R10 Davetiyesine İhtiyacım Var

WeyliPreci

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar forumda R10 davetiyesi istemenin yasak olduğunu biliyorum ama gerçekten çok kötü bir durum var ortada başka çarem kalmadı istenirse forum yöneticilerine bu konu hakkında özel olarak açıklama yaparım,gerekirse konuyu kilitlerler. Elinde davetiye olan arkadaşlar rica ediyorum hiçbir şekilde üyeliğinizi riske atmam işimi görüp bir daha girmemek üzere çıkarım üyelikten hatta sildirilebiliyorsa sildiririm zaten davetiye gönderecek arkadaşa neden böyle bir şey istediğimi açıklayacağım.Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Arkadaşlar forumda R10 davetiyesi istemenin yasak olduğunu biliyorum ama gerçekten çok kötü bir durum var ortada başka çarem kalmadı istenirse forum yöneticilerine bu konu hakkında özel olarak açıklama yaparım,gerekirse konuyu kilitlerler. Elinde davetiye olan arkadaşlar rica ediyorum hiçbir şekilde üyeliğinizi riske atmam işimi görüp bir daha girmemek üzere çıkarım üyelikten hatta sildirilebiliyorsa sildiririm zaten davetiye gönderecek arkadaşa neden böyle bir şey istediğimi açıklayacağım.Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

davetıye arıcagına rıca et uye olan bırınden ne konusu acıcaksan acsınlar

davetıye arıcagına rıca et uye olan bırınden ne konusu acıcaksan acsınlar

Satış veya alışveriş için değil hocam biliyorum niye istiyosun o zaman gibi bir durum oluyor ortada ama gönderecek arkadaşa nedenini söyleyeceğim

ben şimdi kontrol ettim malesef yok olsaydı düşünmeden gönderirdim sana üstad ama elbet duyarlı bir arkadaş çıkar

İstemek değilde satışı yasak ben öyle duydum öyle bilirim

вєякαη;291533' Alıntı:
ben şimdi kontrol ettim malesef yok olsaydı düşünmeden gönderirdim sana üstad ama elbet duyarlı bir arkadaş çıkar

Sağol hocam bulamazsam gidip kaç liraysa ödeyip alıcam mecburen

İstemek değilde satışı yasak ben öyle duydum öyle bilirim

Ben yasaktı diye hatırlıyorum hocam o yüzden öyle yazdım

Yok ben'de aynı şekilde biliyordum ama bir ara serkan abi böyle bir konuda yazmıştı satışına karşıyız diye ben bilginiz olsun dedim yasak değil yani :)

abartmayın bu siteyi tam *** yuvası,zamanında bi *** davetiye vermiştim 2 kişiyi dolandırmış adamlarla irtibat kurdum birinin zararını komple karşıladım diğerinin yarısını karşıladım her türlü yardımcı oldum adamı bulması için ama *** yine banlattılar.

Hocam gerçekten çok ciddi bir mesele içinse davetiye arayarak zaman kabetmenin pek anlamı yok sanırım ? R10 a bir mail atın direk gold üyelik alın açıkçası ben bu konuyu açmanıza pek bir anlam veremedim

Tapatalk İle Yazılmıştır

abartmayın bu siteyi tam şerefsiz yuvası,zamanında bi or.pu çocuğuna davetiye vermiştim 2 kişiyi dolandırmış adamlarla irtibat kurdum birinin zararını komple karşıladım diğerinin yarısını karşıladım her türlü yardımcı oldum adamı bulması için ama şerefsizler yine banlattılar.

Yok hocam ben de ticaret vs. için istemiyorum zaten benim de üyeliğimi beni davet eden üye banlandı diye banlamışlardı mail attım cevap vermeye bile tenezzül etmediler ben bir daha o siteye adımımı atmazdım ama o dediğiniz türden dolandırıcılardan biri hakkında bir durum var ortada o yüzden istiyorum

Hocam gerçekten çok ciddi bir mesele içinse davetiye arayarak zaman kabetmenin pek anlamı yok sanırım ? R10 a bir mail atın direk gold üyelik alın açıkçası ben bu konuyu açmanıza pek bir anlam veremedim
Tapatalk İle Yazılmıştır

Haklısınız hocam ama istedikleri rakam az buz bir rakam değil bulamazsam yapacağım şey o zaten başka çözüm kalmadı

gold üyelik satıyorlarmış sanırsam ama oda 200 tlye yakın bir mevla ne zannediyorlar bunlar kendilerini ? r10 çok abartılıyor tamam güzel bir kullanıcı kitlesi var ancak bazı şeylerde çok abartı kardeşim

abartmayın bu siteyi tam *** yuvası,zamanında bi *** davetiye vermiştim 2 kişiyi dolandırmış adamlarla irtibat kurdum birinin zararını komple karşıladım diğerinin yarısını karşıladım her türlü yardımcı oldum adamı bulması için ama *** yine banlattılar.

Kural öyle hocam o yüzden en yakın tanıdıklarınıza bile davetiye gönderirken 2 kere düşünmek gerekiyor.2 kişinin de zararını tamamen karşılasaydınız ban yemezdiniz.R10'u abartmayın demişsiniz ama kullanmasını bilene muhteşem bir site.Sırf R10 üzerinden ticaret yaparak genç yaşta köşeyi dönen insanları tanıyorum.O sitede makale yazarak harçlığını çıkaran öğrenciler,backlink satarak aile geçindiren adamlar var.2009 yılından beri üyeyim,o zaman lise son öğrencisiydim ve ilk paramı r10 üzerinden kazanmıştım. Bence abartılması gereken bir site.

Kural öyle hocam o yüzden en yakın tanıdıklarınıza bile davetiye gönderirken 2 kere düşünmek gerekiyor.2 kişinin de zararını tamamen karşılasaydınız ban yemezdiniz.R10'u abartmayın demişsiniz ama kullanmasını bilene muhteşem bir site.Sırf R10 üzerinden ticaret yaparak genç yaşta köşeyi dönen insanları tanıyorum.O sitede makale yazarak harçlığını çıkaran öğrenciler,backlink satarak aile geçindiren adamlar var.2009 yılından beri üyeyim,o zaman lise son öğrencisiydim ve ilk paramı r10 üzerinden kazanmıştım. Bence abartılması gereken bir site.

akıl verme ben en son adama 1 ay bekle kalanı da göndericem dedim tamam abi tabi abi çekip beni banlattı,20-25 trade im vardı orda ne olacak onlar.böyle çiğ adamların olduğu yer.Benim şu an bin lira aylık reklam verebileceğim sitem var sadece r10 da alıcısı olan ama gidip bu itlere 150 lira verip üye olmam.

ben burda her zaman r10 davetiye vermeyin diyorum zaten bana ne anlatıyorsun.

akıl verme ben en son adama 1 ay bekle kalanı da göndericem dedim tamam abi tabi abi çekip beni banlattı,20-25 trade im vardı orda ne olacak onlar.böyle çiğ adamların olduğu yer.Benim şu an bin lira aylık reklam verebileceğim sitem var sadece r10 da alıcısı olan ama gidip bu itlere 150 lira verip üye olmam.

ben burda her zaman r10 davetiye vermeyin diyorum zaten bana ne anlatıyorsun.
Estf akıl vermek istemedim.R10 %100 adildir felan da demiyorum ben.
Tahilsiz bir durum yaşamışsınız amenna.Sadece 'abartılmaması gerekir' sözünüzden dolayı öyle bir yorumda bulundum.Yani günde binlerce liranın döndüğü bir siteden bahsediyoruz.Ben buna benzer Türkçe bir forum görmedim.Yani Twitter takipçisi istiyorsunuz R10'da,Facebook sayfası istiyorsunuz R10'da,saat istiyorsunuz R10'da,VDS istiyorsunuz onlarca satıcı R10'da,projeksiyon satan bile gördüm.Dediğim gibi bence abartılması gereken bir site.

hocam nedir sorun.özel msj atın yardımcı olmaya calısrım

Konuyu gördüğümde son daveti bir arkadaşa vermiştim hocam, her güncellemede 5 adet geliyor sanırım bana, ne zaman güncellenir bilmiyorum ama (2 hafta önce güncellendi en son bendekiler) güncellendiğinde çözüm bulamamış olursanız, atarım size tabi ki.

Bu kuralı kafalarına göre koymuyorlar. Eğer üyelik almak kolay olsaydı her türlü dolandırıcı cirit atar gerçi dolandıran yine dolandırıyor ama bu tür önlemlerle en aza indiriliyor. R10'da şuanda ciddi ticaretler dönüyor ve webmaster olupta veya weble ilgilenipte r10'u bilmeyen yoktur. siz davetiyenizi istediğinize gönderebilirsiniz ancak davet ettiğiniz kişi ceza alırsa sizede ceza veriliyor bu sebeple r10'un değerini bilen kişiler davetiye vermiyorlar

Gold üyelik
1 Aylık 20 Dolar
6 Aylık 40 Dolar
12 Ay 75 Dolar

r10 konuşu açılmışken yeni konu açmıyayım :) uzun zamandır giremiyorum r10 a fakat bu gün girdiğimde engelle karşıladım bu mesaj çıkıyor karşıma multidenmi banlamışlar yoksa başka bi nedenimi var

Aşağıdaki sebep´ten dolayı yasaklandınız:
yumi , cek , KuzeyReklam multi..

Yasaklandığınız süre: henüz yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri