KimLanBunLaR
Yasaklanmış
işte kendisini cakal sanan bu arkadaş dun aksam benle iletişme geçti bi konum wardı +15 dakikası acık kanal alcam diye sora su mesaj

neyse ekledım skype'a oyalamalar şunlar bunlar derken pek guven vermedı yinede ben insanlara guvenmeyı secen birisi olarak 5 tl lik bi risk alayım dedim !

bekleme tüm hızıyla devam ettıgı dakıkalar

sora benım kanalların para kazanması devre dısı kalınca hangı kanal yuzunden kapandı dıye merakla gmailleri gezerken bide arkadastan aldıgım hesapta ne göreyim !

millete reel telefonla onaylıyom dediği hepimizin bildiği k7.net
bide arkadaşa soralım dedik !

gerekeni yapar diye düşünüyorum [MENTION=1]Muslera06[/MENTION]
arkadaşlar diyeceğim şu ki 5 tl e o kadar ihtiyacınız warsa gelın ınsan gıbı soleyın diyinki gardaş param yok nolur bi 5 tl verırımısın de canım gurban ama bole acemice basit işlerle uğraşmayın

neyse ekledım skype'a oyalamalar şunlar bunlar derken pek guven vermedı yinede ben insanlara guvenmeyı secen birisi olarak 5 tl lik bi risk alayım dedim !

bekleme tüm hızıyla devam ettıgı dakıkalar

sora benım kanalların para kazanması devre dısı kalınca hangı kanal yuzunden kapandı dıye merakla gmailleri gezerken bide arkadastan aldıgım hesapta ne göreyim !

millete reel telefonla onaylıyom dediği hepimizin bildiği k7.net
bide arkadaşa soralım dedik !

gerekeni yapar diye düşünüyorum [MENTION=1]Muslera06[/MENTION]
arkadaşlar diyeceğim şu ki 5 tl e o kadar ihtiyacınız warsa gelın ınsan gıbı soleyın diyinki gardaş param yok nolur bi 5 tl verırımısın de canım gurban ama bole acemice basit işlerle uğraşmayın