Quizgroup Haziran ayı ödemesi, yine tam zamanında

M
  • Kullanıcı murat644
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
M

murat644

Guest
En erken ödeme yapan network hala quizgroup :) bugün haziran ayı ödemesini yatırmışlar paypal hesabıma. herkese bol kazançlar..
32PqpO.png

[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] görmemiştim diğer konuyu kusura bakmayın arkadaşlar..

[MENTION=13162]hedefyoutube[/MENTION], evet hocam 5 haneli, Allah herkese nasip etsin daha fazlasını, iyi bayramlar şimdiden

quiz'in çizgi filme karşı tutumu nasıl ? Şutluyor mu hemen

[MENTION=7815]Selçuk Sepetci[/MENTION] aynen öyle :)

[MENTION=11862]alperenuzun[/MENTION]
valla çizgifilm tutumu derken, kategorim o değil benim başıma gelmedi fakat çizgifilm ve dizi müzik vs çalışan arkadaşlar 1 hafta içinde atıldılar diye biliyorum. life,quiz,zoomin affı yoktur :)

murat644 öncelikle hayrını gör :) bende gece 12'den sonra baktığımda hesabıma yatırmışlar,ayın 24 oldumu çuk diye otomatık hesaba geçiyo,

Son düzenleme:
Quiz network film oyun anime eğlence komik videolar filan kabul ediyorum arkadaşlar bilgisi olan ?

[MENTION=14699]byfors[/MENTION] hayır etmez, çizgi film anime oyun genellikle kabul etmez partnerler,

[MENTION=12222]bbs1[/MENTION] özelden yazdım miktarını 5 haneli olarak :)

60824 $ mı yazıyor orda?
yada baştaki $ işareti 9824 yazıyor.

vay be bende bir şey kazanıyordum sanıyorum bence kazancı sil kardeşim büyük hata yapmışsın buraya koyarak milletin ahını alma.

Son düzenleme:
[MENTION=7815]Selçuk Sepetci[/MENTION] aynen öyle :)

[MENTION=11862]alperenuzun[/MENTION]
valla çizgifilm tutumu derken, kategorim o değil benim başıma gelmedi fakat çizgifilm ve dizi müzik vs çalışan arkadaşlar 1 hafta içinde atıldılar diye biliyorum. life,quiz,zoomin affı yoktur :)

O kadar emin olmayın ;) hayırlı olsun

[MENTION=11791]bojan54[/MENTION]
baştaki dolar işareti hocam o kadar kazansam kanalı kapatır giderim. amacım hava atmak değil sadece kazanamayıp emek veren ve kafa yoran arkadaşları teşvik etmek yol göstermek.
stampy diye bir kişi var bilen bilir youtube un en çok kazananı arasında ve henüz 20 25 yaşlarında. araştırabilirsiniz. öyle insanlar var ki her şeyi ben yapayım istiyor ama konuya yorum yazan her arkadaşa ben yardımcı olmaya çalışıyorum burda belki farkedilmiştir. yok hit düşer yok kazancım düşer söylemem bildiklerimi gibi bi derdim yok yani. iyi bayramlar.
[MENTION=12529]SameT[/MENTION]
valla o kategoride bilgim yok hocam ama benim gördüğüm oydu :)
[MENTION=12446]dervegider[/MENTION]
evet hocam tl ile 5 haneli oluyor :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri