QuizGroup Mayıs Kazançları Haziran Ödemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

stannis

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar forumdaki birçok kişi gibi bende bu konuyu açmak isteyenlerdendim ve bu ay başardım galiba :D

Geçen ayda bugün açıldığı için bende bugün açtım.

Ödemeler ayın 12'sinde kesinleşip, 15-16-17 arasında hesaplara yatmaya başlamaktadır. Eğer alacağınız para 1000 dolardan azsa Webmoney, çoksa bankayı seçmenizi öneririm bunun için ayın 10 una kadar süremiz var.

Ödeme alan arkadaşlar gün ve saatiyle birlikte yazarsa daha güzel takip ederiz.

Allah herkese kazancını almayı nasip etsin, hayırlı işler.

Unutmayınız Kazanç Belirtmek Yasak ..

3xx , 3 Hane , 300 TL , 300 $ aynı anlama gelmekte .
Kazanç belirtenlerin cezası 1 gün uzaklaştırmadır.

İyi Forumlar :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
hep bu konu başlığının ''daha erken değil mi'' diyerek muhalefet olmak istemişimdir.

hayırlısı bakalım daha duzeni oturtamadık ama hayırlısı artık ne diyelim , ALLAH DAHA ÇOK VERSİN.

Hakkında Hayırlısı Genelde Konuyu Yöneticilerden biri açmıyorsa Banlanıyor :) şaka bir yana herkese şimdiden Bol kazançlar ödeme zamanı katarakt konusunu günceleyyecegim arkadaşlar bilginiz olsun

ban olur. kilit olur aka rıdvan dilmen gol olur

bende kesinleşti sandım. gardaş kesinleşince açsanız daha iyi olmamı

Son düzenleme:
böyle konuları erken açmanın pek mantığı yok ama neyse herkese bol haneli kazançlar...

çok geçiyonuz ya konu 27sınde felan acmalısınız
45

Dereyi görmeden pacayı sıvamayıda gectik artık, derenin olup olmadıgını bilmeden pacaları sıvamaya basladık :)
Belki de bu heyecandır bizi YouTube baglayan :rolleyes:

Umarım bu ay da herkes parasını sıkıntısız bir şekilde alır.
Kesinleşmeler başlayana kadar kilit.

Ödemeler gün içersinde büyük ihtimal kesinleşir, diğer Quiz konusu aşırı derecede konu dışı yorumlardan dolayı bir başka yönetici arkadaşım tarafından kilitlenmiştir, sırf ödemelerden haberdar olmak için bu konuyu aktif ediyorum, Lütfen ödemeler kesinleşmeden gereksiz post atmayalım, gereksiz post atan herkes 1 (Bir) gün süre ile yasaklanacaktır.

Bol kazançlar..

açtın heyecan yaptırdın bize:) umarım sorunsuz kesinleşir hepimizin ki, şu ayı da atlatalım gelecek dönem daha dikkatli çalışacağız her konuda belli ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri