Render için Bu Pc alınır mı ?

işlemcisi güzel bunun ssd sini yükselttinmi 240-480 felan tamamdır başka bişeye ihtiyaç duymazsın

Hocam 5 yildir renderle ugrasiyorum, kesin tavsiyem ati radeon vga kullan render icin, insanlarin 1 saatlik videoyu yarimsatte renderlemesi benim icin 10 dakika suruyor, tek vga fiyati 1000tl uzeri aldim ben

hocam elektrikler gitti. gelince tek tek inceleyecem

---------- Spam Engelliyici 11:37 ---------- Önceki Mesaj 11:20 ----------

hocam güç kaynağını da eklersek 3400 e yaklaşıyor. 1000 tl iddianız pek mümkün değil gibi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kasanın içinde 500wattlık güç kaynağı var, ilk mesajdaki 350watt
Benim örnekteki cpu 4.0ghz, ilk mesajdaki 3.5ghz
Benim örnekteki ekran kartı RadeonRX 460 4gb, ilk mesajdaki nvidia750ti 2gb
Yani örneğimdeki gibi daha iyi bileşenlerle 700TL daha ucuza geliyo. Aradaki farklada monitor alınabilir.

alınır da şiddetli tavsiyem el ile topla pc'yi donanımhaber technopar gibi sitelerden yardım iste, sağlam sistem önerileri var

Kasanın içinde 500wattlık güç kaynağı var, ilk mesajdaki 350watt
Benim örnekteki cpu 4.0ghz, ilk mesajdaki 3.5ghz
Benim örnekteki ekran kartı RadeonRX 460 4gb, ilk mesajdaki nvidia750ti 2gb
Yani örneğimdeki gibi daha iyi bileşenlerle 700TL daha ucuza geliyo. Aradaki farklada monitor alınabilir.

hocam sistem sizce nasıl. son tavsiyeleriniz nedir acaba? şuanki haliyle 3.690,18 TL tutuyor.

INTEL Core i7-6700K, up to 4.2 GHz, LGA1151, İşlemci (6. Nesil Skylake)
MSI B150M Gamin Pro, B150, LGA1151, DDR4, Anakart (Interceptor Ds B1 Mouse
CORSAIR Vengeance (CMK16GX4M2A2400C16R), 16GB (2x8GB), DDR4-2400Mhz, Bellek
SEAGATE Barracuda ST1000DM010, 3.5", 1 TB, 64 MB, 7200Rpm, SATA, Hard Disk
MSI Radeon RX 460 4G OC - 4GB GDDR5 Ekran Kartı
KINGSTON HyperX Fury SHFS37A/240G, 2.5", 240 GB, SATA, Solid State Drive
DARK Samurai (DKCHSAMURAI600) 600W, USB3.0, Ses, Siyah, Kasa

VPDXLP.jpg

Eğer bütçen yetiyosa ve oyun oynıcaksan
ASUS Strix RX480-O8G Gaming, Radeon RX 480, 8GB, 256 Bit, Ekran Kartı daha iyi olur. Ama oyun oynamıyosan işlemcinin üstündeki onboard ekran kartı 1080p videoları takılmadan oynatıyo, günlük işlerdede yeterli olur. İşlemciyi overclock yapmıcaksan K olmayan düz 6700 modeli 150Tl daha ucuza alabilirsin.

Son düzenleme:
Eğer bütçen yetiyosa ve oyun oynıcaksan
ASUS Strix RX480-O8G Gaming, Radeon RX 480, 8GB, 256 Bit, Ekran Kartı daha iyi olur. Ama oyun oynamıyosan işlemcinin üstündeki onboard ekran kartı 1080p videoları takılmadan oynatıyo, günlük işlerdede yeterli olur. İşlemciyi overclock yapmıcaksan K olmayan düz 6700 modeli 150Tl daha ucuza alabilirsin.

hocam ben oyunlarla aram yok. bilgisayarı VMware Workstation ile sanal bilgisayarlar kurmak ve web işlerimi hızlı yapmak için bilgisayarda wampserver kuracam. oyunlardan ziyade programların çok hızlı çalışması benim için %99.9 daha önemli. şimdi ekran kartı almama gerek yok mu diyorsunuz hocam. bir de işlemcinin düz 6700 olanını mı alayım diyorsunuz?

hocam ben oyunlarla aram yok. bilgisayarı VMware Workstation ile sanal bilgisayarlar kurmak ve web işlerimi hızlı yapmak için bilgisayarda wampserver kuracam. oyunlardan ziyade programların çok hızlı çalışması benim için %99.9 daha önemli. şimdi ekran kartı almama gerek yok mu diyorsunuz hocam. bir de işlemcinin düz 6700 olanını mı alayım diyorsunuz?
Önce ekran kartı almadan onboard ekran kartını bir kaç gün kullan, beğenmezsen sonradan ekran kartı ekleyebilirsin. Overclock yapmıyosan 6700 yeterli. Bide soğutucu lazım THERMALTAKE Contac21 (CL-P0600), Intel Uyumlu, İşlemci Soğutucusu yeterli olur.

Ekran kartı pek iyi değil.i7 6700 yerine de 5820k daha iyi olur 6+6 çekirdek renderda baya fark eder.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri