Rahatlatıcı müzikler

Arkadaşlar tek tek bulmak, denk gelmek zor oluyor . Spotify ' a girin listelerden rahat rahat dinleyin.Çok güzel listeler var.

video aşırı derece küfür ve olumsuz şeyler olduğu için kaldırıldı.
Başlarda gülmek eğlenmek için dinlerdim şimdi bağımlısıyım :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
çok halt yiyon millet bonzaiden bilmem neden çolugunu çocugu korumaya çalışıyo bunu paylaşıyon birde burda .. töbe estağfurullah gece gece ban yemeyim

Videonun altindaki mesaji okuyarak bunu yazdiysan eger konuyu yanlis anlamissin.. Vucuduma uyusturucu hic girmemis biriyim. Alkolde girmiş sayilmaz. Sadece kendimi eglendirmek icin dinledigim muziktir. Bu adamlar kanal d habere bile cikti. Ayrica forumda coluk cocuk oldugunu dusunmuyorum. Herkez bilincli. Ve kullandiginiz kelimelere dikkat edin..

paylştıgın videoda acayip küfür var bu 1
artı bu şarkıda (sözde şarkıda ) ''al bi duman '' gibi sözler var 2
paket olana vs gibi acayip sözler var biz gençliğizimi korumaya çalışıyoruz 3
'' mugo maç yapak hadi bonzaisine '' gibi kelimeler geçiyor 4
'' torbacı kimisi paket oldu '' bunlar nedir 5
ver malı çöz malı dön malı yak malı NEDİR allah aşkına 6
yapıştır keke 6
daha sayarım sana onlarca kelime ..
sen paylaştıgın videolara dikkat et

'' Başlarda gülmek eğlenmek için dinlerdim şimdi bağımlısıyım '' demişsin yaşına veriyorum kardeşim

kurtulsun gençliğimiz bu türden olaylardan kurtulsun düzgün bir hayat yaşasın özentilik gençleri özendirme bıktık yahu bıktık artık hergün onlarca insanın canı yanıyor soygundur vs vs vs yeter da

yani senin paylaştıgın bu videonun alayı sözleri esr... uyuşturucu bonza... gibi özendirme politikası lafı uzatma daha yok habere çıktı bilmem ne boş laf etme..
şurada paşka bişey paylaş adam gibi dinleyelim dinletelim
hayırlı geceler alıntılama ban yemek istemiyorum çabuk sinirleniyorum..
hayırlı geceler kardeşim benim...

Son düzenleme:
konu guzel olmus da ytpara'nin biz gececiler icin bi radyosu olmali bence. en azindan arka planda birseyler calar guzel olur. ama gidip de bu saatte rock pop calmasinlar biraz daha slow bisiler olsun ki ortama ayak uydursun.

konu guzel olmus da ytpara'nin biz gececiler icin bi radyosu olmali bence. en azindan arka planda birseyler calar guzel olur. ama gidip de bu saatte rock pop calmasinlar biraz daha slow bisiler olsun ki ortama ayak uydursun.
aslında açsam bi radyo manyak olur ha :D :D :D ytparaya özel bu konu için yarın yetkililerle görüşeceğim maksat forum bütünlüğü

Can Atilla ve Yanni ikisinin de üstüne tanımam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri