Reklam destekli müzik üçüncü taraf içeriği verdi

taminac

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba,
kendim çektiğim sesi olmayan ve iyi izlenim alan videoma youtube nin kendi reklam destekli müziklerinden ekleme yaptım. Müziği ekler eklemez üçüncü taraf içeriği verdi ve reklamlar iptal oldu. Videoyu eski haline getirdim fakat üçüncü taraf içeriği hala gitmedi. Ne yapmalıyım?
şimdiden teşekkürler...

teliften bahsetmiyorum..
aldiginiz eslesen ayrintisina baktinizda esleseni ne üzerinden vermis
goruntu mu
sarki mi
beste mi ....

Arkadaşlar merhaba,
kendim çektiğim sesi olmayan ve iyi izlenim alan videoma youtube nin kendi reklam destekli müziklerinden ekleme yaptım. Müziği ekler eklemez üçüncü taraf içeriği verdi ve reklamlar iptal oldu. Videoyu eski haline getirdim fakat üçüncü taraf içeriği hala gitmedi. Ne yapmalıyım?
şimdiden teşekkürler...

Reklam destekli müzik hiç kullanmadım. Sen tam olarak ne amaçla kullandın acaba? Şimdi senin için inceledim de o müziklerden kullandığında reklam çıksa da geliri telif hakkı sahibine gidiyormuş. Ama müziği kaldırdığında eşleşenin gitmiş olması gerekirdi

Reklam destekli müzik

Reklam Destekli Müzik sekmesi, plak şirketleri gibi telif hakkı sahiplerinin Content ID yoluyla yönettikleri müzikleri öne çıkarır. Telif hakkı sahipleri, müziklerinin YouTube'da nasıl kullanılmasını istediklerine karar verebilirler. Ses Kitaplığı'ndaki müzikleri arayabilir ve sahibinin politikasının videonuzu nasıl etkileyeceğini görebilirsiniz.

Telif hakkı sahibinin politikasını inceleme

Belirli müzikleri içeren bir video yüklediğiniz takdirde ne olacağını görmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.

Ses Kitaplığı'na gidin
Reklam destekli müzik sekmesini tıklayın
Kullanmak istediğiniz müziği arayın
Kullanmak istediğiniz müziği bulduğunuzda telif hakkı sahibinin bu müziği içeren videolara yönelik politikasını görürsünüz. Görebileceğiniz birkaç tür politika vardır:
Para kazanma: Videonuzda reklamlar görünür ve geliri telif hakkı sahibine gider.
Dünya genelinde engelleme: Bir veya daha fazla telif hakkı sahibi müziğin kullanılmasına izin vermez ve videonuz YouTube'da mevcut olmaz.
Bazı ülkelerde engelleme: Bir veya daha fazla telif hakkı sahibi müziğin mevcut olacağı ülkeleri sınırlamıştır ve videonuz bu müziğin engellendiği yerlerde görüntülenemez.

Not: Reklam destekli sekmesinde listelenen müzikleri yüklerseniz videonuzdan para kazanamazsınız.

Telif hakkı sahipleri politikaları değiştirebilir ve belirli koşullar altında telif hakkı nedeniyle yayından kaldırma bildirimde bulunabilirler. Bu nedenle, gelecekte videonuzun durumu değişebilir, hatta YouTube'dan kaldırılabilir.
Ses Kitaplığı'nda gösterilen politikalar, videonuza yalnızca YouTube'da yayınladığınız takdirde ne olacağını açıklar. YouTube size yasal sorumluluk veya platform dışında oluşabilecek diğer sorunlar hakkında bilgi veremez. Müzik kullanımınızla ilgili sorularınız varsa dilerseniz nitelikli bir avukata danışabilirsiniz.

teliften bahsetmiyorum..
aldiginiz eslesen ayrintisina baktinizda esleseni ne üzerinden vermis
goruntu mu
sarki mi
beste mi ....
işte bende orayı anlamadım. eşleşen üçüncü taraf içeriği ayrıntılarda hiçbir şey yok. yazan şu. (videoda hiçbir telif hakkı yoktur. daha fazla bilgi için şuna tıklayın falan. bende anladım yazan yere tıkladım. sanırım eşleşeni yanlışlıkla kabul ettim.)müziği yükler yüklemez para kazanmayı kapadı. bende müziği tekrar kaldırdım. fakat hala para kazanmayı açmadı.

Reklam destekli müzik hiç kullanmadım. Sen tam olarak ne amaçla kullandın acaba? Şimdi senin için inceledim de o müziklerden kullandığında reklam çıksa da geliri telif hakkı sahibine gidiyormuş. Ama müziği kaldırdığında eşleşenin gitmiş olması gerekirdi
videom sessiz videoydu. daha önce müzik eşleşeni almış videomda youtubenin reklam destekli müziklerinden birini koyduğumda para kazanma aktif olmuştu. bundan yola çıkarak sessiz videomu da müzikli yapıyim dedim yapmaz olaydım. müziği kaldırmama rağmen hala üçüncü taraf içeriği diyip para kazanma bu video için şu an aktif değildir yazıyor. verdiğin bilgileri bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu. teşekkürler.

videom sessiz videoydu. daha önce müzik eşleşeni almış videomda youtubenin reklam destekli müziklerinden birini koyduğumda para kazanma aktif olmuştu. bundan yola çıkarak sessiz videomu da müzikli yapıyim dedim yapmaz olaydım. müziği kaldırmama rağmen hala üçüncü taraf içeriği diyip para kazanma bu video için şu an aktif değildir yazıyor. verdiğin bilgileri bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu. teşekkürler.

Sessiz videolarına Müzik kitaplığındaki ücretsiz müziklerden eklersen para kazanabilirsin. Diğer reklam destekli müzikleri eklersen para kazanamazsın. Ve şarkıya göre bazı ülkelerde engellenebiliyor video. Hiç kullanmadığım için fazla birşey diyemeyeceğim ama belki yanlış bir yere tıklamış ya da kabul etmiş olabilirsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri