R10 Üyelik Davetiyesiz Üyelik Alımı Kısa Süreli Aktif

• Kullanıcı Santa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Aynısını ytparadan da bekliyoruz.. Ta ne zamandır forumdayız. Davetiye havuzu kapalı üyelik alımı kapalı.

R10.net'e üyelik admin onaylıdır.Lütfen internet geçmişinizden ve kendinizden kısaca bahsedin. Gerekli açıklamada bulunmayan üyelik başvuruları kabul edilmez.

hem resim vercem tc vercem sonra açıklama gir beğenmezse onaylamıcak. la bi get :) ytpara candır r9 r10 faso fiso

R10 icin ben direkt r10davetiye'nin davetiyesiyle uye oldum. Sosyal medya hesaplarimi eklemistim yolladigin referans makalesine 5 yil once. Belki isinize yarar.

Aynısını ytparadan da bekliyoruz.. Ta ne zamandır forumdayız. Davetiye havuzu kapalı üyelik alımı kapalı.

Bizde onaysız üyeler mesaj yazabiliyor kısıtlama yok. Sadece ticari konu açamıyorlar ve pm atamıyorlar. Bunun haricinde diğer forum üyelerinden bir farkları yok.

telefon onayı yapmaya çalışıyorum ama "işlem gerçekleştiriliken hata oluştu." diyor. Sebebi nedir bilen var mı ?

tc kimlik selfie gibi sorular yüzünden soğudum gerek yok sanırsın kredi çekiyoruz

R10.net'e üyelik admin onaylıdır.Lütfen internet geçmişinizden ve kendinizden kısaca bahsedin. Gerekli açıklamada bulunmayan üyelik başvuruları kabul edilmez.

hem resim vercem tc vercem sonra açıklama gir beğenmezse onaylamıcak. la bi get :) ytpara candır r9 r10 faso fiso

Ytpara eskiden candı, şuan Ytpara R10'un tırnağı etmez, ben yeni web sektörüne başladım, nezaman sorun yaşasam siteler ile alakalı teknik konularda konu açıyorum, hemen yardımcı oluyorlar,
Şuan R10'daki yardımlaşmanın binde biri yok Ytparada

Son düzenleme:
Kaç yıldır forumu uzaktan takip ediyorum. Ytpara da böyle bişey yapabilir. Uzun zaman oldu üyeyiz

Arkadaşlar R10'dan yönetici tanıdığı olan var mıdır? Ben önceden aynı bu şekilde yapmıştım maili yanlış yazmışım aynı tc ile üye olamıyorum.

Mailimin sadece bir harfi yanlış yardımcı olacak varsa mail bilgilerimi atabilirim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri