Quizgroup Network Partnerlik Teklifi Hakkında

• Kullanıcı drdvll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri

drdvll

Kayıtlı Üye
Merhaba bugün quizgroup (QGnetwork) partnerlik teklifi yolladı ama bu partnerlik olayında tecrübesiz olduğum için size danışmak istiyorum öncelikle;

1. Nasıl bir network bilgisi olan yazarsa ödemeleri reklam performansı gibi.
2. Bu network ile ilişkiyi kabul edersem adsense ile bu kanalın ilişkisi tamamen kesilecek mi? Yoksa iki taraftanda reklam alınabilicek mi?
3. İstediğim zaman adsense geri dönebilirmiyim.
4. Bu iş mi daha karlı yoksa adsense mı?

Çok soru oldu :D Burdada partnerlik için yazdığı mesaj var

Hello,

We offer special terms of YouTube Partnership:

1.All Ad fortmats are available (Standard In-stream ads, TrueView In-stream ads, Standard In-stream ads up to 30s in length, Overlay In-video ads, Pre-roll Ads, Post-roll Ads);

2.Personal manager: 24/7 partner support;

3.CMS management: claiming, monetization, copyright protection and support;

4.Fast monthly payments: 80% of your channel ads revenue;

5.Channel expertise: expert advice on channel development and audience growth;

6.Cross-promo: opportunity to promote your videos across network leading channels;

New and useful dashboard with additional metrix and new channel management tools will be available soon.
These terms of YouTube Partnership are offered by QuizGroup. We are the leading global YouTube Network.

Top 50 Youtube Networks filtered by Subscribers - Socialblade Youtube Stats | Youtube Statistics
QuizGroup Network Summary - Socialblade.com
About | QuizGroup// The Leading Global YouTube Network

Please contact me if you find our offer attractive. I`d be glad to answer any of your questions.

Best regards,
Simon Kovalev
Partnership Manager
QuizGroup
[email protected]
QuizGroup// The Leading Global YouTube Network

---------- Mesaj saat 14:58:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:28:21 civarında gönderildi. ----------

Güncel

Bilgi veren Allah razı olsun :)

Rus partner firmasıdır iyi firmadır. Çoğunlukla müzik kanallarıyla çalışıyor.

mesela en iyi müzik kanallarından birisi galiba bu partnerdeydi. kanal ismi ello

Network firmalari hizmetleriyle fark yaratir kazanclariyla degil.
Kazanclar sizin reklam perfromansiniza bagli adsensede de Networkde de bu boyle.
1- Nasil oldugunu calisip denemek lazim ama genel fikrim netwprk iste iyidir. %20 kesintisi varmis.
2- Network ayri adsense ayri reklam vermez onlarda adsense reklami yayinliyor ama daveti kabul edersen adsense ile bagin kesilecek. Adsense reklamlari cikacak ama adsense ile alakan yok tek networkden kazanacaksin
3- Network sartlarina gore degisir. 12 ay 24 ay sozlesmelidirler. Bazilari ise 3 ay deneme sonrasi 12 aya tabisiniz diyor ama yinede cikmak istediginizde sozlesme olmasina ragmen firmaya bagli cikartabilirde sizi. Networkle bagin kesildiginde adsense ile devam edebilirsin.
4- Kendini hangisinde guvende hissediyorsan orasi karlidir.

Arkadaslar bakin bilmediginiz ise sirf millet girdi kazandi diye girilmez.
4. sorun icin diyorum bunu. Ben networkde karli ciktim sanada network karli dedim.
sen benim gibi basarili olamayacaksin belki ?

Bilmediginiz seye baskalarin agziyla girmeyin gireceksenizde arastirin arastirmaniz girmenizi gerektiriyorsa cok kazanacagim diye girmeyin...

Genel olarak cevap yazayım ben size, Bahsetmiş olduğunuz network ile ilgili kesin cevapları size sadece bu firma cevap verebilir size.

1 Reklam performansı genelde network'e göre değil kanal dili, içerik, izlenme oranı, İzleyen yaş ortalamsı vs.. vs.. gibi bir çok etkene göre değişkenlik gösterebilir.

2. Adsense ile ilişkiniz kesilicek, Sadece network'un sağladığı reklamları izleyebileceksiniz. (networkler Reklam alamadıkları zamanlarda adsense'den reklam alıp yayınlarlar bu genelde küçük çaplı networklerde olur)

3. İmzalamış olduğunuz Sözleşmeye göre bu değişir. Çok ısrar ederseniz ilerleyen zamanlarda çıkabilirsiniz.

4. Sorunuzda değişkenlere göre değişir, Daha fazla kazanabilirsiniz veya azda ilk cevap ile ilgili bu biraz.

Eğer Kanalınızın adını bana PM ile gönderebilirseniz bende size VISO network olarak bir teklif gönderebilirim.
VISO dünyanın en eski 2. networküdür, 2005 yılından beri network hizmeti sunuyor. Aylık 1 milyar video'ya reklam hizmeti veriyor. 12k'dan fazla kanal ile çalışmaktadır.
Başka sorunuz :)

Network firmalari hizmetleriyle fark yaratir kazanclariyla degil.
Kazanclar sizin reklam perfromansiniza bagli adsensede de Networkde de bu boyle.
1- Nasil oldugunu calisip denemek lazim ama genel fikrim netwprk iste iyidir. %20 kesintisi varmis.
2- Network ayri adsense ayri reklam vermez onlarda adsense reklami yayinliyor ama daveti kabul edersen adsense ile bagin kesilecek. Adsense reklamlari cikacak ama adsense ile alakan yok tek networkden kazanacaksin
3- Network sartlarina gore degisir. 12 ay 24 ay sozlesmelidirler. Bazilari ise 3 ay deneme sonrasi 12 aya tabisiniz diyor ama yinede cikmak istediginizde sozlesme olmasina ragmen firmaya bagli cikartabilirde sizi. Networkle bagin kesildiginde adsense ile devam edebilirsin.
4- Kendini hangisinde guvende hissediyorsan orasi karlidir.

Arkadaslar bakin bilmediginiz ise sirf millet girdi kazandi diye girilmez.
4. sorun icin diyorum bunu. Ben networkde karli ciktim sanada network karli dedim.
sen benim gibi basarili olamayacaksin belki ?

Bilmediginiz seye baskalarin agziyla girmeyin gireceksenizde arastirin arastirmaniz girmenizi gerektiriyorsa cok kazanacagim diye girmeyin...

Haklısın hocam zaten bende tatmin olana kadar araştırırım bu konuyuda onun için açtım,adsense ile kendimi daha güvende hissediyorum ancak bu kanal partnerinde ayrı bir havası var gibi içimden bir ses gir diyor birde ek olarak haber kanalı bu güncel haber,ilgi çekici haberler gibi,networkler ile haber kanalı konusunda belki bir fikriniz tecrübeniz varsa diye söyledim :)

Genel olarak cevap yazayım ben size, Bahsetmiş olduğunuz network ile ilgili kesin cevapları size sadece bu firma cevap verebilir size.

1 Reklam performansı genelde network'e göre değil kanal dili, içerik, izlenme oranı, İzleyen yaş ortalamsı vs.. vs.. gibi bir çok etkene göre değişkenlik gösterebilir.

2. Adsense ile ilişkiniz kesilicek, Sadece network'un sağladığı reklamları izleyebileceksiniz. (networkler Reklam alamadıkları zamanlarda adsense'den reklam alıp yayınlarlar bu genelde küçük çaplı networklerde olur)

3. İmzalamış olduğunuz Sözleşmeye göre bu değişir. Çok ısrar ederseniz ilerleyen zamanlarda çıkabilirsiniz.

4. Sorunuzda değişkenlere göre değişir, Daha fazla kazanabilirsiniz veya azda ilk cevap ile ilgili bu biraz.

Eğer Kanalınızın adını bana PM ile gönderebilirseniz bende size VISO network olarak bir teklif gönderebilirim.
VISO dünyanın en eski 2. networküdür, 2005 yılından beri network hizmeti sunuyor. Aylık 1 milyar video'ya reklam hizmeti veriyor. 12k'dan fazla kanal ile çalışmaktadır.
Başka sorunuz :)
Hocam VISO size ait gibi söylediniz :D siz nasıl kazanıyorsunuz VISO da ve haber kanalı benimkisi ek bilgi olarak.

Haklısın hocam zaten bende tatmin olana kadar araştırırım bu konuyuda onun için açtım,adsense ile kendimi daha güvende hissediyorum ancak bu kanal partnerinde ayrı bir havası var gibi içimden bir ses gir diyor birde ek olarak haber kanalı bu güncel haber,ilgi çekici haberler gibi,networkler ile haber kanalı konusunda belki bir fikriniz tecrübeniz varsa diye söyledim :)

Hocam VISO size ait gibi söylediniz :D siz nasıl kazanıyorsunuz VISO da ve haber kanalı benimkisi ek bilgi olarak.

Bazi network firmalari logo oldugu icin kabul etmeye bilir.
Size gelen davette onay aldiginiz anl***** gelmez eger gelen mesaj ise sizin bir forum doldurmaniz gerekecek ve yine onay surecine girecektir.

Gelen davet ise hesap ozetinden baktiginizda bir davet ise evet o onaylanmis anl***** gelir.

Partner kanallarin bir havasi var bazi ozellikler aciliyor ama yinede niye partnerlik diye sormalisiniz kendinize ?

Kazanmak icinmi youtubede saglam kalmak icinmi havam olsun diyemi.

Cun ki bu dediklerinizi karsiliyan yada karsilayamayan Networkler olacaktir.

TBM orani ve TO iyise Adsense de kalmaniz bence mantikli.

Bazi network firmalari logo oldugu icin kabul etmeye bilir.
Size gelen davette onay aldiginiz anl***** gelmez eger gelen mesaj ise sizin bir forum doldurmaniz gerekecek ve yine onay surecine girecektir.

Gelen davet ise hesap ozetinden baktiginizda bir davet ise evet o onaylanmis anl***** gelir.

Partner kanallarin bir havasi var bazi ozellikler aciliyor ama yinede niye partnerlik diye sormalisiniz kendinize ?

Kazanmak icinmi youtubede saglam kalmak icinmi havam olsun diyemi.

Cun ki bu dediklerinizi karsiliyan yada karsilayamayan Networkler olacaktir.

TBM orani ve TO iyise Adsense de kalmaniz bence mantikli.

tbm nin kötü olduğuna garanti verebilirimde to konusunda 3 kanal bağlı aynı adsense üzerinden bu kanalı nasıl ayırıp görebilirim to sabah %4,90 lardaydı şimdi gittikte düşüyor 3,29 ve hala düşüyor. (genel 3 kanal için to)

tbm nin kötü olduğuna garanti verebilirimde to konusunda 3 kanal bağlı aynı adsense üzerinden bu kanalı nasıl ayırıp görebilirim to sabah %4,90 lardaydı şimdi gittikte düşüyor 3,29 ve hala düşüyor. (genel 3 kanal için to)

tiklama cok olabilir yada az onemli olan TBM dir.

TO yuksek olur ama TBM dusuk cok fazla tik geldigi icin onemsemezsin TBM yi ama TO dusuk olur TBM yuksek bukezde TO yu onemsemezsin eger kazanclar sana gore az ise her ikiside dusuk ise ve gunde en dusuk 5-6 K izlenim aliyorsan Partnerlik avantajli olabilir.

tiklama cok olabilir yada az onemli olan TBM dir.

TO yuksek olur ama TBM dusuk cok fazla tik geldigi icin onemsemezsin TBM yi ama TO dusuk olur TBM yuksek bukezde TO yu onemsemezsin eger kazanclar sana gore az ise her ikiside dusuk ise ve gunde en dusuk 5-6 K izlenim aliyorsan Partnerlik avantajli olabilir.

5-6 k nın 5-6 katını alıyorum izleme olarak ama tbm 0.10 tl sürekli stabil ve to şu an %3.27 akşama kadar %1 olacak diye korkuyorum videolar haber oldugu için kısa 1 dkka en fazla 3 dakika ondan olabilir ikiside şu an olumsuz gibi.

Viso Network için çalışıyorum ondan :) :)

Ben kişisel olarak spam yaparak kazanıyorum, Onun dışında kendi ürettiğim veya derlediğim içeriklerde mevcut

5-6 k nın 5-6 katını alıyorum izleme olarak ama tbm 0.10 tl sürekli stabil ve to şu an %3.27 akşama kadar %1 olacak diye korkuyorum videolar haber oldugu için kısa 1 dkka en fazla 3 dakika ondan olabilir ikiside şu an olumsuz gibi.

Adsensedeki Toplam goruntuleme icin demiyorum orasi butun kanallarinizin Toplamini soyler tek kanal icin diyorum.

eger 15-20-25 K izlenim aliyorsaniz Partnere gecin derim TR haber bu goruntulemeyi almaz eminim de yabanciyi bilmiyorum.

TBM de guzel.

simdi 5-6 kat diye yola cikalim

5K nin 5 kati 25K yapar

sayfa TO 3.50 diyelim ortalama 25K ya 600 tik aliyorsaniz ve TBM 0.10 ise

Yaklasik olarak gunde 60 dolar kazanmalisiniz ki bence cok iyi para siz adsensede kalin :)

Yanlis hesaplamis olabilirim bir sifir fazla atmis olabilirim acim.! :) kafam calismiyor

Adsensedeki Toplam goruntuleme icin demiyorum orasi butun kanallarinizin Toplamini soyler tek kanal icin diyorum.

eger 15-20-25 K izlenim aliyorsaniz Partnere gecin derim TR haber bu goruntulemeyi almaz eminim de yabanciyi bilmiyorum.

TBM de guzel.

simdi 5-6 kat diye yola cikalim

5K nin 5 kati 25K yapar

sayfa TO 3.50 diyelim ortalama 25K ya 600 tik aliyorsaniz ve TBM 0.10 ise

Yaklasik olarak gunde 60 dolar kazanmalisiniz ki bence cok iyi para siz adsensede kalin :)

Yanlis hesaplamis olabilirim bir sifir fazla atmis olabilirim acim.! :) kafam calismiyor
Yalnız işin kötü tarafı 0.10 tl ve to gittikçe düşüyor buna nasıl engel olurum eşzamanlı soru buda :D

---------- Mesaj saat 19:03:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:00:09 civarında gönderildi. ----------

hocam çok detaylı iş değişik bi yöntemmiş :D addmefast de izleyenler gerçek kişiler adsense dan banlanma gibi durum söz konusu olmaz değil mi?

Yalnız işin kötü tarafı 0.10 tl ve to gittikçe düşüyor buna nasıl engel olurum eşzamanlı soru buda :D

---------- Mesaj saat 19:03:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:00:09 civarında gönderildi. ----------

hocam çok detaylı iş değişik bi yöntemmiş :D addmefast de izleyenler gerçek kişiler adsense dan banlanma gibi durum söz konusu olmaz değil mi?

Ben olsam riske etmezdim :) addmefast'den izlenim alırken kapatın adsenseyi :)
nolur nolmaz.

Bu konularda hic bilgim yok.
Video yueyerek kazanc saglayan biri olsaydim ilgi alanim olur ogrenirdim ama hic isim olmadi.

Benim TBM ler 0.02 TO lar yuksek %9 larda

1 tane kanal var 3 ay dokunmadigim 2 ihtari olan :) butun varligim bu dermisim :)

Bu konularda hic bilgim yok.
Video yueyerek kazanc saglayan biri olsaydim ilgi alanim olur ogrenirdim ama hic isim olmadi.

Benim TBM ler 0.02 TO lar yuksek %9 larda

1 tane kanal var 3 ay dokunmadigim 2 ihtari olan :) butun varligim bu dermisim :)

hocam sen video yüklemeyerek mi kazanıyorsun anlamadım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri