Quiz'in Kanallara Müdahalesini Engellemek(Reklam Aralığı,Reklam Türü)

mirzax114

Kayıtlı Üye
Bazı arkadaşların isteği üzerine bu konuyu açma gereği duydum.Sabitlenirse iyi olacağını düşünüyorum.
Quiz'in reklam aralıklarına ve reklam seçeneklerine müdahale etmesini engellemek için Quiz Dashboard'tan Channels>Claims 'e tıklayıp kanalların Autoclaim tikini kaldırın.

Not :Eğer Quiz reklam aralıklarını değiştirdikten sonra autoclaim tikini kaldırırsanız sizin girdiğiniz reklam aralıklarına geri dönmez tekrardan reklam aralıkları ve seçeneklerini değitirmeniz gerekmektedir.

Öneri:Quiz'e kanal ekledikten sonra autoclaim'i kaldırıp reklam aralıklarını girerseniz bir daha reklam aralığı girmenize gerek kalmaz.
rLDCOWC.png

Son düzenleme:
Teşekkürler hocam, herkez bunu arıyordu .

Bunu 3-4 gün önce yapmıştım zatende. Gece yine kontrol edeyim dedim yine kurcalanmış reklamlar. Eskiden 1 saatlik videoya 3-4 reklam atarlardı bu sefer 10dk arayla eklemişler o yüzden değiştirmedim. Benim kendi ayarladıgımdan 10 saniye farklı yapmışlar. Aslında sorun değilde atlanamayan açıyorlar izlenim düşüyor.

[MENTION=14042]mirzax114[/MENTION] hocam benim başıma şey gelmişti bir kanalı quize soktum işte autoclaim'i kapadım video ortalarını girdim 7 dk aralıkla quiz yine değiştirmiş.

[MENTION=14042]mirzax114[/MENTION] hocam benim başıma şey gelmişti bir kanalı quize soktum işte autoclaim'i kapadım video ortalarını girdim 7 dk aralıkla quiz yine değiştirmiş.
Normalde değiştirmemesi lazım daha benim başıma gelmedi bakalım.Kaldırmakta yinede fayda var.

bende o tık işaretli şimdi kendi mi giriyor reklam aralıklarını ve kaç dk da bir ekliyor yardımcı olurmusunuz bu konuda yeniyim tike hiç müdehale etmedim şimdi bakıyım dedim hepsi tikli

Quiz Benim Kendi partnerinin iyiligini düşünüyor ellemiyorum ne yaparsa yapsın Silmedigi sürece tamamen sorun yok ideal aralıkları beliyor tbm bgbg gibi şeylerde göz ediyordur

gecen ay gunluk 16 $ kazandıran kanalın reklam aralıgını degistirmis su an kanalın kazancı gunluk 7 $ simdi teker teker reklam araligini degistiriyorum bi suru sıkıntı claimstende isareti kaldırıyorum umarım tekrar reklam aralıgını degistirmez zırt pırt reklam aralıgı degistirmekten bi kanalım askıya alındı

---------- Spam Engelliyici 14:53 ---------- Önceki Mesaj 14:51 ----------

benim kanalı benden cok dusunen olmaz biraksin ellemesin reklam araligini kapanırsada kapansın kanalım

---------- Spam Engelliyici 14:53 ---------- Önceki Mesaj 14:53 ----------

sabah beri oruc agiz ugrasıyoruz reklam araligi degistirmekten kanal acamaz durumdayım

Bakın geçenlerde de yazdım.
Oto Claim'i kaldırın hemen kanalı sokunca.
1 gün sonra felan video atın, yoksa kaldırsanızda kendi girebiliyor reklamları.
Bende sorun yok 3-4 kanal attım hepsi kendi istediğim reklam aralıkları.
:D

bende o tık işaretli şimdi kendi mi giriyor reklam aralıklarını ve kaç dk da bir ekliyor yardımcı olurmusunuz bu konuda yeniyim tike hiç müdehale etmedim şimdi bakıyım dedim hepsi tikli
Tikleri kaldırıp tüm kanallara girip reklam aralıklarını ve türlerini değiştirmeniz gerekir yeniden.Kanalı yeni eklediğiniz zaman tiki kaldırıp reklam aralığı girerseniz bir daha uğraşmak zorunda kalmazsınız.

arkadaşlar atlanmayan reklamları falan açınca kazanç artıyor mu. bende hepsi açık

Bazı arkadaşlar işe yaramıyor diyor siz tikleri kaldırdıktan sonra müdahale oldu mu kanallarınıza.Görsel eklendi konuya..

Sırası ile yazayım durumu son defa..

1 - Önceden Quize eklediğiniz kanalınızın reklam süresi değiştiyse;

Claim tikini kaldırın ve reklam sürelerini değiştirin. Quiz değiştirmeyecektir.

2 - Yeni eklediğiniz Quiz kanalınızda ise;

Kanalı ekledikten sonra tiki kaldırın. Reklam süresi girseniz de bir süre müdahil olabileceğini varsayarsak; 1 gün sonra girip reklam sürelerini değiştirin. Ondan sonra Quiz müdahale etmeyecektir.

arkadaşlar atlanmayan reklamları falan açınca kazanç artıyor mu. bende hepsi açık

Artar.

eski kanallara dokunmamış bu ay açılanların hepsini değiştirmiş.

Son düzenleme:
çok fena ayar oldum bir çok kanalı değiştirmiş kazançları resmen dibe çekmiş. İlk defa Quiz e bu kadar sinir oldum sövvesim geldi

Ben bununla ilgili mail atmıştım 3-5 gün önce. Dedim bizim değiştirebileceğimiz şekilde yapın. Onlarda şuan için imkansız ama ilgili birime ileticem bu istediğinizi dedi. Yakın bir zamanda bu mantıklı isteğimize dönüş yapmalarını bekliyorum :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri