Merhaba Arkdaşlar Ben Herzman R10 Ziyartcı Olarak Giriyom (r10 üyelim Yok) 10 Dakka Önce R10 Google Fan Webmaster Forumu Bu Siteye Girdim ÜYELİkLER AÇILMIŞ DİYE ÇOK SEVİNDİM SİTEYE KAYIT OLDUM SONRADAN FARKETTİM R10 DEĞİLMİŞ 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
YTpara'yı, r10 a her türlü tercih ederim insanın paylaşımcılığının farkı yeter burada.
Merhaba Arkdaşlar Ben Herzman R10 Ziyartcı Olarak Giriyom (r10 üyelim Yok) 10 Dakka Önce R10 Google Fan Webmaster Forumu Bu Siteye Girdim ÜYELİkLER AÇILMIŞ DİYE ÇOK SEVİNDİM SİTEYE KAYIT OLDUM SONRADAN FARKETTİM R10 DEĞİLMİŞ![]()
r10 üyeliğiniz var mı hocam ?
YTpara'yı, r10 a her türlü tercih ederim insanın paylaşımcılığının farkı yeter burada.
Dostum arkadaş ne yazmış, senin yazdığın ne ? bu kadar bencil olmayın sevmiyorsan girmezsin browser'dan olur biter.
R10 buna bi link versene anasayfadan, host kaldirmaz coker![]()
2006'dan beri r10'a üyeliğim var,tek tük yazarım, yanlış anlaşılmasın ama r10'u küçümsemeyin. Orada emin olun bu sektörde lider olan firma ve kişiler dahi forumu takip etmekteler, ve oradan başlayan büyük projeler olduğunuda unutmayın. Ayrıca birçok kod yardımımıa r10'dan yardım almışımdır, paylaşımcılık konusunda tek bir kefeye koymamak gerek. Kısacası alexa sıralamsına göre Türkiye'nin 24. sitesi olması birçok şeyi kanıtlar nitelikte. Bu forumu çok severek takip ediyorum yalnız şunu unutmayaımki 'youtube' r10'da yalnızca adsense konusu altında bir altbaşlık. Bakışaçısını buna göre tutmak gerekli.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.