!Reddedildi (uygunsuz içerik) İtiraz Et »

• Kullanıcı Merth46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Merth46

Kayıtlı Üye
!Reddedildi (uygunsuz içerik) İtiraz Et »
Az önce yeni render aldığım videoları kanala yükledim uygun başlık,açıklama,etiket girdim abartı bişey yok... Genele aldıktan bi yarım saat sonra tek tek bu uyarı çıkmaya başladı. Bununla karşılaşan oldu mu? Bu Reddildi'nin başka türlüsü...

Merhaba x,

YouTube topluluğu, videolarınızdan birini veya birkaçını uygunsuz olarak işaretledi. İçerikleri inceledikten sonra videolarınızın Topluluk Kurallarımızı ihlal ettiğine karar verdik. Bu nedenle, aşağıdaki videoları YouTube'dan kaldırdık:

Bu kaldırma işleminin bir ihtara neden olmadığını lütfen unutmayın.

- YouTube Ekibi

evet çok geliyor hocam bu aralar yanlız kanala birşey olmuyor bende siliyorum gidiyor

evet oluyor arka arkaya gizli açık farketmeksizin geliyor

tek sebebi fazla açıklama ve fazla başlık. Yanıltıcı yaparsanda topluluk geliyo

benim bir kanalımın bütün videolarına bu geldi.2 parça halinde gelmiş,hesap kötü duruma düştü,uzun videolar gitti perişan olduk :D.karşı bildirimde reddedildi.2 haftaya kalkacakmış,inşallah uzun videolar geri gelir.

formatını değiştirip yükle...etiket,açıklamasız videoya da geliyor.

Bir kez denk geldim ve bir boşluğa düşüp itiraz ettim ertesi gün kanalım kapanmıştı içinde yüklü para ile nasıl pişman olmuştum anlatamam:p

Valla ben yeni renderladığım videolara bile bianda geldi yarısına genele alır almaz. 150 videonun yarası gitmişti. saçma bi durum bende anlam veremedim ilk defa karşılaştım 4 gündür uğraşıyorum çözümüyle.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri