Reklam Geliri Paylaşımı

• Kullanıcı suhatuna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

suhatuna

Kayıtlı Üye
Yaa 2.defadır render alıyorum sürekli şarkılar yuzunden yine eşlesen gelıyor ama en azından GELİR PAYLAŞIMI şeklinde geliyor ... 3 tane sorum var :D

1) Şimdi bu şekilde olan bir kanalı ADSENSE bağlarsak telif sayılmıyor değil mi? Şu kısım kafamı karıştırdı (Videonuzda telif hakkıyla korunan içerik bulundu...)

2) 3.Defa render alıp sesi iptal etmek mı mantıklı , eşleşenın kalması mı (kalması sıkıntı yaratır mı) , beni çok oyalıyor 5 videoyla 2 gundur ugrasıyorum :D

3) Bu paylaşımdan kasıt nedir? Fifti fifti mi? :D Yoksa %10 - %20 bize , %80 civarı şarkı sahibine falan mı? Hiç başına gelen yada bu şekilde çalışan var mı?

Videolardaki Uyarılar Şu şekilde ;

Bu videodaki geliri paylaşıyorsunuz.
Videonuzda telif hakkıyla korunan içerik bulundu.
Bu videodan para kazanıyor ve geliri telif hakkı sahibiyle paylaşıyorsunuz.
Görüntüleme kısıtlamaları : Yok
Para Kazanma : Reklam gelirleri paylaşılıyor

Bu koşulları kabul ediyorsanız herhangi bir şey yapmanız gerekmez.

Bende bir kac videomu mecburen boyle birakiyorum . gelir paylasilan videolarda hic unlem olmuyor en guzel yanida orasi bence :D

adsense bağlarsan sıkıntı olmaz telif diye geçmiyor. kesinti mevzusuna gelince o hiç bi yerde yazmıyor % kaç olduğu. bana soracak olursan 40 dakikalık videoda 1 2 parça varsa onları camtasia renderle sesini komple kapatabilirsin. ama eşleşen şarkı sayısı fazlaysa ses çok kapalı olunca dislike çekerler o yüzden renderleme onları.

adsense bağlarsan sıkıntı olmaz telif diye geçmiyor. kesinti mevzusuna gelince o hiç bi yerde yazmıyor % kaç olduğu. bana soracak olursan 40 dakikalık videoda 1 2 parça varsa onları camtasia renderle sesini komple kapatabilirsin. ama eşleşen şarkı sayısı fazlaysa ses çok kapalı olunca dislike çekerler o yüzden renderleme onları.

Hocam ya önce orjınalı renderladım :D , sonra ses eslesenı verdı vide 40 dk civarı sonra yıne renderladım hızlandırıp onu da gectı , şimdi de sarkı muhabbetıne kısa bır alandan geldı :( ugrasmak ıstemıyorum cunku cok video var , tek tek donup donup ugrasırsam işimiz iş :D acaba kesınti ne kadar az mı cok mu sorun orda :D 40 dakıkalık vıdeonun 4 dakıkasında şarkı varken (ortalama %10) yarısından coguna ortak olmaz herhalde :D

---------- Spam Engelliyici 16:07 ---------- Önceki Mesaj 14:57 ----------

başka bilen yok mu bu konuyu?

yeni yüklediğim videoda gelir paylaşımı yazıyor ne demek bilgisi olan var mı kısaca açıklayacak biri teşekürler

---------- Spam Engelliyici 30.10.2016 00:33 ---------- Önceki Mesaj 29.10.2016 23:58 ----------

SON DEFA SORUYUM gelir paylaşımı ne demek

yeni yüklediğim videoda gelir paylaşımı yazıyor ne demek bilgisi olan var mı kısaca açıklayacak biri teşekürler

---------- Spam Engelliyici 30.10.2016 00:33 ---------- Önceki Mesaj 29.10.2016 23:58 ----------

SON DEFA SORUYUM gelir paylaşımı ne demek

Paranın bir kısmını sen alıyorsun bir kısmı içerik sahibi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri