QuizGroup Paypal Ödemeleri

Moschino

Kayıtlı Üye
arkadaşlar paypal ödemeleri hiç bu kadar gecikmemişti nedenini bilen var mı veya yetkililerden biriyle iletişime geçme imkanı olan varsa bi sorabilir mi. Son 2 aydır ilk paypalı alıyordum bu ay ses seda yok. Banka ve WM'ler dün komple bitti sanırım ancak paypal'da hala tık yok.

paypal zaten her ay sorun çıkar mıyor mu?

Geçen ay 26'sında yatmıştı. Rahat olun. Paypal gecikiyor böyle. :)

Geçen ay benim 24 de yatmıştı önceleri daha erkendi.

anladım beyler tamamdır benim sürekli 18'inde yatıyordu gecikince dedim bi sorun mu var cevaplar için teşekkürler

sağolasınız, mesaj atmıştım ne zaman yatar, neden yatmadı şeklinde, 5 iş günü içerisinde yatar gibisinden bir geri dönüş maili atmışlardı

benim küçük meblağlı bir kanalın ücretini 14 ünde yollamışlar paypala .. ama yüksek tutarlılar henüz ulaşmadı :/

Benim geçen ay yanlış hatırlamıyorsam 24ünde gelmişti

paypalmi geciktiriyo yoksa quizmi acaba herkes ppal'a yüklenmis..

Son 2 ay wmler geç aldı ödemeyi. Daha öncesinde paypal zaten hep geç alıyordu. Sorun ne ki bunda?

Arkadaşlar bukadar efhamlanmayın daha erken geçen ay 27-28 inde paypal ödemeleri geldi...şuan benım WM ler bitti sayılır (ama halen var bi kaçtane) PAypal daha hiç başlamadı....bekleyin daha erken yani anlayacağınız....

Bol kazançlar

ya arkadaşlar kusura bakmayın ama ne diye hala paypal diye tutturuyosunuz ? Sizi bağlayan sebep nedir ? webmoney yada banka bunlar iyi diyoruz neyin derdindesiniz anlamadım hani bi zorunlu durumda yok mantıklı değil bu çile.

ya arkadaşlar kusura bakmayın ama ne diye hala paypal diye tutturuyosunuz ? Sizi bağlayan sebep nedir ? webmoney yada banka bunlar iyi diyoruz neyin derdindesiniz anlamadım hani bi zorunlu durumda yok mantıklı değil bu çile.
pp iyidir bi tek bunda sorun çıkıyo oda hangi taraftan kaynaklı belirsiz yinede herkesin kendi tercihi

Arkadaş kendine göre haklı ben de ödemelerimi paypaldan şimdiye kadar hep erken aldım, 19unda ödeme aldığım hiç olmadi 17-18inde yatardı en geç. 26-28inde ödeme alanlar var o yüzden içinizi rahat tutun bu bile ödemelerin sadece geciktiğini gösteriyor, sorun çıkacağını sanmıyorum.

Bu paypal ödemeleri nasıl yapılıyor gerçekten anlamadım kimisi 20 sinden önce kimsi 25 inden sonra almış geçen ay neden bu kadar düzensiz bu sistem webmoney geçicem bir daha ki ay bende z15 cüzdan geldi şansıma en azından ilk günden alırım paramı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri