Ramazanın Youtube getirdikleri

dRaCk

Kayıtlı Üye
evet arkadaslar bu konuyu acarken biraz da bu yonden dusunmeliyiz diye dusundum :) neden mi dersiniz? evet bildiği üzere ramazan gelınce insanlar fazla dısarı cıkmaz sıcak zaten havalar haliyle de :)) ee bu da youtube gibi video platformlarında daha fazla zaman geçirmek demek oluyor:) daha fazla kazanc saglayabilirz..

Simdi bu yazıyı okuyupta gelip altına ramazan(mübarek günler) para mı dusunulur falan demeyın.. Cok mantıksız gelir bence...

Yabancı içerik çalışıyoruz maalesef fark yok.. :D

bendede yabancı ıcerıkler var ama türkce kanallarda var ya ordan bence getirisi olacak bu ay :D

Arab Dunyasina el atmak lazim ) zaten arablarin cogu calismiyor ) Ramazan ayindada hic calismazlar bence bu yuzuden arabca icerik diyorum )

Arab Dunyasina el atmak lazim ) zaten arablarin cogu calismiyor ) Ramazan ayindada hic calismazlar bence bu yuzuden arabca icerik diyorum )

1 kere yükledim arapça video bomba patlıyordu onun videosuydun tevafuk 30k izlendi sonra para kazanma gümledi.

illaki arab videosu olmasi lazim deyil guncel bi yeni ingilisce videoyu arabca baslik ve aciklama ile yuklemekde getiri saylar

Derğerli arkadaşlar :

Ben deneme amaçlı 1 temmuzda ramazana özel bir kanal yaptım ve gerçekten güzel izlenimler geliyor....denemnizi tavsiye ediyorum (1.gün daha)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri