benim kanallar değil. Ama benim kanallar nereye gitti anlamadım. Quiz maillere cevapdda vermiyor. Var bir Tuhaflıklar..

Benim 15 kadar kanalım kayıp yok oldu, dashboard a giriyorum sadece 2 gün ekledigim 2 kanal var. Ama bu resimde 25 kanal gözüküyor. o zaman benim kanallar değil. Ama benim kanallar nereye gitti anlamadım. Quiz maillere cevapdda vermiyor. Var bir Tuhaflıklar..

Bende hiç bişi anlamış değilim çok karıştı. 2 aydır bu hesabı yatıyormuş benim para haberim yok. Dashboard birleşince fark ettim

evet, oradaki paypal sana ait degilse mailinden ulasmaya calis, yoksa yaz buraya cikar sahibi ortaya.

Hocam Şöyle olmuş olabilir mi benim Quiz kanalı aldığım adamın paypalını ben değiştirdim vs. Daha sonra dashboard birleşince yanlışlıkla o adamınkini tekrardan paypal maili olarak kayıt etmesin quiz? %90 Quiz kanalı aldığım kişiye ait paypal maili ulaşmaya çalışıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri