arkadaşlar 2-3 aydır render yapıyorum fakat dün render işlemi %40lardayken pc aniden kapandı çok ısındığındandır dedim biraz bekledim laptop soğutucusu da var işte tekrar açtım yine %40lara geldiğinde bu sefer ekran dondu bi 5-6dakika, masaüstünde de cpu ölçer var o %95 96 hatta arada 99 ları görüyodu işte dondu bu sefer güç düğmesinden kapatıp açtım bu olay 4-5 kere tekrar etti başka video denedim video kalitesini düşürmeyi denedim her seferinde yarılara gelip dondu. bugün fanını temizledim (laptop) işte açtım bilgisayarı tekrar render yapmaya çalıştım bu sefer tümden gitti ekran
tekrar açmaya çalışınca açılmadı ekran gelmedi 1 saat sonra tekrar denedim açıldı fakat şuan hoparlör çalışmıyo video açmayı denedim donarak ilerliyo ve arada bir mouse ve klavye kilitleniyor ama ekran akışı devam ediyor
acaba donanımsal sorun mu formatla düzelir mi gerçekten çok moralim bozuldu yardımlarını bekliyorum biraz uzun oldu ama kusura bakmayın
laptop ve garantisi bitti
4gb ram 2gb ekran kartı ATI
intel i5 işlemci
acaba donanımsal sorun mu formatla düzelir mi gerçekten çok moralim bozuldu yardımlarını bekliyorum biraz uzun oldu ama kusura bakmayın
laptop ve garantisi bitti
4gb ram 2gb ekran kartı ATI
intel i5 işlemci