Re-Tweet Satışları

LoonyTuneS

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar. Bildiğiniz üzere videolar TT'ler üzerinde izlenme güzel alıyor. Video linkli ile birlikte gündemdeki yabancı veya türk tagları yazıp izlenme almak artık kolay. Retweet ne kadar yaptırırsanız o kadar çok üste çıkar, popülerler arasına girer. güncel tagları paylaşıp retweet yaptırdıgınızda geri dönüş almamak imkansızdır arkadaşlar. Sistemin nasıl uygulandıgını bilmeyen alıcılarımıza yardımcı olabiliriz.

1.000 Retweet = 9 TL
2.000 Retweet = 17 TL
3.000 Retweet = 25 TL
4.000 Retweet = 34 TL
5.000 Retweet = 43 TL
6.000 Retweet = 52 TL

Parça parça alabilirsiniz
İletişim: [email protected]

Konu baltalamak gibi olmasın ama nedense 3 adet TT tag ile paylaşım yaptığım halde hiç geri dönüş alamamıştım :)

100 150 ile pek olmaz. Sizi referans yapalım isterseniz ? bana pm den 1 videonuzun linkini yollayın ben paylaşıyım ttlerle birlikte retweet yapayım sonucu beraber görelim ?

Peki hocam eğer geri dönüş olursa devam ederiz sürekli çalışırız. Türkçe içerik mi İngilizce içerik mi?

Hocam örnek tt olan videonun izlenim sayısını koyarsanız daha iyi olur satış açısından.Hayırlı satışlar.

arkadaşa deneme yapılıyor. suanlık 10 görüntülenme geldi o videosuna. başka bir arkadaşa denedik 2 saat içinde 30 izlenim geldi. Niche videolarıda kasabilirsiniz. TT yi yabancı seçip.

Ben 250 retweet le 1 kere 150 izlenim adım uğraşılırsa olabilir ama detayını pek bilmiyorum.(yabancı hashtag ile)

ben size bir taktik vereyim. Niche videolarını yabancı tt ler sayesnide izletebiliyorsunuz. Bazende tık geliyor tabi onlardan
aynen niche için twitter iyi olabilir ama twitter dan geliyo diye yüksek tbm verirmi onu bilmiyorum çünkü niche için twitter da hiç denemedim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri