Sa arkadaşlar elimde markafoni, zizigo ve misspera kuponları var.Kullanımları bu ay sonunda bitiyor...
Sizlerden isteğim elinizdeki yüksek hitli, yabancı kanallarınızda vereceğim adresteki kanalın reklamını yapmak.Bunun karşılığında her bir kanalınız için elimdeki kuponlar bitene kadar size bu teklifim açıktır...
Kanalınızın en az 200 takipçisi olmalı ve en az izlenme olarak da ~100.000 izlenme olmasını istiyorum.Bu kesin sayılar değil.Kanalları PM olarak atarsanız onay olarak belirtebilirim.
Eğer ki elinizde böyle kanal yoksa siz yinede PM olarak kanalınızı atın inceleyip olumlu/olumsuz dönüş yapacağım...
Elimdeki kuponlar;
26 tane Zizigo 20 TL indirim Kuponu (alt limit 100 TL)
10 tane Enmoda 20 TL indiirm kuponu (alt limit 100 TL)
1 tane Misspera %10 indirim kuponu
16 tane 20 Tl markafoni kuponu (alt limit 100 TL)
16 tane 10 TL indirim markafoni kuponu (alt limit 60TL)
12 tane Kargo Bedava markafoni kuponu (40 TL alt limit)
Nasıl bir reklam ?
PM attığınız taktirde sizlere dönüş yapacağım.Tekliflerim esnek olduğu için kesin şeyler yazmayayım dedim
Bol kazançlar...
Sizlerden isteğim elinizdeki yüksek hitli, yabancı kanallarınızda vereceğim adresteki kanalın reklamını yapmak.Bunun karşılığında her bir kanalınız için elimdeki kuponlar bitene kadar size bu teklifim açıktır...
Kanalınızın en az 200 takipçisi olmalı ve en az izlenme olarak da ~100.000 izlenme olmasını istiyorum.Bu kesin sayılar değil.Kanalları PM olarak atarsanız onay olarak belirtebilirim.
Eğer ki elinizde böyle kanal yoksa siz yinede PM olarak kanalınızı atın inceleyip olumlu/olumsuz dönüş yapacağım...
Elimdeki kuponlar;
26 tane Zizigo 20 TL indirim Kuponu (alt limit 100 TL)
10 tane Enmoda 20 TL indiirm kuponu (alt limit 100 TL)
1 tane Misspera %10 indirim kuponu
16 tane 20 Tl markafoni kuponu (alt limit 100 TL)
16 tane 10 TL indirim markafoni kuponu (alt limit 60TL)
12 tane Kargo Bedava markafoni kuponu (40 TL alt limit)
Nasıl bir reklam ?
PM attığınız taktirde sizlere dönüş yapacağım.Tekliflerim esnek olduğu için kesin şeyler yazmayayım dedim
Bol kazançlar...