Merhaba
forumda herkes bir render peşinde
saatleriini en kral vps ye en büyük paraları ödeyerek geçiriyorlar
yaptıkları zaten %90 geçerli bir çoğu kesin sonuç değil
bırakın bu render ile uğraşmayı. çözüm bu değil kesinlikle!
ünlem,eşleşen,dünya engeli, hepsinin tek çözümü bir arada
her video ile tek tek uğraşarak değil, açılan hesapda tek bir ayar ile bu eziyet son buluyor.
istersen bin tane dünya engelli video at bir tane dahi vermez engel.
bu yönteme 2bin lira bayıldım. açıklamayacağım elbet.
ünlemi bir kişi ile paylaştım botlara yayıldı. iyice kötü oldu youtube her kanalı kapatır oldu bin pişman oldum. bu yönteminde açığa çıkma taraftarı değilim.
bu konuyu açmamın sebebi bedeninize yazık onca vakti kesin olmayan sonuca vermeyin. yapılan bir render süresi kadar deneme yapsanız hesap ayarlarında bu çileniz son bulacak.
benim tek sorunum kanal kapanması. buna 3k video at abi kapanmaz yine diyecek biri gelsin bende bu yolu o kişiye vereyim. yada bin lira ödül vereyim kanal kapanması ne bot ne vds ne ip nede çerez unutun bunları değil çünkü. faktörleri var ama kesin yol bu değil buda ince bir ayardan geçiyor eminim.
saygılar.
forumda herkes bir render peşinde
saatleriini en kral vps ye en büyük paraları ödeyerek geçiriyorlar
yaptıkları zaten %90 geçerli bir çoğu kesin sonuç değil
bırakın bu render ile uğraşmayı. çözüm bu değil kesinlikle!
ünlem,eşleşen,dünya engeli, hepsinin tek çözümü bir arada
her video ile tek tek uğraşarak değil, açılan hesapda tek bir ayar ile bu eziyet son buluyor.
istersen bin tane dünya engelli video at bir tane dahi vermez engel.
bu yönteme 2bin lira bayıldım. açıklamayacağım elbet.
ünlemi bir kişi ile paylaştım botlara yayıldı. iyice kötü oldu youtube her kanalı kapatır oldu bin pişman oldum. bu yönteminde açığa çıkma taraftarı değilim.
bu konuyu açmamın sebebi bedeninize yazık onca vakti kesin olmayan sonuca vermeyin. yapılan bir render süresi kadar deneme yapsanız hesap ayarlarında bu çileniz son bulacak.
benim tek sorunum kanal kapanması. buna 3k video at abi kapanmaz yine diyecek biri gelsin bende bu yolu o kişiye vereyim. yada bin lira ödül vereyim kanal kapanması ne bot ne vds ne ip nede çerez unutun bunları değil çünkü. faktörleri var ama kesin yol bu değil buda ince bir ayardan geçiyor eminim.
saygılar.