Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam senin bu resme bayılıyorum heHocam r10.net kimse kolay kolay göndermez ama wsyi bilemem bol şans
hocam senin bu resme bayılıyorum heher konuya yaz sen bu adamdan bu gülümseme süper
![]()
Hocam r10.net kimse kolay kolay göndermez ama wsyi bilemem bol şans
Sağolasın çok doğru diyorsun , ama umuyorum ki bir insanoğluda bu forum sitelerinin davetiye olayını paraya çevirmesin diye , mesela şuan biri mesaj attı 20 tl karşılığı diye.Tabi ki hayır dedim..Bakalım belki çıkar umalım ki olsun..
Arkadaşlar , r10.net & webmastersitesi.com siteleri için davetiye lazımda rica etsem bana üyeliği olan biri varsa davetiye gönderebilir mi?
hocam mail adresini mail at vebmastersitesi.com göndereyim
Mail adresimi mesaj attım kardeş sağolasın.
Arkadaşa davetiye gönderemedim davetiye hakkı olan varsa yardımcı olsun lütfen üzgünüm![]()
//Hocam ne bileyim kurtlar vadisi pusuyu baya severim normal vadiden beri izlerim sıkı bir necati şaşmaz hayranıyım![]()
neyse konuyu dağıtmayalım hocam
//
konuyu dağıtmak gibi olmasındakurtlar vadisini çakır ölene kadar izledim
ama fotunuzu bende beğeniyorum
//
Hocam mail adresinizi gnderin ws için gönderebilirim
r10 bildiğim kadarıyla üyelik için para isteyen bir yer ve bedavaya davetiye alabileceğini sanmıyorum. En azından çok hayırsever birini bulmazsan![]()
Arkadaşa gönderilmiştir davetiye.
Sağolsun arkadaşlar webmastersitesi için davetiye gönderdi. r10.net üyeliği kaldı.Davetiyesi olan biri belki çıkar.
---------- Mesaj saat 20:10:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:09:39 civarında gönderildi. ----------
Sağol kardeş sayende üye oldum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.