Rendere Zaman Ayırmayın Yazık Günah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sonnoktam

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.sonnoktam.net
Merhaba

forumda herkes bir render peşinde
saatleriini en kral vps ye en büyük paraları ödeyerek geçiriyorlar
yaptıkları zaten %90 geçerli bir çoğu kesin sonuç değil
bırakın bu render ile uğraşmayı. çözüm bu değil kesinlikle!
ünlem,eşleşen,dünya engeli, hepsinin tek çözümü bir arada
her video ile tek tek uğraşarak değil, açılan hesapda tek bir ayar ile bu eziyet son buluyor.
istersen bin tane dünya engelli video at bir tane dahi vermez engel.
bu yönteme 2bin lira bayıldım. açıklamayacağım elbet.
ünlemi bir kişi ile paylaştım botlara yayıldı. iyice kötü oldu youtube her kanalı kapatır oldu bin pişman oldum. bu yönteminde açığa çıkma taraftarı değilim.
bu konuyu açmamın sebebi bedeninize yazık onca vakti kesin olmayan sonuca vermeyin. yapılan bir render süresi kadar deneme yapsanız hesap ayarlarında bu çileniz son bulacak.
benim tek sorunum kanal kapanması. buna 3k video at abi kapanmaz yine diyecek biri gelsin bende bu yolu o kişiye vereyim. yada bin lira ödül vereyim kanal kapanması ne bot ne vds ne ip nede çerez unutun bunları değil çünkü. faktörleri var ama kesin yol bu değil buda ince bir ayardan geçiyor eminim.

saygılar.

Merhaba

forumda herkes bir render peşinde
saatleriini en kral vps ye en büyük paraları ödeyerek geçiriyorlar
yaptıkları zaten %90 geçerli bir çoğu kesin sonuç değil
bırakın bu render ile uğraşmayı. çözüm bu değil kesinlikle!
ünlem,eşleşen,dünya engeli, hepsinin tek çözümü bir arada
her video ile tek tek uğraşarak değil, açılan hesapda tek bir ayar ile bu eziyet son buluyor.
istersen bin tane dünya engelli video at bir tane dahi vermez engel.
bu yönteme 2bin lira bayıldım. açıklamayacağım elbet.
ünlemi bir kişi ile paylaştım botlara yayıldı. iyice kötü oldu youtube her kanalı kapatır oldu bin pişman oldum. bu yönteminde açığa çıkma taraftarı değilim.
bu konuyu açmamın sebebi bedeninize yazık onca vakti kesin olmayan sonuca vermeyin. yapılan bir render süresi kadar deneme yapsanız hesap ayarlarında bu çileniz son bulacak.
benim tek sorunum kanal kapanması. buna 3k video at abi kapanmaz yine diyecek biri gelsin bende bu yolu o kişiye vereyim. yada bin lira ödül vereyim kanal kapanması ne bot ne vds ne ip nede çerez unutun bunları değil çünkü. faktörleri var ama kesin yol bu değil buda ince bir ayardan geçiyor eminim.

saygılar.

Aferim!!! Bıraktık renderi...

Bilgisayar başında olan herkesin bedenine yazık . Aynısı senin içinde geçerli.

Bu-neyin-kafas%C4%B1.jpg

Youtube dan para kazanmayı bırakın arkadaş 2000 tl bayılmış sadece o video atacak :)

bana gönder kanalını 6k video ataryım en az kapanmaz. Tabi uğraşmam başkası için o ayrı

dalga geçmenin vakti mi ?
abuk subuk yazılarla tatmin olma vaktimi?
girin gmail ile kanal ile olan her ayar ile oynayın.
isteyen isteiği gibi hareket eder,
benim yolum kesin çözüm, bana istediğimi verene ;)

14 satır okudum

söylediğin de ne kadar haklısın bilmiyomda gerçekten şu yazdığın saçma sapan yazıya ayırdığım 30 saniyeye günah

Oh bugünun tartışma konusu da açıldı. 1 günümüz sakin geçse olmaz :)

bulmuşsun yolunu yürü, bu konunun amacı ne ? rahatmı battı :D

boş boş konuşup milleti youtube dan soğutmayın. biz renderla 10 binleri kazanıyoz sen rendersız nereye kadar kazanıyonda bu kadar kesin konusuyon.

bu kadar amaçsız ve gereksiz bir konu olamaz. ve bu konuyu açan kişide gereksiz kişidir bence. uzaklaştırılması lazım.

Renderi bırakırsak dünya engeline yoğunlaşırsak dediğin gibi çözümü buluruz ve bu yöntemde açığa çıkar. Sen bize söyleyincede açığa çıkıyor. Sonuç hertürlü açığa çıkıyor. Sen en iyisi bizi uğraştırma direk söyle :D

dalga geçmenin vakti mi ?
abuk subuk yazılarla tatmin olma vaktimi?
girin gmail ile kanal ile olan her ayar ile oynayın.
isteyen isteiği gibi hareket eder,
benim yolum kesin çözüm, bana istediğimi verene ;)

İstediğini verirdim ama tipim değilsin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri