Render ve Up-Down için sağlam VDS

simbus

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba. Up ve down hızının yüksek olmasının yanısıra , render yapma hızının da sağlam olan bi vds arıyorum. Örnek verecek olursak, 2 saatlik bir videoyu max yarım saat içinde renderleyebilecegim bir vds arıyorum. Fiyat ve detayları buradan ve özel mesaj ile yazarsanız sevinirim. Herkese bol kazançlı hayırlı günler dilerim.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

+1
ben de bekliyorum kullandığınız sağlam vds veya sunucu tavsiyelerinizi

Arkadaşlar merhaba. Up ve down hızının yüksek olmasının yanısıra , render yapma hızının da sağlam olan bi vds arıyorum. Örnek verecek olursak, 2 saatlik bir videoyu max yarım saat içinde renderleyebilecegim bir vds arıyorum. Fiyat ve detayları buradan ve özel mesaj ile yazarsanız sevinirim. Herkese bol kazançlı hayırlı günler dilerim.

öyle bir vds bulacağını sanmıyorum hocam ayrıca videonun saati değil de boyutu önemli render de 1 saatlik 360p video boyutu 200 mb olsa 1080p boyutu 2-3 gb arası değişiklik gösterir. Direk Sağlam bir dedicated alabilirsin. E5 2450 v2 işlemci 96 gb ram (64 lük olanı yok diye hatırlıyorum) raid 0 Sas disk tatmin eder seni diye düşünüyorum.

+1
ben de bekliyorum kullandığınız sağlam vds veya sunucu tavsiyelerinizi

Az önce 64 gb ramlı i7 990x işlemcili raid 0 sas disk sunucu siparişi geçtim 1 saate elime gelir hocam test edip sonucu söylerim size.

Aslında vaktim yok.. yoksa verilir o para. Yani gun icerisinde uc bes saat anca oturabiliyorum. O yuzden o rakam çok. Bi sunucu alıp ortak kullanma fikri nasıl olabilir?

Aslında vaktim yok.. yoksa verilir o para. Yani gun icerisinde uc bes saat anca oturabiliyorum. O yuzden o rakam çok. Bi sunucu alıp ortak kullanma fikri nasıl olabilir?

sizinle aynı düşüncede olan 3-4 kişiyi bulup ortak bir sunucuya girmek emin olun vds den kat kat daha iyidir. çünkü örnek vermek gerekirse iyi bir vds fiyatı 60-100 tl arası değişiyor 4 kişi girerseniz 240 tl para yapar 4 tane vds yerine 1 sunucu alırsınız o paraya ve daha çok performans alırsınız emin olabilirsin bu konuda. Çünkü bilişim şirketlerinin çoğu 1 dedicated sunucuya 30 a kadar makine açıyorlar buna şahit oldum çok defa. Ayrıca cpu yu 2000 mhz de limitliyorlar bazıları 1500 de limitliyorda neyse. işlemci desen çekirdek sayısını az veriyorlar. yani özet olarak hocam ortaklaşa bir dedicated sunucuya girmek her zaman daha kârlı bir iştir.

sizinle aynı düşüncede olan 3-4 kişiyi bulup ortak bir sunucuya girmek emin olun vds den kat kat daha iyidir. çünkü örnek vermek gerekirse iyi bir vds fiyatı 60-100 tl arası değişiyor 4 kişi girerseniz 240 tl para yapar 4 tane vds yerine 1 sunucu alırsınız o paraya ve daha çok performans alırsınız emin olabilirsin bu konuda. Çünkü bilişim şirketlerinin çoğu 1 dedicated sunucuya 30 a kadar makine açıyorlar buna şahit oldum çok defa. Ayrıca cpu yu 2000 mhz de limitliyorlar bazıları 1500 de limitliyorda neyse. işlemci desen çekirdek sayısını az veriyorlar. yani özet olarak hocam ortaklaşa bir dedicated sunucuya girmek her zaman daha kârlı bir iştir.

Bu işler nasıl yürür onuda bilmiyorum açıkçası daha oncede ufak tefek kullandım ama eğer ki boyle bir dusuncenizde varsada sizin, herkesin ip mac farkli olacak sekilde onculugunu yaparsaniz bir sunucuya girelim derim.

Bu işler nasıl yürür onuda bilmiyorum açıkçası daha oncede ufak tefek kullandım ama eğer ki boyle bir dusuncenizde varsada sizin, herkesin ip mac farkli olacak sekilde onculugunu yaparsaniz bir sunucuya girelim derim.

ben bugün aldım hocam daha önceden konu açsaydınız keşke beraber girerdik dedicatedde mac adresi aynı olur lakin 2. bir network kartı yoksa var ise değişir mac adresi fakat herkesin ip si farklı olur 2 adsense nasıl 1 mac adresinde olur diyeceksiniz sorun çıkmıyor o konuda hocam ip farklı olduktan sonra

ben bugün aldım hocam daha önceden konu açsaydınız keşke beraber girerdik dedicatedde mac adresi aynı olur lakin 2. bir network kartı yoksa var ise değişir mac adresi fakat herkesin ip si farklı olur 2 adsense nasıl 1 mac adresinde olur diyeceksiniz sorun çıkmıyor o konuda hocam ip farklı olduktan sonra

Emin misiniz hocam ayni mac 3 4 adsense sıkıntı olmaz mı? Şu basit problemleri bi turlu asamiyorum. Bi rayina oturtamiyorum isleri. Fikir var ama hayata gecirecek ekipman ve sorularun cevabini bi araya getiremiyorum. Bi pc den gunde bi kac kanala girmeye bile korkuyorum. 2 adsense var nasil nereden girecegimi sasiriyorum ban yerim diye...

Emin misiniz hocam ayni mac 3 4 adsense sıkıntı olmaz mı? Şu basit problemleri bi turlu asamiyorum. Bi rayina oturtamiyorum isleri. Fikir var ama hayata gecirecek ekipman ve sorularun cevabini bi araya getiremiyorum. Bi pc den gunde bi kac kanala girmeye bile korkuyorum. 2 adsense var nasil nereden girecegimi sasiriyorum ban yerim diye...

sen beni skype ekle hocam kafandaki tüm sorunları giderelim için rahat etsin :)

tamam akşam yazarsın performansı sana zahmet
bu işlerde benim gördüğüm istediğin kadar para ver çok oynamıyor süreler
mesela benim 250 ye aldığım sunucu 30 35 dk da falan yapıyordu
3 e böldürdüm her biri 45 dk ortalamada yapmaya başladı
o yüzden böldürüp kullanmak daha mantıklı gibi

kapasite de önemli insan sürekli meşgul olamıyor aslında olmak lazım ama mesela 70 80 gb hafıza ile olmuyor..zaten 30 40 sanırım boşluk bırakcan ki bunların renderlerine yer kalsın daha..ssd + renderleri normal 500 gb lik 1 tb lik hafızaya gönderen bi sunucu olsa güzel olurdu :/

kapasite de önemli insan sürekli meşgul olamıyor aslında olmak lazım ama mesela 70 80 gb hafıza ile olmuyor..zaten 30 40 sanırım boşluk bırakcan ki bunların renderlerine yer kalsın daha..ssd + renderleri normal 500 gb lik 1 tb lik hafızaya gönderen bi sunucu olsa güzel olurdu :/

aslında yok değil hocam öyle makineler ama şöyle yaparsınız sas disk alırsınız raid 0 çekersiniz diski ssd den daha performanslı olur 1tb sas disk yada 2 tb sas diskli sunucular var yok değil fiyatlarıda öyle uçuk değiller.

Ortak sunucu düşünürseniz mutlaka haber verin hocam.

[MENTION=14908]Samsung[/MENTION] aldığın sunucunun performansından naber ?

Arkadaşlar ben 16 gb ram 256 bit ekran kartı i7 işlemcili vds arıyorum yardımcı olabilecek veya vds sahipleri varsa almayı düşünüyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri