Reapsonex adlı flagcının banlanmasını istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

barsgultekin3

Yasaklanmış
Bana daha önce bir arkadaştan aldığım taktiği verdi bende bildiğimi söyledim kendi taktiğimi vermedim söylemediğim için küfür etti bu arada kendinin flagcı olduğunu itiraf etti yok böyle bir dünya başkasının kazancına engel olamazsın

Ha8nzL2.png

R10 da bi hesabı banlanmış bana yazdığı hesabı bulup oradan da banlatacam mutliden

Küfür etmeyi marifet sanmayın..

---------- Spam Engelliyici 15:12 ---------- Önceki Mesaj 15:09 ----------

YTPara.Com - YouTube Destek Forumu - YouTube Videoları ile Para Kazan-Video Yukle Para Kazan - En Kolay, En hızlı Kazanç Yöntemi - Profil bilgileri: Reapsone# hesabı bu galiba

skype adresi reapsone

adı selim

r10 multi hesabı bu http://www.r10.net/members/79413-kimmy.html

yardımcı olur musunuz nereye şikayet edeceğimi bilmiyorum r10da

Son düzenleme:
[MENTION=14486]Reapsone#[/MENTION]

Aciklanacak bisey yok ama son cumlelerini yaz bakalim.

[MENTION=14486]Reapsone#[/MENTION]

Aciklanacak bisey yok ama son cumlelerini yaz bakalim.

ben kişinin doğru olduğunu teyit etmek için forumda aradım adını ceyonun konusuna da yazmış doğru kişi o flagcı yani ,gelip burada da küfür etmesin edepsiz
banlanması için ytpara nikini istedim (taktiği vericem dedim) söylemedi nikimi söyledim akşama mesaj atarım dedi akşama gelir belki

ceyonun açtığı şikayet konusu

http://www.ytpara.com/sikayetim-var...iyi-bulmam-gerekiyor-post723183.html#poststop r10 niki kimmy gerekli yere şikayetimi ettim

Arkadaşa ytparaya gel dedim sana bişey dicem dedim gelmedi gelicem yazdı 6.40 da saat 8 oldu gerekeni yapar mısınız artık

kendisi r10da taktik satan bir arkadaşın konusuna yazmıştı yardım amaçlı o kadar para vermesin diye yardım ettim.R10da bunun konusu vardı o konuyla ilgili bilgi istediğimde ücretli satıyorum ve yardım edemeyeceğini söyledi. Bende korkutmak amaçlı böyle birşey söyledim beni tanıyan arkadaşların flag atmayacağımı ve başkasının kanalına herhangi bir Zarar vermeyeceğimi iyi bilirler. [MENTION=14045]wildwood[/MENTION] abim beni iyi tanıyor bugüne kadar değil telif flag atmışlığım yoktur kimseye

bu konuyla ilgili olarakta bende arkadaştan şikayetçiyim.
Benim yardım ettiğim kişilerin haddi hesabı yoktur hakkımda bilgisi olmadan gelip burda şikayet konusu açılmıştır. şahsıma hakaret edildiği için arkadaştan şikayetçiyim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

---------- Spam Engelliyici 22:57 ---------- Önceki Mesaj 22:56 ----------

@ceyo ya olan borcum ödenmiştir herhangi bir sebeble o konuyla bağdaştırmayınız.

---------- Spam Engelliyici 23:01 ---------- Önceki Mesaj 22:57 ----------

benim sözüm bildiğin bir taktik olmasa verecekmiydin ? bu dolandırıcılıktan başka bişey değildir. bir çok arkadaş bildiği halde aldılar ama sen bana bunu biliyordum ben sana yardım edemem dedim bu ticaret standartlarına sığmaz.

---------- Spam Engelliyici 23:06 ---------- Önceki Mesaj 23:01 ----------

@barsgultekin3 r10da ne sebeble banlatacaksın ? birini mi dolandırdım ? birinin malına mı göz diktim ? ödeme yapmadan hizmet mi satın aldım ?

kendisi r10da taktik satan bir arkadaşın konusuna yazmıştı yardım amaçlı o kadar para vermesin diye yardım ettim.R10da bunun konusu vardı o konuyla ilgili bilgi istediğimde ücretli satıyorum ve yardım edemeyeceğini söyledi. Bende korkutmak amaçlı böyle birşey söyledim beni tanıyan arkadaşların flag atmayacağımı ve başkasının kanalına herhangi bir Zarar vermeyeceğimi iyi bilirler. @wildwood abim beni iyi tanıyor bugüne kadar değil telif flag atmışlığım yoktur kimseye

bu konuyla ilgili olarakta bende arkadaştan şikayetçiyim.
Benim yardım ettiğim kişilerin haddi hesabı yoktur hakkımda bilgisi olmadan gelip burda şikayet konusu açılmıştır. şahsıma hakaret edildiği için arkadaştan şikayetçiyim.

---------- Spam Engelliyici 22:57 ---------- Önceki Mesaj 22:56 ----------

@ceyo ya olan borcum ödenmiştir herhangi bir sebeble o konuyla bağdaştırmayınız.

---------- Spam Engelliyici 23:01 ---------- Önceki Mesaj 22:57 ----------

benim sözüm bildiğin bir taktik olmasa verecekmiydin ? bu dolandırıcılıktan başka bişey değildir. bir çok arkadaş bildiği halde aldılar ama sen bana bunu biliyordum ben sana yardım edemem dedim bu ticaret standartlarına sığmaz.

---------- Spam Engelliyici 23:06 ---------- Önceki Mesaj 23:01 ----------

@barsgultekin3 r10da ne sebeble banlatacaksın ? birini mi dolandırdım ? birinin malına mı göz diktim ? ödeme yapmadan hizmet mi satın aldım ?

resmen flag atarım demişsin bu banlanman için bi sebep zaten

herkese diyorum bunu ciddiye mi alıyorsun ?

Flagçılar yavaş yavaş çıkıyor ortaya.

NOT : Flagcı demek bizim kitabımızda aç gözlü , kazandığıyla yetinmeyip başkalarının ekmeğine göz koyan demektir.Çoğu kişi ailesini geçindiriyor bu işten vazgeçin artık açın kanalınızı flagla mlagla uğraşmayın.

@Reapsone# yi haklı buluyorum. Karşıdakinin taktiği bilip bilmemesi onun sorunu değil. Al taktikleri "ben bunu biliyodum yea" de karşılığında vermen gerekeni verme. Madem bildiklerin var, onlarla yaşa başkasının canını sıkma bari @barsgultekin3. Utanmadan da gelip adamı şikayet ediyor burada. Küfür etmişmiş. Sen adanma küfürün alasını etmişsin anlaşmayı tek taraflı bozarak. Bazan diyorum küfür de insanlar için bir niğmet. Ne olacaktı gelip kafana mı vuracaktı. Küfretmiş rahatlamış. Elbette kötü sözü her türlü desteklemiyorum. Ama adamın tavrı da bariz "gel bana küfret" tavırları.

Haklı veya haksız orasını bilemem ama benim kategorimde izlenim ile yukarı çıkan olursa flaglarım bu ne demek arkadaş ?

Flagçılar yavaş yavaş çıkıyor ortaya.

NOT : Flagcı demek bizim kitabımızda aç gözlü , kazandığıyla yetinmeyip başkalarının ekmeğine göz koyan demektir.Çoğu kişi ailesini geçindiriyor bu işten vazgeçin artık açın kanalınızı flagla mlagla uğraşmayın.

ne kadar kazandığımı eve gidince tüm ayrıntısına kadar paylaşıcam kendi kanallarımda flagtan gidiyor dönüpte kimseye flag atmıyorum

---------- Spam Engelliyici 23:15 ---------- Önceki Mesaj 23:14 ----------

Haklı veya haksız orasını bilemem ama benim kategorimde izlenim ile yukarı çıkan olursa flaglarım bu ne demek arkadaş ?

tehtit kardeşim.Aynısını sende yaparsın. bunu ben biliyorum vermem demek nedir bunu açıklarmısınız ?

Ayrıca ben o taktiği bu forumdan birinden aldım zaten sahibi o neden vereyim ki size taktiğimi bunun için küfür ettiniz zeytin yağı gibi üste çıkmaya çalışmayın

kimseyi dolandırmadım anlım ak bu konuda bazı kişiler gibi niklerin arkasına saklanmıyorum adım apaçık ortada

açıkca flagcıyım yazdın bi zahmet kıvırma iki dk erkek ol..

Arkadaşım mutli hesabın var r10da nikinle aynı adda hesabın var banlanmış kimmy diye hesap açmışsın

[MENTION=14486]Reapsone#[/MENTION] ye bende kefil olabilirim oyle birsey yapmaz kendisi rahat olun siz

Ayrıca ben o taktiği bu forumdan birinden aldım zaten sahibi o neden vereyim ki size taktiğimi bunun için küfür ettiniz zeytin yağı gibi üste çıkmaya çalışmayın

kimseyi dolandırmadım anlım ak bu konuda bazı kişiler gibi niklerin arkasına saklanmıyorum adım apaçık ortada

açıkca flagcıyım yazdın bi zahmet kıvırma iki dk erkek ol..

Arkadaşım mutli hesabın var r10da nikinle aynı adda hesabın var banlanmış kimmy diye hesap açmışsın

aynı taktik olduğunu biliyormuydun ilk başta . başkasından almış olabilirsin. bunu beni ilgilendirmez. benim sana yardım ettiğim gibi sende bana edebilirdin

---------- Spam Engelliyici 23:18 ---------- Önceki Mesaj 23:17 ----------

r10 multi üyelik olduğunu nerden biliyorsun ? isimlere baktın mı önce ona bak ?

biraz önce onnumara bir kanalım flag yedi, nolurdu sanki kardeş kardeş geçinip gitseydik,

Ben sözümün eri bir insanım lafımın arkasındayım o anlık sinirle söylenmiş.flaglarım demekle flag mı atmış oluyorum beni ne kadar tanıyorsun ? benim neler yaptığımı nerden biliyorsun ? araştırdın mı ? başkasına sordun mu ?

---------- Spam Engelliyici 23:21 ---------- Önceki Mesaj 23:20 ----------

biraz önce onnumara bir kanalım flag yedi, nolurdu sanki kardeş kardeş geçinip gitseydik,

geçmiş olsun öncelikle..youtube ile günde max 1 saat uğraşan bir insanım onda da işimi halledip çıkarım.Eskişehirde olan bilir beni gece hayatına düşkün biriyim sabah okuldayım akşam barlarda veya clubtayım.

2 tarafıda suçlu buluyorum ben flag peşinde koşuyorsunuz resmen flag peşindesiniz

Flag atmanın para hırsından başka bir şey olmadığını benden başka kaç kişi biliyor acaba? Bahsinin bile açılması hoş değil. Kimse kimsenin kazandığı paraya göz dikmesin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri