Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kimse tanımadığı birine r10 davetiyesi vermez.
Kimse tanımadığı birine r10 davetiyesi vermez.
emin misin
veriyorsan senin bileceğin iş,ben şahsen tanımadığın birine r10 davetiyesi vermem kefillik var işin içinde torrent davetiyesi değil bu.
hemen tanışırız diyomya sıkıntı yok![]()
veriyorsan senin bileceğin iş,ben şahsen tanımadığın birine r10 davetiyesi vermem kefillik var işin içinde torrent davetiyesi değil bu.
genel geçer konuşmıycaksın o zaman(davetiye kalmadı!)
sen vermeye devam et arkadaş,çok kişi ağladı bu davetiye davalarından.paylaşılcak şeyler var paylaşılmayacak şey var,iyi niyetle güvenle alakası yok bunların.hadi kolay gele.o kadar yazıp çizip davetiyem yok demende ayrı dava boş vakit.
Gidin alın beyler kolay kolay yüz yüze tanımadığı kişiye davetiye verenleri bulamazsınız artık r10 için.Herkes ilk kendini düşünür çünkü ucunda sende yanarsın.
Her ne olursa olsun fark etmez davet ettiğiniz kişi forumdan uzaklaştırma alırsa aynı şekilde sizde uzaklaştırma alırsınız o nedenle davet ettiğiniz kişileri bizzat tanıdığınız yakın arkadaşlarınızda kullanın sonra destek hattını arayıp banlandım derseniz üyeliğinizi silerim
aslında haklısın bir umuttu bizimkiGidin alın beyler kolay kolay yüz yüze tanımadığı kişiye davetiye verenleri bulamazsınız artık r10 için.Herkes ilk kendini düşünür çünkü ucunda sende yanarsın.
buda yetkili adminin mesajı r10'dan alıntı.şahsen ben r10'u sevmiyorum ve banlansamda zerre kadar umrumda olmaz.davetiyeleride çoğu kişi göndermez haklısınız
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.