R10 Davetiyesi

AxuProject

Kayıtlı Üye
Öncelikle Herkese İyi Akşamlar.Elinde Fazla R10 Davetiyesi Olan Hayrına 1 Tane Gönderebilirse Çok Memnun Olurum.İlginiz Ve Alakanız İçin Şimdiden Teşekkür Ederim.Hepinize İyi Çalışmalar. :)

Yüz yüze görüşmediğiniz, tanımadığınız, yemeyip-içmediğiniz birisine R10 davetiyesi göndermeniz saçma ve tehlikelidir, bilginize..

Bende 3 adet var ama kimseye güvenemediğim için hesabımı tehlikeye atmak istemiyorum.

Dikkat öyle takas alış işleri yasak r10da biri şikayet eder üyeliğin gider eğer üye olursan .

Beyler bana yolluyacak varmı yaf facebook sayfa alım satım ile uğraşmak için lazım eğer yolluyacak varsa 3.716 beğenili aşk,edebiyat sayfası vercem .

buyrun bakabilirsiniz sayfaya ilgilenemediğimden vercem.

https://www.facebook.com/pages/Yıldızlara-Sor-Beni/137511166442782

Davetiye satin almak yasak,karsilikli biseylerle takas etmek yasak.Verecek varsa gonullu versin,biseyler karsiliginda verenleri gordugumde gerekirse bende moderatore bildiriyorum kimse kusura bakmasin.

Davetiye satin almak yasak,karsilikli biseylerle takas etmek yasak.Verecek varsa gonullu versin,biseyler karsiliginda verenleri gordugumde gerekirse bende moderatore bildiriyorum kimse kusura bakmasin.

yav arkadaş gidip kimse para verim de üye olayım demiyor ne beleşçi adamlar :D

Düşmanmısın arkadaş bu ne yaw bu forum ne ara böyle oldu yani milleti banlatmak için elinden geleni yapıyon helal olsun . devam et böyle

Düşmanmısın arkadaş bu ne yaw bu forum ne ara böyle oldu yani milleti banlatmak için elinden geleni yapıyon helal olsun . devam et böyle

Arkadas anlama zorlugun mu var? Dusmanlikla ne alakasi var bunun? Biseyler karsiliginda uyelik almak istiyorsan git parasini ver gold uyelikte dahil uyeligini acsinlar.Fakat davetiye sistemi gonulluluk uzerine.Karsilikli biseylerle takas edilemez yada satilamaz.Yazdigim mesaji tekrar oku,verecek varsa karsiliksiz versin dedim zaten.Sanmiyorum kimsenin tanimadigi birine davetiye verip hesabini riske atacagini.

ilk mesajım diye yanlış anlaşılcak ama bu işlere bende yeni giriyorum makale ve youtube ile ilgilenmeye başladım 1 zahmet varsa banada 1 davetiye atarsanız iyi olur... sadece bilgi ve ilerde makale yazmaya başlarsam satış için kullanıcam

Arkadas anlama zorlugun mu var? Dusmanlikla ne alakasi var bunun? Biseyler karsiliginda uyelik almak istiyorsan git parasini ver gold uyelikte dahil uyeligini acsinlar.Fakat davetiye sistemi gonulluluk uzerine.Karsilikli biseylerle takas edilemez yada satilamaz.Yazdigim mesaji tekrar oku,verecek varsa karsiliksiz versin dedim zaten.Sanmiyorum kimsenin tanimadigi birine davetiye verip hesabini riske atacagini.

tamamda sen niye milletin avukatlığını yapıyosun ben sendenmi istedim yada zorlamı istedim karşılığında sayfayı verecektim ama editledim .. eyw. gerek kalmadı

valla bende ytpara.com sitesi için çok yerden çok kişiden davetiye istedım ama sonuc olarak kendım uye oldum uyelıkler acılınca

tamamda sen niye milletin avukatlığını yapıyosun ben sendenmi istedim yada zorlamı istedim karşılığında sayfayı verecektim ama editledim .. eyw. gerek kalmadı

Bak kardesim yasak olan bisey varsa bunu savunmak icin illaki avukati olmana gerek yok.Ben sadece birseyler karsiligi takas eden olursa yada satan olursa r10 moderatorune bildirdigimi soyledim.Cunku kimseyi reelde tanimam,herkes kadar bende ticaret yapiyorum o forumda.Buda demekki herkes kadar risk altindayim.

Sana davetiye yollamasinlar demiyorum,yollayacak biri varsa karsiliksiz yollasin,anladin mi? Bunun avukatlikla bi alakasi yok.

Bak kardesim yasak olan bisey varsa bunu savunmak icin illaki avukati olmana gerek yok.Ben sadece birseyler karsiligi takas eden olursa yada satan olursa r10 moderatorune bildirdigimi soyledim.Cunku kimseyi reelde tanimam,herkes kadar bende ticaret yapiyorum o forumda.Buda demekki herkes kadar risk altindayim.

Sana davetiye yollamasinlar demiyorum,yollayacak biri varsa karsiliksiz yollasin,anladin mi? Bunun avukatlikla bi alakasi yok.

tamam sen yolla bana ?

tamam sen yolla bana ?

Reelde tanidigim olsan yollayabilirdim,fakat seni tanimiyorum ve yas olarakta cok ufaksin.Illaki facebook sayfa satisi falan yapmak istiyorsan ws'ye bakabilirsin yada wmaracina.O sitelerde once odeme alip sonra sayfa teslimi yaptiginda dolandirilma riskin olmaz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri