Render yapmak kanal ömrünü arttırır mı?

• Kullanıcı elsaati
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

elsaati

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba.Artık ben de rendere de başlamış bulunmaktayım :) Fakat duruma göre bulduğum içeriği ya render yapıp atıcam ya da kanalı çekip atıcam.Duruma göre değişiyor.Ama artık bundan sonra da çekeceğim kanalları render yapmak istiyorum.Sorum şu,render yaptığımız kanallar,çektiğimiz kanallara göre daha sağlam,daha dayanıklı ve daha iyi izlenir mi iyi index alır mı?

Valla kendi deneyimlerime dayanarak söylüyorum sıfırdan renderla yaptıgım kanalların izlenimi ile, aynı kategori aynı içerikli videolar ile yt to yt yaptıgım kanalların izlenimi arasında en az 2 3 katlık bi fark var.

Valla kendi deneyimlerime dayanarak söylüyorum sıfırdan renderla yaptıgım kanalların izlenimi ile, aynı kategori aynı içerikli videolar ile yt to yt yaptıgım kanalların izlenimi arasında en az 2 3 katlık bi fark var.

Video çözünürlük etiket açıklama başlık falan aynı mı

yt to yt candır yapmasını bilene.uğraşsız botla render dan daha iyi sonuçlar elde etmek mümkün yeterki yapmasını bil.

NAISL YAPILIR DİYE PM ATMAYIN !

Ben sürekli render alıyorum da ne oluyor kopyalayanlar sağolsun ömrünü kısaltıyorlar.

yt to yt çalıştım ne ünlemi bitiyorrrr ne izlenim derdi bitiyorrrr.

orjinal kaynak + render herzaman daha çok izlenim ve daha iyi kazanç demek benim için.

yt to yt çalıştım ne ünlemi bitiyorrrr ne izlenim derdi bitiyorrrr.

orjinal kaynak + render herzaman daha çok izlenim ve daha iyi kazanç demek benim için.
Yani hocam youtubede olan bir kanalı diyelim kanalda 50 video var o renderlenmiş 50 video yerine o 50 videonun orjinalini bulup kendimiz renderlesek daha mı iyi olur izlenim açısından falan?

Yani hocam youtubede olan bir kanalı diyelim kanalda 50 video var o renderlenmiş 50 video yerine o 50 videonun orjinalini bulup kendimiz renderlesek daha mı iyi olur izlenim açısından falan?

youtubede olan bir içeriğin tekrar tekrar yüklenmesi çöplükten başka bişey değil.

Ben orjinal kaynak çalışıyorum bana artısı hep olmuştur.

En basiti kanal kopyalayan vatandaş kanalı ayda yılda 1 hit alır kanal patlayınca üzülür. Benim öyle bir korkum yok şükür. Aynı hiti en az 10 gün içinde geri kazanıyorum 2 yıldırda bu hep böyle oldu.

Neden ömür kısalıyor hocam?

Arşivlemek istedim videoları ama kopyalayanlardan dolayı 2. yüklemede ünlem veriyor.Kopyaladığı için izlenimler azalıyor hatta bazı kanallar indexten düşüyor.Hele bazısı olduğu gibi ne başlık ne etiket nede açıklama değiştirmeden kopyalıyor.O telif aldığı zaman ben almadığım zaman youtube botları videoyu algılıyor ve bana da dg geliyor.

Hiç bir şey fark etmiyor hem yt to yt hemde render şeklinde yapılmış baya bir kanalım var

Video çözünürlük etiket açıklama başlık falan aynı mı
Orjinal kaynaktan render yaparım torrentten indirip hocam. O yüzden daha kaliteli oluyo, etiket açıklama ise tutacağını bildigim kategorilere girerim sadece dosyayı olduğu gibi uploadlarım başlık neyse o :D

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri