Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bana domain uzantılı mail atabilirsiniz arkadaşlar 1 kişi
---------- Spam Engelliyici 12:38 ---------- Önceki Mesaj 12:33 ----------
İsim soyisim site uzantılı mail atarsa arkadaş ilk atana vercem
Selamlar. Ben alabilir miyim php ve JavaScript ile ilgili sorunlarım oluyor bazen ihtiyacım olabiliyor.
merhaba uzun zamandır r10 a üye olmak istiyorum. ama bir türlü olamadım. bir ara davetiyesiz üyelik başvurusu almaya başladılar ama onu da beceremedim web sitesi falan istiyordu ben de yoktu. ben sadece yt ile ilgileniyorum ve web uzantılı mailim de yok. r10 u günlük düzenli takip ederim. bazen çok iyi fırsatlar görüyorum yt kanal alım satımı, mobil uygulama vb. arayışlarım var. ama üye olmadığım için iş yapamıyorum. kısacası bana bir r10 üyeliği lazım.ücretiyle de alabilirim. kimseyi dolandırma vb düşüncem yok kendi işime bakarım. davetiye yollarsanız çok makbule geçer.
1 adette ben verebilirim.
2013 ve öncesi üyeler içinde 1 adet davetiye de ben sağlayabilirim.
2014 üyeyim hocam size de uyarsa talibim![]()
2014 üyeyim hocam size de uyarsa talibim![]()
Hemşo pm at isim soyisim ve site uzantılı mail
Tabiki isim soyad mail yeterli
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.