Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
reklamların çıkıyor en azından![]()
bende cıkmadı ama videoda reklam nasıl bi mantıkla calısıo acaba youtube
Redditte çok farklı algoritma işliyor. Karma olayı var, onun dışında videonun doğru kategoride yani sub redditte olması da bir etken olmuyor. Orada upvote etken oluyor.
Onu da kullanıcıların çok ilgisini çekersen ve çok beğenip upvote yaparlarsa o zaman izlenim, yorum alırsın. Ana sayfada populer konuya bakarsan upvote ve yorumların çok fazla olduğunu göreceksindir. Yani 21 saat önce üye olman video eklemen diğer kullanıclar için pek bir anlam ifade etmeyecektir.
Yanlış anlama bunu seni kırmak için soylemiyorum sadece Reddit ile hit ve etkileşim almanın kolay olmadığını anlatmak için bu şekilde yazdım.
Deneme yanılmalara devam et sakın pes etme. Sürekli bu şekilde ilgi çekici video içerikleri üretmeye devam et. Reddit ile ne zaman videonun patlayacağı hiç belli olmaz.
bende cıkmadı ama videoda reklam nasıl bi mantıkla calısıo acaba youtube
postları inceleyin, postlar saatte 1 fln geliyor yani baya az. ve gelen postarı yeniye göre sıralayın, ne upvotesi ne yorumu olmayan postlar var.
Bir tane zenci şarkıcının klibi çıktı tıkladım bende![]()
https://www.reddit.com/reddits/ linke tıkla video ile ilgili kelimeni arat çıkan sayfalara gir, bağlantı gönder de, gönderdiğin sayfalar büyükse ise modları oluyor onların onaylaması lazım ufak sayfalar genelde onaylama olayı yok direk gönderdiğin gibi çıkıyor
Hit getiriyor mu acaba
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.