QuizGroup PayPal denied

• Kullanıcı harry
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

harry

Kayıtlı Üye
Selam arkadaslar,

Anladim kadarigla PayPal ve Quiz artik birlikte calismiyor. Ben 3 hane bu yuzden alamadim ve bir cok kisi dahil.

Gelen mail de yazilana gore PayPal odemeleri yatmicak artik, bu durumda WebMoney veya banka yoluyla paramizi almak zorundayiz.
Yeni odeme sekli ekledikten sonra 15 is gunu icinde ( 3 hafta ) paramizin yatirilacani soyluyorlar

Benim aklimda kalan sorular bunlar:

1. 30 eylul'den sonra odeme yontemi degistirirsem parami alabilirmiyim?
2. Ağustos kesinlesen eylul odenilecek parayi ekim de eylul odemesiyle
birliktemi gonderilecek?
3. Banka hesabimi girdiyimde yanlis bilgi girilmis ise para gidermi yoksa
gelcek ay dogru bilgi girdiyinde gecikmeli geri odenirmi?

Bilgisi olan arkadaslar yardimci olabilirmi lutfen.

Forumda bu konu uzerine degisik yerlerde konusmalar var, bu konu uzerine burdan devam etsek aydinlatici olacaktir.

Lutfen butun sorularinizi burda payalasarak, cevablayarak herkeze aydinlik gosterelim.

- Evet alırsınız.
birliktemi gonderilecek?
- Birlikte göndereceklerdir büyük ihtimal , ama emin değil kimse.
- Yanlış bilgi gönderdiğiniz de gönderilmez , diğer ayın 10'una kadar düzeltip yeni banka ile alabilirsiniz.

Selam arkadaslar,

Anladim kadarigla PayPal ve Quiz artik birlikte calismiyor. Ben 3 hane bu yuzden alamadim ve bir cok kisi dahil.

Gelen mail de yazilana gore PayPal odemeleri yatmicak artik, bu durumda WebMoney veya banka yoluyla paramizi almak zorundayiz.
Yeni odeme sekli ekledikten sonra 15 is gunu icinde ( 3 hafta ) paramizin yatirilacani soyluyorlar

Benim aklimda kalan sorular bunlar:

birliktemi gonderilecek?

Bilgisi olan arkadaslar yardimci olabilirmi lutfen.

Forumda bu konu uzerine degisik yerlerde konusmalar var, bu konu uzerine burdan devam etsek aydinlatici olacaktir.

Lutfen butun sorularinizi burda payalasarak, cevablayarak herkeze aydinlik gosterelim.

1. Ayın 10'una kadar istediğin zaman değiştir. Paran yatacaktır.
2. Paypal yüzünden ödeme alamayanlara 15 gün içerisinde tekrar ödeme yapacağız demişler. Yani öncesindede gelebilir yada ikisi birlikte gönderilebilir.
3. Yanlış bilgi girersen para gönderdik ama geri döndü yada hesap bilgilerini hatalı vermişsin ödeme gönderemedik diye bilgi verirler. Paran bir yere gitmez dashboardda beklemesini sürdürür. Doğru bilgileri girdiğinde ödeme yapılır.
4. Beğen tuşu sağ altta.

Henüz bu şekilde gelen bir mail yok bana. Gerçekliği nedir ne değildir bir kaç gün içerisinde anlaşılır sanıyorum.

Henüz bu şekilde gelen bir mail yok bana. Gerçekliği nedir ne değildir bir kaç gün içerisinde anlaşılır sanıyorum.

Bana'da yok. Kanalın quiz mi yoksa Life'tan quiz'e dönen kanallardan mı? Ortak nokta yakalamaya çalışıyorum.

bu sorunu çözmenin bir yolu yok mu? mail adresimi ve şifremi hatırlamıyorm.açıkcası hnagi kanallar bağlı onu da bilmiyorm. Paypal life ödeme alıyordum,yani tek dashboard.

Şimdide Bunumu Çıkardılar Başımıza
Yeni kanal eklemede paypal kaldırılmış.
Şimdi uğraş Dur ..

bu kesinmi ya böle bişey yok mail filanda yok..

Banada mail gelmedi ama dashboardda paypal ödeme yöntemi kaldırılmış yeni kanal eklemede çıkmıyor seçenek
1-2 ay önce actigim 2 kanal vardi halen aktif yani ppal uyarisi filan gelmis degil ve ppal gözüküyo.. acaba bu uygulama sadece yenilerdemi gecerli üff ya aklim karisti ödeme göndericeklermi acaba..

bana mail gelmemiş ama baktığımda paypal seçeneğinin olmadığını gördüm.Şimdi en karlısı hangi banka acaba ?

Banada mail geldi life döneminde tüm kanallarım paypaldı değiştirdim webmoneye çevirdim. Umarım unuttuğum kanallar olmamıştır. Büyük ihtimalle paypala bir daha ödeme yapmayacaklar epey alacağım var göndermediler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri