Radio dinleyerek para kazanın Yeni para kazanma metodu

unadikum

Yasaklanmış
Size çok basit bir para kazanma yöntemi tanıtacağım.
Telefon ile radyo dinleyerek para kazanıyorsunuz
Sisem basit
1. Kayıt oluyorsunuz Kayıt linki
2.Telefon numaranızı ekliyorsunuz. Telefon numarası sınırsız eklenebilir.
(skype, bir sürü uygulama veya gerçek no)
3.New access numbers tıklıyorsunuz aşağıda ülkeler ve her ülke için 5 numara kullanılabilir.
4.Arayıyorsunuz dakika başı 0,0013-0,07 sterlin kazanıyorsunuz.

Ödeme yöntemi olarak banka, bitcoin, little coin ,paypal 5 sterlini geçince ödeme talep ediyorsunuz.
REFLİ LİNK
Reften üye olmak size bişey kaybettirmez aksine kazandırır taktik paylaşımı yapılacaktır.
Gelelim ödeme kanıtlarına yabancı ytpara benzeri forumda bu konu popüler ordan birkaç ödeme kanıtı
Bu arkadaş anlaşılan baya iyi bir sistem kurmuş :D

buda bitcoin ödeme kanıtı

Sistemden bazı resimler
Burdan telefonlarınız ekliyorsunuz eklediklerinize onay kodu falan gelmiyor

eklediğiniz telefonlardan burdaki telefonları arıyorsunuz

burdanda ödeme bilgilerinizi giriyorsunuz

Normal telefondan arayınca peki faturaya + bi yansıması oluyormu merak edenler için turkcelle sordum.

Ama sizde bi check edin sonra normal telden arayı para kazanıyım derken para kaybetmeyin belki ben platinuum olduğum içindir falan ama biz 1000lerce kanal onayladık pekçok tel uygulaması biliyoruz sistemler kurup iyi paralar kazanabiliriz.
Refli Link
size bişey kaybettirmez Bulunan taktikler paylaşılaçaktır.
Refsizlink

Son düzenleme:
Size çok basit bir para kazanma yöntemi tanıtacağım.
Telefon ile radyo dinleyerek para kazanıyorsunuz
Sisem basit
1. Kayıt oluyorsunuz Kayıt linkihttp://bit.ly/2pUhFvH
2.Telefon numaranızı ekliyorsunuz. Telefon numarası sınırsız eklenebilir.
(skype, bir sürü uygulama veya gerçek no)
3.New access numbers tıklıyorsunuz aşağıda ülkeler ve her ülke için 5 numara kullanılabilir.
4.Arayıyorsunuz dakika başı 0,0013-0,07 sterlin kazanıyorsunuz.

Ödeme yöntemi olarak banka, bitcoin, little coin ,paypal 5 sterlini geçince ödeme talep ediyorsunuz.
REFLİ LİNK
Reften üye olmak size bişey kaybettirmez aksine kazandırır taktik paylaşımı yapılacaktır.
Gelelim ödeme kanıtlarına yabancı ytpara benzeri forumda bu konu popüler ordan birkaç ödeme kanıtı
Bu arkadaş anlaşılan baya iyi bir sistem kurmuş :D

buda bitcoin ödeme kanıtı

Sistemden bazı resimler
Burdan telefonlarınız ekliyorsunuz eklediklerinize onay kodu falan gelmiyor

eklediğiniz telefonlardan burdaki telefonları arıyorsunuz

burdanda ödeme bilgilerinizi giriyorsunuz

Normal telefondan arayınca peki faturaya + bi yansıması oluyormu merak edenler için turkcelle sordum.

Ama sizde bi check edin sonra normal telden arayı para kazanıyım derken para kaybetmeyin belki ben platinuum olduğum içindir falan ama biz 1000lerce kanal onayladık pekçok tel uygulaması biliyoruz sistemler kurup iyi paralar kazanabiliriz.
Refli Link
size bişey kaybettirmez Bulunan taktikler paylaşılaçaktır.
Refsizlink

üstte verdiğiniz bit.ly linkide refli bilginiz olsun

Arayınca konuşmamız gerekiyor mu karşı tarafta sadece arayıp bırakacak mıyız

Arayınca konuşmamız gerekiyor mu karşı tarafta sadece arayıp bırakacak mıyız

yok hocam açık kalsın yeter, pcye sanal pcler kurup bluestack indirip arama uygulamaları indirip aratırsanız. para kazanırsınız. ancak gece yatmadan teli açık bırakayım derseniz ancak simit ayran parası kazanılır.:) öte taraftan gerçek no ile arayacaklar ücretli servislerini kapattırsınlar bazı nolar paralı olabilir. elinde C4M phone numbers ingiltere numaraları bulunanlar 0,4 dakika başı kazanabilir.

hocam her ay bayağı bir dakikam kalıyor boşta. para kazanalım derken kaybetmeyelim ?

Bu vardı eskiden ama amerikada oluyordu sadece, TR yede gelmiş demekki

az önce denedim dakikam olmasına rağmen aramadı verdikleri numarayı

faturaya yansıyor mu dinlerken herhangi bir ücret gerekiyor mu ?

ben oraya turkcell müşteri hizmetleri konuşması ekledim hocam ama turkcelli yada avae vodofone arayıp ödemeli telefon servislerini kapattırın içiniz rahat etsin

---------- Spam Engelliyici 16:48 ---------- Önceki Mesaj 16:47 ----------

Bu vardı eskiden ama amerikada oluyordu sadece, TR yede gelmiş demekki

aslında ingilere merkezli şirket trden üye kabul ediyor

---------- Spam Engelliyici 16:49 ---------- Önceki Mesaj 16:48 ----------

az önce denedim dakikam olmasına rağmen aramadı verdikleri numarayı

Hocam new access tıklayın orda değişik numaralar var onları arayın onlarıda deneyin

Detaylı pm alabilir miyim ve yardımcı olursanız adım adım ref linkindende üye olurum kesinlikle

Peki amaç ne, Biz para kazanalım diyoruz, ama bu adamlar neden durduk yere böyle bir uygulamaya para veriyorlar. sadece merak ettim adamların karı ne?

site ödeme yapıyor, 24 saat arama yaparsanız günlük 8 tl yapıyor. yöntemide anlatayım skype'a kayıt olunca 1 aylık ücretsiz arama yapabiliyorsunuz, kayıt için geçerli bi kredi kartı lazım (sanal kart oluyo) içinde en az 1-2$ olması gerekiyor. 3-4 hesapla güzel bişeyler bırakabilir.

yok hocam açık kalsın yeter, pcye sanal pcler kurup bluestack indirip arama uygulamaları indirip aratırsanız. para kazanırsınız. ancak gece yatmadan teli açık bırakayım derseniz ancak simit ayran parası kazanılır.:) öte taraftan gerçek no ile arayacaklar ücretli servislerini kapattırsınlar bazı nolar paralı olabilir. elinde C4M phone numbers ingiltere numaraları bulunanlar 0,4 dakika başı kazanabilir.

kime nasıl arattırcaz hocam bedava arama sağlayan bi uygulama yok bildiğim kadarıyla eklediğimiz numaraları kim niye arasın ?

deneyen var mı arkadaşlar

---------- Spam Engelliyici 23:43 ---------- Önceki Mesaj 23:29 ----------

hocam tamam da adamlar arama uygulamalarından gelen aramalara ödeme yapacak mı onu anlamadım, konuyu biraz daha açıklayabilir misiniz?

şu para kazanma yönteminden neredeyse hiçbirşey anlamadım :) keşke biraz daha açıklayıcı olsaymış..

skype 5 dolar kontor yükledim deneme için listedeki noları aramıyor, cepten arıyor sky dan aramıyor, astarı kalıbını geçer, ya da başka yöntemler denemek lazım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri