Ramazan Geliyor Kardeşlerim

menzilli

Yasaklanmış
Selamunaleykum arkadaşlar ramazan geliyor biz belki güzel sofralarda hoş yiyecekler ile iftarımızı açıcaz ama Türkiyenin bir çok yerinde veya dünyanın çoğu yerinde orucunu açmaya su bulamayacak kardeşlerimiz var bi kaç gündür aklıma geldikce 1 iftar bağış yapıyorum ramazan geliyor sizede tavsiye ederim

https://bagis.besirdernegi.org/Site/genelbagis/default.asp?AnaID=1&dID=1&AltTur=1

5 lira seni beni batırmaz ama 1 mazluma iftar yemeği olur duyarsız kalmayalım elimizden geleni yapalım Hayırlı kandiller.

https://www.youtube.com/user/BESiRTV/videos

bu resmi kanalından bakabilir ne hizmetler yaptıklarına

Son düzenleme:
Allaha 1 koç borcum var. Parayı çektiğimde bakıcam

t9DHALq.png

Rabbim kabul eylesin bir miktar bağışladım

Hayra vesile olan, hayrı yapan gibidir.

(Tirmizî )

çevremizi bu konuda bilgilendirirsek daha fazla kişinin bağış yapmasına vesile oluruz her vesile olduğumuzdada bizede sevap yazılır

t9DHALq.png

Rabbim kabul eylesin bir miktar bağışladım

Allah kabul etsin

Son düzenleme:
Yaptığın başığı/iyiliği gösterdikden sonra ne sevabı kalıyor ki. Diğer arkadaşda dekontu paylaşmış. Bak size bir söz paylaşayım belki duymuşsunuzdur : Sağ elin verdiğini sol el bilmeyecek.

Yaptığın başığı/iyiliği gösterdikden sonra ne sevabı kalıyor ki. Diğer arkadaşda dekontu paylaşmış. Bak size bir söz paylaşayım belki duymuşsunuzdur : Sağ elin verdiğini sol el bilmeyecek.

Herkesin niyetine gore sevap alir Allah kabul etsin

belkide amacı örnek olmaktır konuyu uplamaktır insanları teşik etmektir şu kadar bağış yaptım dese haklısınız ama sadece bağş yaptığını belirtmiş

belkide amacı örnek olmaktır konuyu uplamaktır insanları teşik etmektir şu kadar bağış yaptım dese haklısınız ama sadece bağş yaptığını belirtmiş
Fark eder mi. Ben bağış yaptım, ben namaz kılıyorum, ben oruç tuttum... Sen başkaları bilsin diye yapmıyorsun kendin için yapıyorsun unutma. Neyse tartışmaya girmem bu konularda. Herkes kendi bildiği gibi yapsın. Allah kabul etsin şimdiden herkesin bağışlarını

ben de birşey yazayım, "Ameller, niyetlere göredir"

Fark eder mi. Ben bağış yaptım, ben namaz kılıyorum, ben oruç tuttum... Sen başkaları bilsin diye yapmıyorsun kendin için yapıyorsun unutma. Neyse tartışmaya girmem bu konularda. Herkes kendi bildiği gibi yapsın. Allah kabul etsin şimdiden herkesin bağışlarını

hocam teşvik amacı ile yapabilirler göze sokmak ayrıdır bakın sizde yapın demek inanın ayrıdır bir dekont görüp bende 3-5 bir şey paylaşayım diyecek insan inanınki çoktur ve iyiliği teşvikde iyilikdir ama ben inanıyorumki yazmayan ama gönlünden yüzlerce lira koparıp bağışlayabilen yürekli merhametli insanlarda var

izninizle ben veya başka bir arkadaş her gün güncelleyecek bu konuyu

Bu dini konulara bazıları neden bu kadar soğuk yaklaşıyor anlamıyorum (bugün yine besmele ile ticaret yapılmasına karşı olan bir konu görmüştüm). Burada bağış yaptığını paylaşan arkadaş miktar belirtmemiş şayet belirtseydi bende tepki gösterirdim. Ayrıca Allah razı olsun konu güncellenmiş bu sayede ben ve benim gibi düşünenler için de bağış yapma fırsatını ortaya koymuş. Çok şükür benimde bu vesile sevap kazanmama sebep oldu arkadaş bende bağış yaptım umarım herkese örnek olur. Allah razı olsun.

Bu dini konulara bazıları neden bu kadar soğuk yaklaşıyor anlamıyorum (bugün yine besmele ile ticaret yapılmasına karşı olan bir konu görmüştüm). Burada bağış yaptığını paylaşan arkadaş miktar belirtmemiş şayet belirtseydi bende tepki gösterirdim. Ayrıca Allah razı olsun konu güncellenmiş bu sayede ben ve benim gibi düşünenler için de bağış yapma fırsatını ortaya koymuş. Çok şükür benimde bu vesile sevap kazanmama sebep oldu arkadaş bende bağış yaptım umarım herkese örnek olur. Allah razı olsun.

Edit.

Son düzenleme:
arkadaşlar hayırlı bir iş bir işe vesile olma anlamında güzel bir şey lütfen tartışmaların gölgesine girmesin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri