Selam arkadaslar,
Anladim kadarigla PayPal ve Quiz artik birlikte calismiyor. Ben 3 hane bu yuzden alamadim ve bir cok kisi dahil.
Gelen mail de yazilana gore PayPal odemeleri yatmicak artik, bu durumda WebMoney veya banka yoluyla paramizi almak zorundayiz.
Yeni odeme sekli ekledikten sonra 15 is gunu icinde ( 3 hafta ) paramizin yatirilacani soyluyorlar
Benim aklimda kalan sorular bunlar:
1. 30 eylul'den sonra odeme yontemi degistirirsem parami alabilirmiyim?
2. Ağustos kesinlesen eylul odenilecek parayi ekim de eylul odemesiyle
birliktemi gonderilecek?
3. Banka hesabimi girdiyimde yanlis bilgi girilmis ise para gidermi yoksa
gelcek ay dogru bilgi girdiyinde gecikmeli geri odenirmi?
Bilgisi olan arkadaslar yardimci olabilirmi lutfen.
Forumda bu konu uzerine degisik yerlerde konusmalar var, bu konu uzerine burdan devam etsek aydinlatici olacaktir.
Lutfen butun sorularinizi burda payalasarak, cevablayarak herkeze aydinlik gosterelim.
Anladim kadarigla PayPal ve Quiz artik birlikte calismiyor. Ben 3 hane bu yuzden alamadim ve bir cok kisi dahil.
Gelen mail de yazilana gore PayPal odemeleri yatmicak artik, bu durumda WebMoney veya banka yoluyla paramizi almak zorundayiz.
Yeni odeme sekli ekledikten sonra 15 is gunu icinde ( 3 hafta ) paramizin yatirilacani soyluyorlar
Benim aklimda kalan sorular bunlar:
1. 30 eylul'den sonra odeme yontemi degistirirsem parami alabilirmiyim?
2. Ağustos kesinlesen eylul odenilecek parayi ekim de eylul odemesiyle
birliktemi gonderilecek?
3. Banka hesabimi girdiyimde yanlis bilgi girilmis ise para gidermi yoksa
gelcek ay dogru bilgi girdiyinde gecikmeli geri odenirmi?
Bilgisi olan arkadaslar yardimci olabilirmi lutfen.
Forumda bu konu uzerine degisik yerlerde konusmalar var, bu konu uzerine burdan devam etsek aydinlatici olacaktir.
Lutfen butun sorularinizi burda payalasarak, cevablayarak herkeze aydinlik gosterelim.