Reklam İzleyerek Günlük 10 - 50 Tl Arası Para Kazanma(Yatırımlı)

Gözümde canlanır koskoca mazi (Tosunbank) 3 ay sonra duyarız haberlerde paranızı kaptırmayın arkdşlr Sadece deneyin en kolay amorti şeklnde

Gözümde canlanır koskoca mazi (Tosunbank) 3 ay sonra duyarız haberlerde paranızı kaptırmayın arkdşlr�� Sadece deneyin en kolay amorti şeklnde

Aynen dogru soyluyon kardesim ponzi sitelerini yuzde 90 ni ödeme yapar önemli olan aç gözlü davranmamak.kendisine en uygun pakette ilermek.daha fazla daha fazla derse kazanamaz kimse.kisi kendisine en uygun pakette ilerlerse en azından kendisini amorti eder amorti ettikten sonra istedigini yapar.

Mesajım bulunsun akşam konuyu baştan sona okuyayım. Teşekkürler...

Evet arkadaşlar Bugün 2. Ödememi aldım ilk ödememde 150 Tl 2.ödememe 220 tl olarak aldım .Toplam aldıgim ucret 370 tl kendimi amorti etmem icin kalan miktar 900 Tl.
Suan günlük 140 Tl kazaniyom gelecek persembe herhangi bir sorun olmazsa kendimi amorti etmis olacagım.Lütfen Yatırım yaparken riskleri göze alarak yatirim yapin.

NOT:site dolar üzerine endeksli Tl deki oynama bunun yuzunden

peki ödeme almanın tek yolu btc coinlermi
yani dolar euro vs payonere falan ödeme çekilebiliyor mu

Hocam payer ,perfect money ,Btc odeme yapıyor .suanlik herkesin ödemesini tıkır tıkır yapıyorlar 150 bin kisinin odemesini manuel yaptilar bildiginiz teker teker geçen ödemelerde sistemde arıza olmus bazilar cift ödeme yapilmis.özellikle 15 temmuzda büyük bir etkinlik yapacaklar eger etkinligi gercekten yaparlarsa site baya güven sağlayacak.

Son düzenleme:
Bu tür konularda konuyu açan arkadaş haricinde ödeme kanıtı sunulmuyor. Bu da haliyle işe yeni gireceklerini şüphelendiriyor. Aynısı forumdaki diğer ek gelir başlıklarında da var. Ben siz ödeme almıyorsunuz diye söylemiyorum ama nedense sizden başkası ödeme kanıtı sunmuyor. Aradan aylar geçse de yine durum bu olacak.

Yılların vermis oldugu tecrubeyle 2 - 3 ay site açık kalır sonra kaçarlar bu yazımı not alın biyere.

Bu tür konularda konuyu açan arkadaş haricinde ödeme kanıtı sunulmuyor. Bu da haliyle işe yeni gireceklerini şüphelendiriyor. Aynısı forumdaki diğer ek gelir başlıklarında da var. Ben siz ödeme almıyorsunuz diye söylemiyorum ama nedense sizden başkası ödeme kanıtı sunmuyor. Aradan aylar geçse de yine durum bu olacak.

Bizim türkler boyle sitelere kolay kolay yatirim yapmazlar.bende daha bir hafta oldu girdim ilk ödemeyi. Aldiktan sonra konuyu actim.hatta dikkatli okuduysan yazimi vietnamlilarin grubunuda paylastim orda bol bol ödeme kanitlari var .suan benim refimle bir arkadas üye oldu kendiside expert plan gecti kendisine gereken bilgileri verdim.kendiside riskin farkinda oldugunu soyledi.ödeme aldiginda ins konu altinda paylasir

---------- Spam Engelliyici 14:33 ---------- Önceki Mesaj 14:28 ----------

Yılların vermis oldugu tecrubeyle 2 - 3 ay site açık kalır sonra kaçarlar bu yazımı not alın biyere.

3 ay acik kalacagini bilsem en yüksek paketi satin alirdim .zaten ana para 3 hafta icinde ćikiyor.suan site icin kritik gun 15 temmuz cunku adamlar bol keseden para dagitacaklar eger o gunu atlatirsak ömrü baya uzun olacak.yakinda yeni premium planlar cikaracaklar parayi icerden dondurmek için.herkes riski göz önune alarak yatirim yapmali.site belki yarin kapanir belli 5 sene sonra yeni üyelere bagli hersey

Bizim türkler boyle sitelere kolay kolay yatirim yapmazlar.bende daha bir hafta oldu girdim ilk ödemeyi. Aldiktan sonra konuyu actim.hatta dikkatli okuduysan yazimi vietnamlilarin grubunuda paylastim orda bol bol ödeme kanitlari var .suan benim refimle bir arkadas üye oldu kendiside expert plan gecti kendisine gereken bilgileri verdim.kendiside riskin farkinda oldugunu soyledi.ödeme aldiginda ins konu altinda paylasir

---------- Spam Engelliyici 14:33 ---------- Önceki Mesaj 14:28 ----------

3 ay acik kalacagini bilsem en yüksek paketi satin alirdim .zaten ana para 3 hafta icinde ćikiyor.suan site icin kritik gun 15 temmuz cunku adamlar bol keseden para dagitacaklar eger o gunu atlatirsak ömrü baya uzun olacak.yakinda yeni premium planlar cikaracaklar parayi icerden dondurmek için.herkes riski göz önune alarak yatirim yapmali.site belki yarin kapanir belli 5 sene sonra yeni üyelere bagli hersey

Tosunbank , solucanbank falan bir sürü sisteme giriyor aslında Türkler ama ytpara ve r10 tarzı sitelerde pek giren olmaz.

senelerdir aynı dümen kardeşim. ilk 1-2 ay öderler. parasını çekenler tekrar girer o parayla kazancı katlamak için. onlar başkasını da çağırır, çağırdıkları daha da yüklü girer. herkes günlük 250-300 kazanıyom diyip ellerini ovuşturmaya başladığı an paralarını sisteme tekrar yatırdıklarında toptan toz olur giderler.

cointellect
çiftlikbank
mmm-office/mmm-turkiye

hiç mi akıllanmadınız?

Bunların hepsi HYip tarzı siteler.
Bunlara ilk girenler birkaç ay ödeme alıyor sonrası malum.
Aklı başında insanlar tabiki butür sitelere girmiyor.
Aklı başında olmayanlar zaten Tosuncuklara kaptırıyor paraları.
:D

Cok elestiri aldigimdan dolayı konu güncellenmeyecek insanlari yadırgamıyom haklılar

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri