Real Madrid Barcelona Maç Linki Var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alex

Kayıtlı Üye
[MENTION=4607]Merth46[/MENTION]

Link var mı? Güzel maç olur izleyelim bu gece.

maç saat: 22:00 de

Kaliteli takılmasız link veren arkadaşa tüm dualarla eşlik edeceğiz :)

takip :) biri konu açsada bende yararlansam diyodum :D

Kardeşim sopcast ile izlemeni tavsiye ederim. ben bu zamana kadar sopcastte 1000 maç izlediysem 5 tane donma yaşamışımdır. hele ki madrid-barca maçında donması %0

varsa banada özelden link atarmısınız beyler:)

Kardeşim sopcast ile izlemeni tavsiye ederim. ben bu zamana kadar sopcastte 1000 maç izlediysem 5 tane donma yaşamışımdır. hele ki madrid-barca maçında donması %0

sopcast hiç kullanmadım nasıl kuracağım izler hale nasıl geleceğim hiçbir tecrübem yok ama çok duyuyorum ücretli mi bu sistem

bende link isterim :)

Az biraz ufaktan para harcayıp, nettepro almanızı tavsiye ederim. HD şekilde sorunsuz izleyebilirsiniz

sopcast hiç kullanmadım nasıl kuracağım izler hale nasıl geleceğim hiçbir tecrübem yok ama çok duyuyorum ücretli mi bu sistem

ücretsiz. maçları HD ve donmadan izlersin. kullanımı çok basit.
internetten programı indirip kur. sopcast linki bulabileceğin siteleri veririm pmden

resimli anlatım yapıyım diyecemde konuyu nereye açıcam :D

hocam giriş yaptıktan bir müddet sonra truva atı uyarısı ile antivirüs programları kapatıyor sayfayı

bende sorunsuz açıldı virüs programlarını de-akif edip veya başka tarayıcıda dene açılması lazım

---------- Mesaj saat 20:28:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:27:07 civarında gönderildi. ----------

ücretsiz. maçları HD ve donmadan izlersin. kullanımı çok basit.
internetten programı indirip kur. sopcast linki bulabileceğin siteleri veririm pmden

resimli anlatım yapıyım diyecemde konuyu nereye açıcam :D

bir deneyeyim, linkleri de atmanı bekliyorum saolasın :)

şu sopcasti çözelim artık :)

programı indirebileceğim linkide verirsen iyi olur hangi program :)

sopcast güzel ama sopcastta türkçe anlatım bulmak zor

bende sorunsuz açıldı virüs programlarını de-akif edip veya başka tarayıcıda dene açılması lazım

---------- Mesaj saat 20:28:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:27:07 civarında gönderildi. ----------

bir deneyeyim, linkleri de atmanı bekliyorum saolasın :)

şu sopcasti çözelim artık :)

programı indirebileceğim linkide verirsen iyi olur hangi program :)

hocam resimli anlatım konusu nereye açabilirim maç zamanına kadar yapıvereyim konuyu :D

sopcast güzel ama sopcastta türkçe anlatım bulmak zor

aynen ama işte sadece isim söylemesi yeterli oluyor bence :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri