R10 komik hikaye

Spamciyiz

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkdaşlar Ben Herzman R10 Ziyartcı Olarak Giriyom (r10 üyelim Yok) 10 Dakka Önce R10 Google Fan Webmaster Forumu Bu Siteye Girdim ÜYELİkLER AÇILMIŞ DİYE ÇOK SEVİNDİM SİTEYE KAYIT OLDUM SONRADAN FARKETTİM R10 DEĞİLMİŞ :)

burayı tercih ederim

YTpara'yı, r10 a her türlü tercih ederim insanın paylaşımcılığının farkı yeter burada.

Merhaba Arkdaşlar Ben Herzman R10 Ziyartcı Olarak Giriyom (r10 üyelim Yok) 10 Dakka Önce R10 Google Fan Webmaster Forumu Bu Siteye Girdim ÜYELİkLER AÇILMIŞ DİYE ÇOK SEVİNDİM SİTEYE KAYIT OLDUM SONRADAN FARKETTİM R10 DEĞİLMİŞ :)

sana r10 ağzıyla cevap veriyorum :

- r10.net mode on -

R10 komik hikaye mi ? pufff 5446545564564. yazılıyor .. aramaya inan.

- r10.net mode off -

Buranin guzelliginin farkli olduguna inaniyorum ben. Kolay kolay forumlara kayit olupta yorum yazmayla veya forumu takip etmeyle ugrasmam. Ama burada gercekten samimiyet var. Umarim bu düzen bozulmaz, hep boyle kalir

r10 üyeliğiniz var mı hocam ?

Arkadaşlarla toplanıp bi tane üyelik almayı düşünüyoruz, sizin için olan görüşle benim görüşüm arasında ki irtibayı açıklar mısınız bana bi kere ytpara tek konuyu ele alan bi forum, Youtube üzerine kurulu r10 daha geniş bi dünya sizin kasteddiğinizi anladım ben r10 un youtube ve ytpara nın youtube kategorilerine göre bi kıyaslama yaptım ben yoksa facebook sayfa alış veriş ticaretimide ordan yapıyorum, webmasterla ilgili başlangıç seviyesi bilgilerimide ordan tamamlamaya çalışıyorum. r10 u pisletip kirlettme gibi bi durum söz konusu etmedim ben zaten yapamamda öyle bi büyük foruma, Ben sizi sadece Ytparanın bilgi alışverişi kısmına davet ediyorum, r10 da miilet bu işte para kazanma bilgisini saklarken Serkan abi açmıştıda yaymıştı bu işi, sizinle herhangi bi polemiğede girmeyeceğim. İki farklı dünya kıyaslanmaz ama dünyanın ülkelerine indin mi kimin sömürdüğünü kimin refahı getirdiğini görebilirsiniz. umarım anlamışsınız demek istediğim.

r10.net'te bir bayramda üyelikler 3-4 saat felan açıktı , normal maille üye olmuştum .
:D

buda benim anım olsun .

R10 buna bi link versene anasayfadan, host kaldirmaz coker :)

2006'dan beri r10'a üyeliğim var,tek tük yazarım, yanlış anlaşılmasın ama r10'u küçümsemeyin. Orada emin olun bu sektörde lider olan firma ve kişiler dahi forumu takip etmekteler, ve oradan başlayan büyük projeler olduğunuda unutmayın. Ayrıca birçok kod yardımımıa r10'dan yardım almışımdır, paylaşımcılık konusunda tek bir kefeye koymamak gerek. Kısacası alexa sıralamsına göre Türkiye'nin 24. sitesi olması birçok şeyi kanıtlar nitelikte. Bu forumu çok severek takip ediyorum yalnız şunu unutmayaımki 'youtube' r10'da yalnızca adsense konusu altında bir altbaşlık. Bakışaçısını buna göre tutmak gerekli.

Arkadaşlar yaa okumadan yazıyorsunuz ya da anlamıyorsunuz, Lütfen bi çoğunuz bu foruma yeni katılan arkadaşlarsınız benim burayla ne bağlantım var ne bir şey benim desteklediğim forum serkan abi de değil bi başkasıda değil diyorum ki Size R10 DAN DAHA ÇOK YOUTUBE İLE İLGİLİ BİLGİ VAR BURADA TEK GEÇERİM DİYORUM ! Beğenmiyorsanız bile bu yoruma saygı duymak zorundasınız kanısı budur bu işin, Küçümseyen kim R10 dediğiniz apayrı bi dünya çokta büyük bi forum, kim karalaya bilir ki. Dediğim Orası şöyle r10 > Adsense > Youtube Burasıysa Ytpara.com >>>> tüm her şey anlata bildim mi en kolay böyle olur herhalde yapmayın allah aşkına sanki beni r10 u karalıyormuş gibi gösteriyorsunuz kınıyorum sizi valla kınıyorum r10 olmasa serkan abiyi nerden görüp buralara gelecektik de ben r10 unu karalıyım Ya anlmak istemediniz ya da çarpıttınız tamam ilk mesaj bekli açıklayıcı değildi ama diğer yazan, M.A.A adlı üyeye cevap verdim bari ordan okuyup anlayın. r10 çok geniş bi dünya Ytpara da Youtube un dünyası diyorum alalal amma uzattınız, hiç bir şey bilmiyor olsam sizler hakkında beni karaladığınızı düşüneceğim.

Dostum arkadaş ne yazmış, senin yazdığın ne ? bu kadar bencil olmayın sevmiyorsan girmezsin browser'dan olur biter.

R10 buna bi link versene anasayfadan, host kaldirmaz coker :)

sen olayı çok çok yanlış anlamışsın neyse, ben bu forumda skype olsun pm den olsun bi çok kişiye yardım ettim 3 ay boyunca daha yaşımda 17 sizinle yanlış anladığınız şeyleri anlatıp dil dökmek yerine kazandırıp kazanmaya devam etmeye bakarım, siz iki dünyayı kıyaslıyorsunuz ben bi dünya birde o dünyanını içindeki adadan bahsediyorum ama siz orda sıkışıp kalmışsınız kurtaranınız olur umarım.

---------- Mesaj saat 02:54:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:38:58 civarında gönderildi. ----------

2006'dan beri r10'a üyeliğim var,tek tük yazarım, yanlış anlaşılmasın ama r10'u küçümsemeyin. Orada emin olun bu sektörde lider olan firma ve kişiler dahi forumu takip etmekteler, ve oradan başlayan büyük projeler olduğunuda unutmayın. Ayrıca birçok kod yardımımıa r10'dan yardım almışımdır, paylaşımcılık konusunda tek bir kefeye koymamak gerek. Kısacası alexa sıralamsına göre Türkiye'nin 24. sitesi olması birçok şeyi kanıtlar nitelikte. Bu forumu çok severek takip ediyorum yalnız şunu unutmayaımki 'youtube' r10'da yalnızca adsense konusu altında bir altbaşlık. Bakışaçısını buna göre tutmak gerekli.

ben tamda sizin anlattığınız açıdan yorumladım bi çok kişi farklı yöne çekti işte. üsteki mesajlarda da belirtmiştim halbuki

FORUMUN ADI YTPARA ARKADAŞLAR DİKKATİNİ ÇEKERİM YOUTUBE'üzerine gittiniz nerelere çektiniz.

ben üye oldukdan 1 hafta sonra üyelikler açılmıştı sinirleirm bozulmuştu o kadar uğraşdan sonra. ama şuda bir gerçek daha önce oradan kazandığım kadar kazanmamıştım. her forumun farklı bir anlamı ve görevi vardır arkadaşlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri