QuizGroup Network Şubat Ödemeleri

DeviLLe

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.kolayca.net
Quiz Group Networkteki arkadaşlar; bir kanalımın şubat ayı ödemesi paypal hesabıma yatırıldı. Daha Adsense bile ödemesini yapmamışken nasıl bu kadar hızlı olup ödememi yaptılar anlamış değilim.. Sizlerde durum nedir arkadaşlar?

Bugün ayın 20 si daha :) normal şartlarda 23 ve 24ünde ödemeler yapılıyordu.

cmsn9db0rnldgw8g0.jpg

Ben de ödeme aldım an itibariyle. Zoominle beraber çalıştığım en sağlam firmadır.

Çok iyi gerçekten.Gelen teklifi birazdan kabul edicem bu arkadaşlardan. Kesinti oranı kaçtı tam olarak ?

önce kendi ceplerinden ödüyorlar galiba :D çok hızlılar kesinti %20. bakalım bana ne zaman ödeme gelecek

Bi benim kanalima cevap vermediler. gerci dun basvurmustum ama olsun :)

life network quiz group'un alt networkü.1000 izlenimli kanal ile başvurabilirsiniz.

Bi benim kanalima cevap vermediler. gerci dun basvurmustum ama olsun :)

Acele etme hocam 1 haftaya kadar yolu var. 1 haftaya cevap vermezlerse begenmemislerdir demektir :D Skypetanda soylemistim bak sana adsenseden bile once odeme yapmis adamlar :D

Acele etme hocam 1 haftaya kadar yolu var. 1 haftaya cevap vermezlerse begenmemislerdir demektir :D Skypetanda soylemistim bak sana adsenseden bile once odeme yapmis adamlar :D

Benim kanalin bilgileri hala guncellenmedi desem inanir misin? :)

Kabul etmeyeceklerse silip tekrar acacagim, o yuzden acele ediyorum yoksa dursun boyle de farketmez :)

iyiki zamanında girmişim bu networke :) 23 ünden önce ödemeyi beklemiyordum, sonuçta adsense den alıp ödüyorlar zannediyordum, sanırım kendi firmalarından ödüyorlar.. umarım bu networküde türklere küstürmeyiz ve güzelce çalışıp güzelce kazançlar sağlarız.

iyiki zamanında girmişim bu networke :) 23 ünden önce ödemeyi beklemiyordum, sonuçta adsense den alıp ödüyorlar zannediyordum, sanırım kendi firmalarından ödüyorlar.. umarım bu networküde türklere küstürmeyiz ve güzelce çalışıp güzelce kazançlar sağlarız.

Burda reklamini yaptin bi kere :D Dahada devam ediyosun odemeleri erken yapiyolar diye, az biraz izlenim alan bunlara basvuru yapar artik :)

Odeme yapildi Bu networku tek kecerim her weyiyle 4/4 luk network tum networklerden onde bence

Burda reklamini yaptin bi kere :D Dahada devam ediyosun odemeleri erken yapiyolar diye, az biraz izlenim alan bunlara basvuru yapar artik :)

orasıda öyle ama bir sürü konu görüyorum devamlı ünleme düşüyorum, yada kanallarım şundan bundan dolayı kapandı diye, bu duruma üzülüyorum o kadar emek boşa gidiyor. bende bunun için bu networkü tanıtıp düzgün çalışan arkadaşları elimden geldiğince bilgilendirip geçmesine ön ayak olmaya çalışıyorum..

kanalları awesomeness vs gibi bakmadan onaylamıyorlar tek tek inceleyerek kontrol etmeleri beni bu firmaya güvenmeye itti. çünkü spamcıların, dizici, filmcilerin bu networke giriş yapamayacağını bildiğim için tanıtmanın bi sorun yaratacağını düşünmüyorum.

herkes için hayırlısı tabi ki :)

orasıda öyle ama bir sürü konu görüyorum devamlı ünleme düşüyorum, yada kanallarım şundan bundan dolayı kapandı diye, bu duruma üzülüyorum o kadar emek boşa gidiyor. bende bunun için bu networkü tanıtıp düzgün çalışan arkadaşları elimden geldiğince bilgilendirip geçmesine ön ayak olmaya çalışıyorum..

kanalları awesomeness vs gibi bakmadan onaylamıyorlar tek tek inceleyerek kontrol etmeleri beni bu firmaya güvenmeye itti. çünkü spamcıların, dizici, filmcilerin bu networke giriş yapamayacağını bildiğim için tanıtmanın bi sorun yaratacağını düşünmüyorum.

herkes için hayırlısı tabi ki :)

Oyleleri var ki kabul edilene kadar riskli olmayan icerik atiyorlar, ondan sonra basiyolar diziyi filmi :) Farkedilene kadar zaten network yeteri kadar zarar goruyor.

Yok abi bu partner kotu, cevap vermiyorlar :)

Beğenmeyenler aweye devam. Direk alıyor abi awe :D :D quizde Benim bir kanalın ödemesini şimdi yaptılar.Birisi ayın 24 ünde gelecek.Biriside 25 inde.Zaten önceden mail geliyor.Şu tarihe kadar ödeme yönteminizi ayarlayın diye.

---------- Mesaj saat 16:40:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:10:43 civarında gönderildi. ----------

Diğer kanallarıma 24 25 i demiştim onlarıda mail ile söyledim onların ödemesinide yaptılar bir tanesini caps aldım. Teşekkürler Quiz : ))

[MENTION=916]Existence[/MENTION] kanalinin adi gorunuyor hocam resmi kaldir istersen.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri