Render ve Up Down için VDS arıyorum

darkblue

Kayıtlı Üye
arkadaşlar bu aralar render işine başlıcamda aynı zamanda up down yapabileceğim kasmayan rahat çalışabileceğim kaliteli bir vds arıyorum.

Merhaba size yardımcı olmaktan mutluluk duyarim. Arayışınıza uygun VDS paketlerimiz mevcut. Render ve Up/Down işlemlerinizi rahatlıkla karşılayabilecek performans ve destegi ile size gayet uyumluluk sağlıcaktır.

Size önerebileceğim paketlerimizden birisi ;
SSD VDS1
İşlemci: Intel® Xeon E5-1650 v2 @3.50GHz
Ram:2048 MB ECC RAM
Hardisk:30 GB SSD Disk
Trafik:Sınırsız Trafik
İp:1 Adet İp
İnternet Hattı : 300 MB Bağlantı
Lokasyon: Almanya
Kontrol Paneli : Parallels Power Panel

Aylık: 30 TL

Ayrıca VDS paketlerimizi 2 Ayrı İşlemci 2 Ayrı Performans, SSD ve SATA Seçenekleri Up/Down VPS-VDS Paketleri GalaxyShell İnt. - Google Fan Webmaster Forum burdanda incelyebilirsiniz.

Arayışınızı bulmanız dileği ile ,

bende arıyorum birtane arkadaşlar 50 tl civarı verebilirim. sony vegas kullanabileceğim bir sunucu arıyorum.

Hocam vps.system de render işi için yeni vds ler hazırlanıyor. Deneme amaçlı 5 stoktan birisini almıştım bütün gereksinimleri karşılıyor. Takip edin acele etmeyin bence...

iwocan ın konusu vardı bunla ilgili,alan arkadaşlar oldukca memnun gördügüm kadarıyla.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri