Rahat Olun Beyler ! Bu işe devam....

ummankara

Kayıtlı Üye
Bu forumda ve Üyeliğim bulunmayan r10 forumunda şu sıkıntıya çok kez şahit oldum ve bende kimi zaman bunun hakkında bir kaç yorum yazdım..
Sıkıntı şu: "Bu işten bıktım", " Bu iş ömrümüzü bitiriyor", "Bilgisayar başında geçen vakitin hesabını ahirette nasıl veririz", "Yazık youtube ile yatıp kalkar olduk", "Borçlarımı ödeyeyince bırakacağım bu işi", Vb.... Bende böyle düşünüyordum taaki dün geceye kadar...Dün gece bir video ekliyordum.Eklediğim bir çok videoyu izlerim ...Videoda şu anlatılıyordu: "Yıllardır Müslümanlara Dünya malı çok kazanmayın,Ahirette bunun hesabını veremezsiniz, Müslüman çok zengin olmamalı gibi öğütler verildi. Halbuki Müslüman dediğin zengin olmalıdır. Zengin olmalıdır ki diğer zulüm altındaki müslümanlara da faydası dokunsun, Zengin olmalıki dünya liderleri kaideye alsın, önemsensin.. Elbette bu zenginlik inançları doğrultusunda olmalıdır. Harama bulaşmadan, Yardımını bağışını yaparak zekatını ödeyerek üzerine düşeni yapsın." şeklinde bir video izledim ve jetonum düştü..

Yani Beyler, Bayanlar şu youtube işini götürebildiğiniz yere kadar götürün.. Sanki yapacak daha iyi bir işiniz var. Yılda bir kez kazandığınız aylık adsense paranızı bir veya birden vfazla yere bağış/yardım yaparak kazancınızı ve hayatınızı bereketlendirin... Çok kazanalım fakat hep beraber kazanalım ufkumuz açık hedefimiz büyük olsun... Boş vermeyelim... lütfen....

En basitinden videolarda açık saçık kadınlar var sonra başkasının videosunu izinsiz yayınlıyoruz bu resmen haram mal sahıbınden ızınsız para kazanıyoruz Yüce dinimiz İslamda kadın ın açık olması haram yasak bizde bu açık saçık kadın videolarını yayınlayarak binlerce kişiye izletiyoruz(en basit komedı videolarında ila var) Bu arada Laik bir ülkede yasıyoruz herkesın inancına saygım var

Güzel bir konuya değinmişsin zenginliği doğru amaçla kullanmak lazım. Ancak bu müstehcen videolara bende karşıyım harama kaçtığı düşüncesinde olduğumdan çok büyük kazançlar sağlanabilmesine rağmen o alana bulaşmamayaa çalışıyorum.

En basitinden videolarda açık saçık kadınlar var sonra başkasının videosunu izinsiz yayınlıyoruz bu resmen haram mal sahıbınden ızınsız para kazanıyoruz Yüce dinimiz İslamda kadın ın açık olması haram yasak bizde bu açık saçık kadın videolarını yayınlayarak binlerce kişiye izletiyoruz(en basit komedı videolarında ila var) Bu arada Laik bir ülkede yasıyoruz herkesın inancına saygım var

Evet..haklısın. Gözümüze çogu şey artık normel geliyor. yukarıdaki yazımda İNANÇLAR DOĞRULTUSUNDA bu işi yapınız dedim ... Bu kişilerin kendi bileceği bir hassasiyettir. Müslümanım diyen biride buna dikkat göstermek zorundadır. Dikkat göstermeyenin durumu ise ALLAHA kalmıştır. diyecek bi şey yok... ama gelin bu işi bırakalım da demek olmaz...Hassasiyetlerle yola devam etmek lazım

gaza gelmişin iyi 1 hafta sonra bu yazını tekrardan oku

Arkadaşlar dini inancınızdan ötürü bu işten rahatsızlık duyma noktasına geldiyseniz şunları da düşünün.
Konu sadece din ise ; Bankaları da kullanılmasın zira faiz ödemek de almak da haramdır.
Konu yine din ise televizyonları fırlatıp atalım çünkü dönen dolapları siz biliyorsunuz.
vs.

Velakin söylemek istediğim,eğer konu sadece din ise her tarafımızı sarmalamış Avrupa kültürü ve vahşi kapitalizm zaten insanların yaşam şekline her yerde müdahele ediyor.
Konuyu sadece bu işe bağlamak kolaycılık gibi, vesselam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri