Reel kanal ayağına insanları kandırıyıolar!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KimLanBunLaR

Yasaklanmış
işte kendisini cakal sanan bu arkadaş dun aksam benle iletişme geçti bi konum wardı +15 dakikası acık kanal alcam diye sora su mesaj

neyse ekledım skype'a oyalamalar şunlar bunlar derken pek guven vermedı yinede ben insanlara guvenmeyı secen birisi olarak 5 tl lik bi risk alayım dedim !

bekleme tüm hızıyla devam ettıgı dakıkalar

sora benım kanalların para kazanması devre dısı kalınca hangı kanal yuzunden kapandı dıye merakla gmailleri gezerken bide arkadastan aldıgım hesapta ne göreyim !

millete reel telefonla onaylıyom dediği hepimizin bildiği k7.net
bide arkadaşa soralım dedik !

gerekeni yapar diye düşünüyorum [MENTION=1]Muslera06[/MENTION]

arkadaşlar diyeceğim şu ki 5 tl e o kadar ihtiyacınız warsa gelın ınsan gıbı soleyın diyinki gardaş param yok nolur bi 5 tl verırımısın de canım gurban ama bole acemice basit işlerle uğraşmayın

öncelikle gecmiş olsun hocam. tüm kanalların para kazanması gitti mi ? cok yazık olmus.
bunun için ben gmailleri hep kendim acarım kimseye güvenmem bu konuda herkese de bunu tavsiye ederim.

Ha İşte Onu Hesap Edemedim :)

3-5 Kuruşa Gitti Üyelik

Neyse Güle Güle Arkadaşlar :o

ben bilmiyorum:D Bitmedi bu bilen bilir geyiğide

öncelikle gecmiş olsun hocam. tüm kanalların para kazanması gitti mi ? cok yazık olmus.
bunun için ben gmailleri hep kendim acarım kimseye güvenmem bu konuda herkese de bunu tavsiye ederim.
bir elin bütün parmakları bir değil.forumda işini layığıyla yapan ve en ufak bir yanlışta bulunmayan telefon onaylı kanal satan arkadaşlarda var...sen tercih etmezsin orası ayrı mesele..

Açıklama Yapacak Değilim Herşey Ortada

Ama Bu İlk Ve Son Deneyimim Gerçekten :)

Arkadaşa Bugün Gerçek Tel Onaylı 10 Gmail Vericektim Eh Neyse Artık :)

15 dakika açılması için para verilmesini herzaman saçma buluyorum k7.net var ne diye para veriyorsunuz anlamıyorum, ama bunu yapanlarıda lanetliyorum :D

bir elin bütün parmakları bir değil.forumda işini layığıyla yapan ve en ufak bir yanlışta bulunmayan telefon onaylı kanal satan arkadaşlarda var...sen tercih etmezsin orası ayrı mesele..

Ama Gerçekten K7 Veya Başka Bi Programla Yapanda Var.

Sadece Acemi Değiller :)

---------- Mesaj saat 19:43:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:42:42 civarında gönderildi. ----------

15 dakika açılması için para verilmesini herzaman saçma buluyorum k7.net var ne diye para veriyorsunuz anlamıyorum, ama bunu yapanlarıda lanetliyorum :D

Aynen :D

Yanlız iki arkadaşın forum nickleri ilginç. :D
[MENTION=4872]KimLanBunLaR[/MENTION]
[MENTION=4418]beniaffetlütfen[/MENTION]

Ama Gerçekten K7 Veya Başka Bi Programla Yapanda Var.

Sadece Acemi Değiller :)

---------- Mesaj saat 19:43:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:42:42 civarında gönderildi. ----------

Aynen :D

bi iddaa da bulundun..kimse aciklarmisin baskalarida yanmasin

abi ben mi yanlış anlıyorum ister 5 lira olsun ister 5000 lira. ortada bir dolandırıcılık bir sözünün eri olmamak bir adam olmamak bir ......... var !

sen hangi yüzle geliyorsun buraya yazıyorsun , kahkaha atıyorsun , seninki nasıl bir vicdan , nasıl bir adamlık ?

Yazık

[MENTION=4872]KimLanBunLaR[/MENTION] hocam [MENTION=4418]beniaffetlütfen[/MENTION] arkadas nikinde ozur dilemis senden baksana nike :D

[MENTION=4872]KimLanBunLaR[/MENTION] hocam [MENTION=4418]beniaffetlütfen[/MENTION] arkadas nikinde ozur dilemis senden baksana nike :D

Af Allah'a mahsus bişey biz kimizki affedelim ben derdimi anlatamamışım 3 lira 5 lira bi arkadaşın dediği gibi 5000 tl de olsa farkmaz benim için dolandırıcı şu bu da hikaye bi insana olan güveni kaybetmek harbi kotu şey şahsen ben böyle bişeyi kaldıramam arkadaş baya geniş cevaplar vermiş anlamak zor!

La 8 defa küfür yazdım sildim o kadar sinirlendim elemana. Bu arada geçmiş olsun aga. Böyle adamları tutacaksın pembeleşinceye kadar kıvamında döveceksin.

ny8kq.gif

Eleman utanmadan birde piskin piskin gulmus . Gecmis olsun hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri