Renderlama

timokanil

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar,

Benim PC donanımsal olarak iyi değil renderlama işlemi çok uzun sürüyor. (AVS Video Editor kullanıyorum )

Adsense para biriktirip yenilemeyi düşünüyorum.

Hızlı bilgisayarda render işlemi yine aynı mı olur ? ( 10dk lık normal bir video renderlama ortalama 1 saat )

( kesme biçme dışında efektleri kullandığımdan Ultra Video Joiner - Aiseesoft Total Video Converter gerek duymuyorum hızlı olduklarını bildiğim halde )

Aiseesoft Total Video Converter öneririm. Az önce beren saat videosunu dolar yandırdım :D Soruna gelecek olursak tabiki daha iyi bilgisayarla render işlemini minimum seviyelere düşürebilirsin.

Merhaba arkadaşlar,

Benim PC donanımsal olarak iyi değil renderlama işlemi çok uzun sürüyor. (AVS Video Editor kullanıyorum )

Hızlı bilgisayarda render işlemi yine aynı mı olur ? ( 10dk lık normal bir video renderlama ortalama 1 saat )

( kesme biçme dışında efektleri kullandığımdan Ultra Video Joiner - Aiseesoft Total Video Converter gerek duymuyorum hızlı olduklarını bildiğim halde )

ne kadar iyi bilgisayar o kadar kısa süre render

İşlemci ve hard disk iyi olursa render süresi azalır.10 dk lık video 1 saat fazla.Camtasia Studio dene birde kac dk sürcek.

Merhaba arkadaşlar,

En uygun fiyata Amd fx 8350 yanınada 120 gb ssd disk al min 1600 mhz 8gb ram al baya hızlı yaparsın :)

aiseesoft total video converter öneririm. Az önce beren saat videosunu dolar yandırdım :d soruna gelecek olursak tabiki daha iyi bilgisayarla render işlemini minimum seviyelere düşürebilirsin.

ıce bucket mı ?

Neden videoda eşleşen mi vardı ?

cuda_11.jpg

Enjoy high conversion speed with Xilisoft Video Converter

NVIDIA® CUDA TM & AMD APP özelliğini destekleyen ekran kartları bazı programlarda video render süresine çok faydası varmış ben de araştırıyorum

Sony Vegas'a girmemeye bak. Onun render süresi diğer programlara göre çok çok uzun.
Hızlı render için iyi değil, çok iyi bir bilgisayar gerek. Ben i7 ile 25dk'lık çizgiyi 1 saatte ancak alabildim. Vegas'ta bu 1,5 saat.

Sony Vegas'a girmemeye bak. Onun render süresi diğer programlara göre çok çok uzun.
Hızlı render için iyi değil, çok iyi bir bilgisayar gerek. Ben i7 ile 25dk'lık çizgiyi 1 saatte ancak alabildim. Vegas'ta bu 1,5 saat.

neler yapıyorsunuz mesela hocam videolara? Çerçeve, hız, parlaklık vs hangilerini uyguluyorsunuz bende yabancı dizi işine gireyim diyorum

neler yapıyorsunuz mesela hocam videolara? Çerçeve, hız, parlaklık vs hangilerini uyguluyorsunuz bende yabancı dizi işine gireyim diyorum

Çerçeve artık farz :D

Hız olayını Camtasia programından Clip Speed ayarı yaparsın.

Bunun dışında da gerekliyse Sony Vegas'tan Pitch Shift ile sesle oynarsın.

Çerçeve artık farz :D

Hız olayını Camtasia programından Clip Speed ayarı yaparsın.

Bunun dışında da gerekliyse Sony Vegas'tan Pitch Shift ile sesle oynarsın.

Şimdi ben çerçeveyi camtasia dan yapıyorum tabi ki çerçevenin içine uysun diye biraz videoyu küçültüyorum acaba hiç küçültmeden mi yapsam?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri