Render+amazon+azure

kizilaslan

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar daha once deneyen oldu mu bilmiyorum ama söyle bir projem var.
1 render server alip videolar renderlanip youtube disi farklı bir alana upload edilecek
2. Amazon ve azurede her kanal icin yeni server acip kanali olusturup onaylatyiktan sonra daha once renderlanmis ilgili video indirilip youtube atılacak.

Bu sekilde çalışarak hem kanallar arasi bagimsizlik olusacagi hemde farkli iceriklerde toplu kapanmanin az da olsa onune geçeceğimi düşünüyorum.
Son olarak böyle bir proje için adsense mi kullanmaliyim yoksa partner mi Karar veremedim?

bu kadar teferruatlı iş yapmanıza gerek yok, kanal satıyım size 2 tane vds kullanın yeter spam yüzü görmessiniz :)

Konuya gelince bu cok uzun iş olur, tekrarı sizi sıkabilir ama sıkılmam derseniz çalısın. partner/ads fark etmes

bu kadar teferruatlı iş yapmanıza gerek yok, kanal satıyım size 2 tane vds kullanın yeter spam yüzü görmessiniz :)

Konuya gelince bu cok uzun iş olur, tekrarı sizi sıkabilir ama sıkılmam derseniz çalısın. partner/ads fark etmes
Rendersiz denedim kanal acmakta sorun yok fazla zaman almiyor. 1 saatte 3 kanal actim 3 farkli vds de kapak resmi 15 dk profil resmi 2 ser video attim reklamlari ayarladim çıktım.

---------- Spam Engelliyici 05:12 ---------- Önceki Mesaj 05:10 ----------

partner daha mantıklı adsense mezarlık oldu gözümde bosa yatırım yapma adsenseye :)
Kapanan kanal odemesi yapan sadece life ve quiz var onlarinda izlenim sartlari var izlenim alana kadar adsensede tutsam gerekli izlenim ve aboneden sonea bu iki partnerden birine mi tasisam yoksa adsenseyi hic karistirmamali miyim?

O kadar Vds'ye gerek yok ki. 2 Vds ile sıkıntısız bu dediklerini yapabilirsin. Tek VDS ile çok şükür işleri yürüyorum.

Rendersiz denedim kanal acmakta sorun yok fazla zaman almiyor. 1 saatte 3 kanal actim 3 farkli vds de kapak resmi 15 dk profil resmi 2 ser video attim reklamlari ayarladim çıktım.

---------- Spam Engelliyici 05:12 ---------- Önceki Mesaj 05:10 ----------

Kapanan kanal odemesi yapan sadece life ve quiz var onlarinda izlenim sartlari var izlenim alana kadar adsensede tutsam gerekli izlenim ve aboneden sonea bu iki partnerden birine mi tasisam yoksa adsenseyi hic karistirmamali miyim?

izlenim alıp partnere sokcaksan kanalı adsensede tutmaya gerek bence +sı olmaz adsenseyi karıştırma

hazir konusu acilmisken bende arkadasin dedigini merak ediyorum kanallari vpsde acip gunde 1 kanal yapsak sorun olmaz demi kapanma vb. ? boyle calisanlar vardir bizi aydinlatirmisiniz. yani hepsini.nasil kontrol ediyorsunuz adsense vpssi yapip gunde bi o adsense vpasinde kanal acip bagliyormusunuz vbvb gibi sorular. veya pcde acip vpsde nasil kanali bagliyorsunuz biraz karisik oldu kusura bakmayin uykusuzluktan :)

Tek vds de tek ip ile 25 30 kanal sorun olmaz mi:S ccleaner yeterlimi ki?

Çok şükür hiç bir sıkıntı çekmedim. 50 ye yakın kanal açıp video da yükledim. Ama Vds de, Yt to Yt değil de, videoları renderleyip atıyorum Youtubeye. Spam yapacaksan bot öneririm. Kanal alımı yapıyorum. Kanallara 50 den fazla video attığımı hatırlamıyorum. Sıkıntı yaşamadım çok şükür. Açtığım kanalın toplam izlenmesi 2-3 günde 1-2 k yı geçtiğinde adsenseye bağlıyorum. Bir de 10 dan fazla videolu kanalları Adsenseye bağlamıyorum. Partner e bağlıyorum.

Çok şükür hiç bir sıkıntı çekmedim. 50 ye yakın kanal açıp video da yükledim. Ama Vds de, Yt to Yt değil de, videoları renderleyip atıyorum Youtubeye. Spam yapacaksan bot öneririm. Kanal alımı yapıyorum. Kanallara 50 den fazla video attığımı hatırlamıyorum. Sıkıntı yaşamadım çok şükür. Açtığım kanalın toplam izlenmesi 2-3 günde 1-2 k yı geçtiğinde adsenseye bağlıyorum. Bir de 10 dan fazla videolu kanalları Adsenseye bağlamıyorum. Partner e bağlıyorum.
Hocam peki kanallar arasi geçiş nasil oluyormalum vds de ipreset şansı yok.
Youtube to yt çalışsam daui rendersiz atmam yani botla olacak iş değil

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri