Reklam Çıkmama Sorunu (2012'den Kalma kanal)

takatezuaril

Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar. 2012 yılından kalma, eski bi kanalımı buldum. Abonesi 80 4000 saat izlenimi flaan da yok. Haliyle de eski olduğu için, Para kazanması 1000 abone vs.vs olmadan PK açık. Ancak yüklediğim videolar'da reklam çıkmıyor. Para kazanma işareti yeşil her şey normal ancak, reklam göremiyorum. Nedeni ne olabılır ?

---------- Spam Engelliyici 13:50 ---------- Önceki Mesaj 13:39 ----------

güncel

Para kazanma sekmesinin görselini atar mısınız?

---------- Spam Engelliyici 13:52 ---------- Önceki Mesaj 13:52 ----------

Videoların yanında yeşil dolar var mı?

Özelden link atın bir de ben bakayım isterseniz. Yeni açtıysanız 1 gün bekleyin muhakkak çıkması lazım..

Baktım aynen reklam çıkmıyor. Tavsiyem: eğer düzelmezse özgün 1 video atın daha sonra youtube a mail atın ve google foruma yazın yardımcı olacaklardır. Ama içindeki spam videoları silin

Doğru kökten çözüm olur para kazanma kapatılır bu dertten kurtulur arkadaş :) Şaka biryana eğer bu dediğinizi yapacaksa arkadaş şartları sağladıktan sonra yapsın.

Doğru kökten çözüm olur para kazanma kapatılır bu dertten kurtulur arkadaş :) Şaka biryana eğer bu dediğinizi yapacaksa arkadaş şartları sağladıktan sonra yapsın.

3 aşamalı kanalda şartları sağlamasına gerek yok hocam reklam çıkması için. Yine de kendi bilir tabi. Bir ihtimal daha var. Bağlı olduğu adsense hesabının youtube özelliği açık mı ona bakabilirsin. Olmadı adsense değiştir

3 aşamalı kanalda şartları sağlamasına gerek yok hocam reklam çıkması için. Yine de kendi bilir tabi. Bir ihtimal daha var. Bağlı olduğu adsense hesabının youtube özelliği açık mı ona bakabilirsin. Olmadı adsense değiştir

Youtube özelliği en son açıktı. Hala açık mı nerden bakabılırım.

---------- Spam Engelliyici 15:21 ---------- Önceki Mesaj 14:13 ----------

güncel

Selam arkadaşlar. 2012 yılından kalma, eski bi kanalımı buldum. Abonesi 80 4000 saat izlenimi flaan da yok. Haliyle de eski olduğu için, Para kazanması 1000 abone vs.vs olmadan PK açık. Ancak yüklediğim videolar'da reklam çıkmıyor. Para kazanma işareti yeşil her şey normal ancak, reklam göremiyorum. Nedeni ne olabılır ?

---------- Spam Engelliyici 13:50 ---------- Önceki Mesaj 13:39 ----------

güncel

Arkadas Nasil spamcisiniz 10k izlenimi gecmeden reklam cikmaz ilk once kanalinin toplam izlenmesinin 10k olmasi lazim

Bende de aynısı olmuştu, youtube mailimi başka adsenseye taşıdım düzeldi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri