Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kardeşim sopcast ile izlemeni tavsiye ederim. ben bu zamana kadar sopcastte 1000 maç izlediysem 5 tane donma yaşamışımdır. hele ki madrid-barca maçında donması %0
Donma Sıkıntısı var mı ?
Donma Sıkıntısı var mı ?
sopcast hiç kullanmadım nasıl kuracağım izler hale nasıl geleceğim hiçbir tecrübem yok ama çok duyuyorum ücretli mi bu sistem
hocam giriş yaptıktan bir müddet sonra truva atı uyarısı ile antivirüs programları kapatıyor sayfayı
ücretsiz. maçları HD ve donmadan izlersin. kullanımı çok basit.
internetten programı indirip kur. sopcast linki bulabileceğin siteleri veririm pmden
resimli anlatım yapıyım diyecemde konuyu nereye açıcam![]()
hocam giriş yaptıktan bir müddet sonra truva atı uyarısı ile antivirüs programları kapatıyor sayfayı
bende sorunsuz açıldı virüs programlarını de-akif edip veya başka tarayıcıda dene açılması lazım
---------- Mesaj saat 20:28:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:27:07 civarında gönderildi. ----------
bir deneyeyim, linkleri de atmanı bekliyorum saolasın
şu sopcasti çözelim artık
programı indirebileceğim linkide verirsen iyi olur hangi program![]()
sopcast güzel ama sopcastta türkçe anlatım bulmak zor
hocam resimli anlatım konusu nereye açabilirim maç zamanına kadar yapıvereyim konuyu![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.