Razer Hammerhead Amazon Sınırlı Sayıda

elsaati

Kayıtlı Üye
Stoklarda 11 adet kaldı türkiyedeki fiyatı 250-350 TL arasında değişiyor amazondan alınca 140 150 TL civarı bir fiyata denk geliyor.Ben 1 adet aldım almanızı öneririm.Ürününüzü alırken buradaki rehberden okuyup yapmanızı öneririm sıkıntı çıkmaması için çünkü dikkat edilmesi gereken yerler var. Razer Hammerhead Pro 41$(Yanıyor) / TR'NİN EN BÜYÜK AMAZON REHBERİ, DEV ÜRÜN PAYLAŞIMI

Ayriyetten ürünü alırken en çok dikkat edilmesi gereken yerlerden birisi de:
Sağ alttan Amazon.com'a add to cart diyeceksiniz, Sold by: Amazon Export Sales LLC olacak lütfen dikkat edin.

Eğer bu seçeneği seçmezseniz ürünün sahte gelme olasılığı daha da artacaktır.Yorumlarda sahte ürün gelmesinin sebeplerinden biri de amazon seçeneğini seçmemeymiş.Amazon seçeneğini seçtikten sonra sahte gelse bile iadesi yapılır ki çok büyük ihtimalle sahte gelmez.

http://www.amazon.com/Razer-Hammerhead--Ear-Music-Headset/dp/B00E1U5TMY

Eyvallah bir eve geçince geçecem siparişi pro olanı bide normali değil çif kablosuda var

İyi de bu da direk Razer tarafından satılmakta. 41 dolar vereceğime 34 dolar veririm.

Arkadaşlar hepsinde by razer yazıyor zaten ama onlar tarafından üretildi demek anlamına geliyor. Sizin sağ altta amazon tarafından ssatılanı seçmeniz lazım ki orjinal gelsin.

g8m4Z2.png

kargo bugün geldi beğendim kulaklığı 13 günde ulaştı İST

kargo bugün geldi beğendim kulaklığı 13 günde ulaştı İST

Hocam çok nadir de olsa bazen ürün çakma gelebiliyormuş eğer şüpheleyorsanız ticketa yazın ücretsiz bir şekilde orjinalini yolluyorlar.Ben hala bekliyorum ayın 5i gibi sipariş ettim büyük ihtimal bugün veya cuma gelecek

Hocam çok nadir de olsa bazen ürün çakma gelebiliyormuş eğer şüpheleyorsanız ticketa yazın ücretsiz bir şekilde orjinalini yolluyorlar.Ben hala bekliyorum ayın 5i gibi sipariş ettim büyük ihtimal bugün veya cuma gelecek

çakma olup olmadığını nerden anlayacazki :)

[MENTION=28158]autorun12[/MENTION] bana önermişti beraber aldık, yarın elime geçiyor kendisinin eline henüz yeni geçti :)

Buda kendisinin bana attığı foto :D
2ZvkQ2.jpg

[MENTION=14901]memurvadisi1[/MENTION] hocam size yazdıktan 5 dakika sonra kargo geldi :D ürün çok iyi gerçekten.

cf774a83c433c414f891f2106c1ebf09.jpg

bende sanıyorum robot gönderecekler :D ne ki bu kulaklıkmı ?

hocam arkadaş ses seviyesinin düşük olmasından şikayet etmişti sizde durum nasıl bu konuda?
Hocam bana yeterli geldi son seste 1 2 dakika dinledikten sonra kulaklarım çınlamaya başladı bence baya iyi ses kalitesi orjinal olup olmadığını kontrol etsin bence belki de orjinal değildir az bi ihtimal

benimkide az önce geldi, her yönüyle mükkemmel ama rock-metal tarzlarda tiz seslerin duyulması birazdaha güç yani tam bir bas kulaklığı :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri