R10 Dolandırması.

Keithas

Kayıtlı Üye
http://www.r10.net/youtube-alisveri...bu-fiyata-ulasin-gunde-80-100-tl-kazanin.html

Arkadaşlar bu konuda benim birşey ilgimi çekti. Şimdi adsense verilerine göre hesaplama yaptım. TIK ve TBM yi çarptım mesela 65 TL verdi. xx Bin gösterimi çarptım BGBG ile 141 lira çıktı.Ve bu aynı günün verileri. Arada büyük bir fark var ve bu adam büyük ihtimalle insanları dolandırıyor. Kendi verilerimi karşılaştırdım ve isabetli doğru sonuçlar verdi. Benim endişem bu adamın ne oldupunun ortaya çıkmasıdır. R10 üyeliği olan varsa böyle bir mesajı oraya yazabilir mi? Bir dolandırma varsa buna mani olalım.

http://www.r10.net/youtube-alisveri...bu-fiyata-ulasin-gunde-80-100-tl-kazanin.html

Arkadaşlar bu konuda benim birşey ilgimi çekti. Şimdi adsense verilerine göre hesaplama yaptım. TIK ve TBM yi çarptım mesela 65 TL verdi. xx Bin gösterimi çarptım BGBG ile 141 lira çıktı.Ve bu aynı günün verileri. Arada büyük bir fark var ve bu adam büyük ihtimalle insanları dolandırıyor. Kendi verilerimi karşılaştırdım ve isabetli doğru sonuçlar verdi. Benim endişem bu adamın ne oldupunun ortaya çıkmasıdır. R10 üyeliği olan varsa böyle bir mesajı oraya yazabilir mi? Bir dolandırma varsa buna mani olalım.

Sence bu adam milyarlar kazansa bu işle uğraşır mı

Buda yeni moda heralde çektiği paraların resmini paylaşmak.İnsanlar ile dalga geçer gibi..

adamın ticaret memnuniyeti %100 bayada alışveriş yapan var bilip bilmeden konuyu saptırmayın bence

benim bu e-book satıcılarına pek güvenesim gelmiyor nedense... adam dürüst olabilir fakat ben hep kazık yedim aldığım e-book larda

O kişi bu forum ilk açıldığında burada mod du kendi satış konusundaki olumsuz yorumları silip o yorum yapanları banlıyordu filan sonra kendi açtığı foruma başkalarını davet ederken yakalandı. O kitapları anca ytpara.com dan haberi olmayan garip r10 ahalisine satar :)

Bu ebooklara pek itibar etmiyorum ben artık geçmişte dilim yandı :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hiç güvenmediğim bi adam.sürekli aynı e-bookları altın gümüş teneke fln diye satıyo.
10 kişiye satıcam diyo kaç kişi oluyo belli değil.
Yeni başlayanlardanki konularu okuyun fazlasıyla yeter bilmeyenler için.
Kendisine kesinlikle güvenmiyorum

Bu bebe bu forumdan defalarca banlandi. ordan burdan derlme toplama bilgilerle ebook satiyorldu bir arlar burda. Sürekli yeni üyelik alarak bu forumda da satis yapmayi deniyor.

bu kadar basit bi açıklama ile bir kiiye dolandırıcı demek doğru değil...ki veriler konusunda bir sıkıntı yok

%100 bişey net olmazssa bir kişiye dolandırıcı denilmesi doğru değil diye düşünüyorum

bu kadar basit bi açıklama ile bir kiiye dolandırıcı demek doğru değil...ki veriler konusunda bir sıkıntı yok

%100 bişey net olmazssa bir kişiye dolandırıcı denilmesi doğru değil diye düşünüyorum

uzun zamandır adsense calişmiyorum ama bu neden böyle hocam ben mi yanlıs hesaplıyorum

http://prntscr.com/4gwgrc

123,905 * 0.29 = 35,xxx
842 * 0,12 = 101,xx

Arkadaş ilk defa 100.000 izlenmeye çıkmış galiba hemen resim koymuş,e-book yazmış :) Profesyonel biri olsa o TO oranı 1'lerde sürünmez.Şahsen benim günlük 100.000 görüntülemem olsun 4'ten aşağı düşürmem.

Ayrıca adam zaten günde kendisi 70 TL kazanıyor millete,80-100 TL kazanma garantisi vermiş önce bi kendin çık bakalım oraya :)

r10 bitti , eskisi gibi değil.

Bu elemanı r10 da ne zaman görsem bayrama özel, anneler gününe özel, 23 nisan özel, falan fıstık özel diye bütün kitaplar 5 tl sınırlı sayıda satılacaktır diye satış konusu açıyor. Başkaların daha önceden pahalı sattığı kitapları toplu olarak 5 tl den satıp vurgun yapıyor.

Boyle dolandirici insanlari birde burda savunmayin! Yayinladigi adsense goruntusu kesinlikle montaj, cunku rakamlarin saglamasi birbirini tutmuyor.

30 Temmuz gunu 93280 izlenim ve 615 tiklama almis.
93280/615= %0.65 yapar.

Bunu dahi hesap edemeyecek kadar aptal bit sahtekarmis.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri